Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Sokan szeretnek babalátogatásra menni, míg mások egy kicsit tartanak tőle. A kezembe adják a babát? Felvehetem, ha szeretném? Vannak íratlan szabályok, amelyekről tudnom kell?

Megkérdeztünk néhány szülőt, mit tanácsolnának, így Te már felkészülten érkezhetsz, ha babalátogatóba mész!

Ételre mindig szükség van

Ezt szinte minden szülő említette, ezért került a lista első helyére: vigyél magaddal valami gyorsan elkészíthető, lehetőleg egészséges ételt. A lasagna vagy a tésztaétel például jó választás. Az újdonsült szülőknek így eggyel kevesebb gondjuk lesz, és nem kell boltba rohangálniuk. Ha a főzés nem az erősséged, akkor természetesen kihagyhatod ezt a lépést.

ZBevásárlás

Ha van egy kis szabadidőd, és szeretnél segíteni a szülőknek, felajánlhatod, hogy bevásárolsz helyettük. Ezt különösen az állandó időhiányban szenvedő többgyermekes szülők fogják nagyra értékelni. Természetesen nem fogják azt kérni, hogy egész hétre vásárolj be, de örülnek majd, ha viszel nekik pár babakelléket vagy néhány alapvető élelmiszert.

Kik lesznek ott?

A nagyszülőket, nagynéniket, nagybácsikat és barátokat mind örömmel várják, de ne feledd, hogy az anya épp a szülés fáradalmait igyekszik kipihenni. Ez azt jelenti, hogy látogatáskor jobb, ha saját gyerekeidet otthon hagyod, mert így kevésbé zavarod az újdonsült szülők nyugalmát. Egyeztesd velük előre, hogy kik és hányan érkeznek. És ne feledd: a végső szót az anya mondja ki!

Baba body

Baba body

Előke

Előke

Hímzett babaköntös

Hímzett babaköntös

Babasapka

Babasapka

Kerüld a tumultust

A gyerekek számától függően a szülőknek naponta többször is valóságos tumultussal kell szembenézniük, különösen az étkezések környékén. A családtagok ételt készítenek, esznek, bepakolnak a mosogatógépbe vagy megpróbálják elaltatni a kicsit. Ez nem a legjobb látogatási időpont, se neked, se a családnak. Egyeztesd előre a szülőkkel a látogatás időpontját, és érkezz pontosan. Ha késel, azzal felboríthatod a programjukat, ami megnehezíti a szülők dolgát.

Ne fényképezz!

Megértjük, hogy aranyos fotókat szeretnél feltenni a kicsiről a közösségi oldalakra, de nem biztos, hogy ennek a szülők is örülnének. A szülők engedélye nélkül még a nagyszülők se tegyenek közzé képeket a babáról. Lehet, hogy a szülők szeretnének elsőként beszámolni a kis jövevényről, vagy az is elképzelhető, hogy egyáltalán nem kívánnak fotókat közzétenni róla.

Nem érzed jól magad? Maradj otthon!

Ha megfáztál vagy folyik az orrod, tudasd a szülőkkel - ez a mostani helyzetben hatványozottan igaz. Teljesen jogosan arra kérhetnek, hogy halaszd el a látogatást, amíg túl nem vagy a megfázáson. Ne feledd, hogy még az egyszerű megfázás is komoly következményekkel járhat, ha az újszülött elkapja a betegséget.

Babanéző ablakon keresztül

A jelenlegi helyzetben néhány szülő úgy érezheti, hogy nem biztonságos az otthonukban vendéget fogadni, de mégis be szeretnék mutatni az új jövevényt a családnak. Kérdezd meg, hogy mit szólnának egy ablakon keresztüli babanézőhöz: így megnézheted a kicsit, és a szülők is biztonságban érezhetik magukat. Igaz, hogy ez egy kis lemondással jár számodra, de hadd döntsék el a szülők, mit szeretnének.

Engedély nélkül ne nyúlj a babához

Nagyon csábító lehet, hogy megérintsd vagy felvedd az apró, puha, édes kis csecsemőt, de mindig kérdezd meg a szülőket, hogy szabad-e. A legtöbbször nem bánják, de ebben ők döntenek.

Ugyanez igaz fordítva is: a szülőknek meg kell kérdezniük téged, hogy szeretnéd-e tartani az újszülöttet, mielőtt a kezedbe adják, mivel erre nem mindenki érzi magát felkészültnek. Ha anélkül próbálják a kezedbe adni a csecsemőt, hogy előtte megkérdeztek volna, barátságosan elutasíthatod, ha nem érzed úgy, hogy felkészültél rá.

Négyzet alakú praliné

Négyzet alakú praliné

Borok

Borok

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

YourSurprise ajándékszett

YourSurprise ajándékszett

Mielőtt ajándékot veszel

Rengeteg cuki babaajándék közül választhatsz! De mielőtt nekiállnál rugdalózókat, zoknikat és babasapkákat vásárolni, gondolj arra, hogy a szülőknek már lehetnek ilyen kellékeik, különösen akkor, ha nem ez az első gyerekük. Ehelyett válassz alternatív ajándékot, valami olyasmit, ami kifejezetten ennek a babának készült. Mit szólnál egy személyre szóló étkészlethez, amelybe a baba neve van belegravírozva, vagy egy személyre szabott gyerekkönyvhöz , amelynek a kicsi a főszereplője? Lehet, hogy ezeket az ajándékokat nem lehet azonnal felhasználni, de sokkal tovább tartanak, és emléktárgynak is nagyszerűek. Ha további ajándékötleteket szeretnél, nézd meg az oldal alján található tippeket vagy böngéssz az összes babaajándék között.

Ajándék az anyának

Majdnem minden anya beszámolt arról, hogy legalább az egyik látogatójuk neki is hozott ajándékot, amitől különlegesebbnek érezte magát. Az ajándék gyakran csak a babának szól, de a rugdalózók, plüssjátékok vagy zoknik mellett gondolj arra is, hogy mennyire örülne az anya egy csodás wellness ajándékszettnek vagy egy finom csokoládénak.

Ideje indulni

A szülők nem fognak kitessékelni az otthonukból, mert nem akarnak megsérteni, de figyelj arra, hogy ne élj vissza a vendégszeretetükkel. A látogatás körülbelül egy óráig tartson, de legfeljebb két óráig. Ha olyanokat mondanak, hogy „annyira fáradt vagyok” vagy „egy kicsit le szeretnék dőlni”, akkor ideje indulnod. Tudasd velük, hogy indulnod kell, és újra meg fogod látogatni őket egy számukra alkalmas időpontban. Ha azt szeretnék, hogy maradj még egy kicsit, úgyis marasztalni fognak.

12 csodás babaajándékHa készen állsz a látogatásra, és már csak a tökéletes ajándékot keresed, felsoroljuk 12 kedvenc babaajándékunkat, vagy megtekintheted az összes babaajándékot.

Az se jelent problémát, ha személyesen nem tudsz elmenni látogatóba: személyre szóló ajándékodat kézbesítjük az általad megadott címre. Adj az ajándékhoz személyes üzenetkártyát, hogy tudják, kitől érkezett.

Babatakaró

Babatakaró

Richie Nyuszi

Richie Nyuszi

Fa állatkerti busz - Trixie

Fa állatkerti busz - Trixie

Baba születési poszter

Baba születési poszter

Baby gifts

Baby gifts

Baba első karácsonya ajándékötletek

Baba első karácsonya ajándékötletek

Terhesség bejelentési tippek

Terhesség bejelentési tippek

Blog

Blog