Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

7 őszi színű baba ajándékötlet

7 őszi színű baba ajándékötlet

A szivárvány minden színe megtalálható ajándékaink között, és ha egy adott színű ajándékra vadászol, akkor segíthetünk neked azt megtalálni. Ezúttal ez az őszi színek ihlette 7 ajándékötletet mutatunk be, piros és barna ajándékokkal babáknak.Gravírozott bőr cumicsipesz

Ötlet #1: Gravírozott bőr cumicsipesz

Ötlet #1: Gravírozott bőr cumicsipesz Az első ajándék az ősz színeiben ez az aranyos bőr cumicsipesz, ami nagyon praktikus ajándék, hiszen a kicsik rendszeresen elveszítik a cumijukat. Mostantól a cumicsipesz mindig kéznél lesz a rugalmas rögzítőkapcsnak és a rugalmas huroknak köszönhetően, amelyet a cumihoz rögzíthetsz. A csipesz puha, kiváló minőségű, növényi cserzésű bivalybőrből készült, így elegáns ajándék babazsúrra, terhességi bejelentésnek vagy saját gyerekednek. A bőrből készült cumicsipesz személyre szabása egyszerű. Egyszerűen add hozzá a baba nevét vagy más választott szöveget a szerkesztőben. Azt is választhatsz, hogy hozzáadsz egy édes kis mintát a megjelenés befejezéséhez. Nagy gondossággal és pontossággal gravírozzuk a mintát a bőrbe. Melyik kismamát fogod meglepni ezzel az ajándékkal?

Hozz létre személyre szabott bőrből készült cumicsipeszt >>>
Személyre szabott hímzett plüssmackó

Ötlet #2: Személyre szabott hímzett plüssmackó

Ha egy új családtag érkezik és puha, bújós ajándékot keresel, ez a személyre szabott hímzett mackó tökéletes! A nevet, a születési dátumot vagy más, tetszés szerinti szöveget hímezhetsz a medve lábára, 8 különböző szín és 2 különböző betűtípus közül választva. A lábak extra meglepetést kínálnak, mivel cipzárral nyithatók, így egy cetli vagy további apró ajándék rejthető el benne.

Hozz létre személyre szabott plüssmackót >>>

Személyre szabott gyermektányér egy aranyos nyuszival

Ötlet #3: Személyre szabott gyermektányér egy aranyos nyuszival

Ha a baba növekszik, és átesik a „meg tudom csinálni” fázison, a saját személyre szabott gyermektányér tökéletes ajándék. Ebédelhetnek anyukájukkal és apukájukkal az asztalnál, felfedezhetik, hogy mely ételeket kedvelik (és nem kedvelik!), és ha saját tányérjuk van, akár arra is ösztönözhetik őket, hogy a tányérról mindent megegyenek, és közben felfedezik az aranyos dizájnt. Pillanatokon belül személyre szabhatod a gyermek tányérját, egyszerűen hozzáadva az általad választott fényképet, nevet vagy szöveget az online szerkesztőnkben, és még szórakoztató mintáink közül is választhatsz, például ezt az aranyos nyulat. Tökéletes ajándék születésnapra, babazsúrra, vagy csak figyelmességből!

PKészíts személyre szabott gyermektányért >>>
Személyre szabott babaplakát

Ötlet #4: Személyre szabott babaplakát

Ha személyre szabott baba ajándékot keresel a kedvenc unokaöccsnek (-húgnak), vagy nemrég született az első unokád, és édes ajándékra van szükséged, hogy üdvözöld őt a világban, akkor ez a személyre szabott Milestone® babaplakát tökéletes! A plakát személyre szabása a baba nevének, születési idejének és születési helyének hozzáadásával, amely mind megtalálható lesz a plakáton, valamint a kicsi keresztnevének első betűje. Gyönyörű illusztráció és tökéletes a baba szobájába.

Készíts személyre szabott babaplakátot >>>

Személyre szabott karácsonyi baba sapka

Ötlet #5: Személyre szabott karácsonyi baba sapka

Ha legjobb barátnőd, kollégád, testvéred vagy ismerősöd babát vár a karácsony előtti időszakban, személyre szabott karácsonyi baba sapkánk tökéletes ajándék! Különféle aranyos mintát kínálunk, amelyekhez hozzáadhatod a kívánt nevet vagy szöveget, hogy egyedi ajándékot alkoss, amely még szebbé teszi karácsonyukat. Gondolj csak a fotózási lehetőségekre! Remek módja lehet annak is, hogy meglepd a szeretteid, és tudassa velük, hogy van a baba úton van.

PKészíts személyre szabott babasapkát >>>
Személyre szabott fa üdvözlőlap

Ötlet #6: Személyre szabott fa üdvözlőlap

Sajnos nem mindig lehet elmenni és meglátogatni, amikor egy baba megszületik, így egy kártya vagy ajándék postai úton történő elküldése jó megoldás lehet. Személyre szabott fa üdvözlőlapjaink tökéletesek erre, mivel nagyon aranyosak és saját állvánnyal rendelkeznek, így aranyos dísz lesz a címzett otthonában vagy a baba szobájába. Egyszerűen adj hozzá az általad választott nevet, születési dátumot, üzenetet, dizájnt vagy fényképet az online szerkesztőnkben!

Hozz létre személyre szabott fa üdvözlőlapot >>>

Személyre szabott babatakaró

Ötlet #7: Személyre szabott babatakaró

Ha babaköszöntőbe készülsz, és lelkesedést érzel hogy valamivel megajándékozd, akkor a puha, személyre szabott babatakaró a legjobb választás! Nem csak rendkívül puha, hanem személyre szabható is az általad választott dizájnnal, fotóval, névvel és/vagy szöveggel, hogy tökéletes ajándékot alkoss kifejezetten a címzettnek. Csodálatos ajándék egy csecsemőnek, akit bepólyálhatnak vele, játszhat rajta vagy szundikálhat.

Hozz létre személyre szabott babatakarót >>>

Te melyik őszi baba ajándékot választod?Blogjaink rengeteg ötletet tartalmaznak, mindegyik tele van ajándékokkal és tippekkel. Nemrégiben hozzáadtunk egy blogot, amely 9 egyedi terhességi bejelentést tartalmaz, valamint a baba látogatásának teendőit és tiltásait. Látogass el blogjainkra további információkért és ötletekért! >