Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

The best housewarming gifts

A legjobb lakásavató ajándékok

Ha egy szeretted nemrég lediplomázott és új házba vagy lakásba költözött, valószínűleg te sem akarsz üres kézzel menni a lakásavatójára
Összegyűjtöttük számodra a kedvenc ajándékötleteinket!

Lakásavató ajándékok diákoknak

A legjobb barátod főiskolára vagy egyetemre megy és a szülői háztól távol szeretne otthont kialakítani magának? Ha még nem tudod, mivel lepd meg, olvasd el a tippjeinket. Mit szólnál egy alkalomhoz illő italhoz? Ajándékozd meg egy üveg finom proseccóval vagy pezsgővel, amelynek címkéjét személyre szabhatod egy fényképpel és szöveggel. Vagy válassz egy ajándékszettet névre szóló, gravírozott poharakkal. Fantasztikus ajándék, ráadásul a poharakat természetesen még jó sokáig használhatja.

A diákoknak sokszor fejtörést okoz, hogy mit vacsorázzanak, és elképzelhető, hogy az otthoni főzés nem az erősségük. Ebben az esetben biztosan meleg fogadtatásra találna egy személyre szabott receptkönyv. Kezdhet a kedvenc ételeid felsorolásával, és későbbre is bőven marad hely, hogy feljegyezze a saját kedvenceit!

Egy másik remek ötlet az óriásbögre. Akkora, hogy az egész napi kávéadag belefér, plusz fényképpel és/vagy felirattal személyre szabható, így mindig eszébe jutsz majd, amikor a bögréből kortyolgatja a kedvenc teáját vagy kávéját.

Lakásavató ajándékok összeköltöző pároknak

„Hova tetted a kulcsot? Itt kell lennie valahol..." Azoknak a barátoknak, akik az első közös otthonukba költöznek, ajándékozz egy jópofa, személyre szabott kulcstartót, amelynek segítségével elkerülhetik a kulcsaik keresését, amikor elmennek otthonról.

Egy másik helyes ajándék a közösen eltöltött estéikhez a gravírozott fa tálalódeszka, amely vágódeszkának is használható. Tedd egyedivé a nevükkel, meg egy mókás mintával, és már meg is vagy az ajándékkal. Ha szeretnéd őket még valamivel meglepni, rendelj számukra egy üveg fehér vagy rozé bort személyre szabott címkével. Ezzel tökéletesen kerek lesz az estéjük.

Ha az új lakás még kissé üresnek tűnik, lepd meg őket egy gyönyörű fényképet vagy mintát ábrázoló vászonképpel.

Lakásavató ajándékok az első legénylakásba

Ha az egyik barátod élete első lakásába költözik, ünnepeld meg egy eredeti ajándékkal! Ajándékozz neki egy névvel és/vagy felirattal személyre szabott, finom sörválogatást, amely feldobja az új otthont. A holland, német és nemzetközi sörök között biztosan találsz neki valót.

Ha a cimborád a pizzaimádók klubját erősíti, lepd meg egy gravírozott pizzás tállal. Szép nagy, és ideális a filmnézés közbeni pizzamajszoláshoz. Még tálaló tálként és vágódeszkaként is megállja a helyét, szóval rendkívül praktikus és sokoldalú ajándék.

Ha a baráti körben ő ért a legjobban a grillezéshez, ajándékozd meg egy személyre szabott bőrköténnyel és névre szóló BBQ-kesztyűkkel. A grillezés még soha nem volt ennyire stílusos!

Lakásavató ajándékok nőknek

Ha a legjobb barátnőd az első saját lakásába költözik, lepd meg egy vicces, személyre szóló lakberendezési tárggyal. Ajándékozz neki egy gravírozott teásdobozt a kedvenc teájával megtöltve - remekül mutat majd a konyhájában. Tökéletes kiegészítés mellé egy gravírozott teáscsésze-készlet. Teázzatok együtt órákon át, és beszéljétek meg az élet dolgait! Ha a tea mellé szeret édességet majszolni, válassz számára fényképpel személyre szabott csokikat. Ha szerencséd van, te is kapsz belőle!

De biztosan örülne egy gyönyörű alumínium fotónyomatnak is, amelyet kitehet az otthonában, és amelyről mindig eszébe juthatnak a közösen átélt élményeitek.

Lakásavató ajándékok az egész családnak

Ha egy egész családnak keresel lakásavató ajándékot, nálunk azt is megtalálod! Egy fényképpel szabj személyre egy vicces társasjátékot, amellyel remekül szórakozhatnak családi körben. Nálunk mindenki számára találsz megfelelőt a dámától a sakkon át a családi társasjátékokig.

Amikor mindenki belefáradt a társasjátékozásba, nincs kellemesebb, mint összebújni egy szép, meleg polártakaró alatt. Tervezz egy jópofa, személyre szabott verziót a választott fotó és/vagy szöveg segítségével, és lepd meg őket vele.

Ne felejts el poháralátétet használni teázásnál, ami még szórakoztató is lehet, ha az alátétet személyre szabod egy vicces családi fényképpel. A család nevével és/vagy fényképével személyre szabott, jópofa névtábla szintén remek ajándék egy új házba költöző családnak.

Ha további inspirációkra van szükséged, nézd meg az összes lakásavató ajándékunkat!