Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Új lakásba vagy házba költözni nagyon izgalmas időszak. Ha egy barátod most költözött be az új otthonába, lepd meg egy lakásavató ajándékkal.

152 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 152 -ból/-ből.

Egyedi személyre szabott házavató ajándékok

Egy új otthon kulcsainak átvétele különleges és megható pillanat, amely egy fontos mérföldkövet jelent az életben. A kulcsok kézhez vétele egy valószínűleg hosszú és nehéz keresés eredménye, melynek a végén a tulajdonosok sok kemény munkával megtalálták az ideális helyet. Ha ismersz valakit, aki épp most költözött új otthonába, és szeretnéd megünnepelni a pillanatot egy felejthetetlen, személyre szabott házavató ajándékkal, jó helyen jársz! Ajándék szakértőink olyan személyre szabott ötleteket választottak ki, amelyek tökéletesek barátoknak, pároknak vagy bármely más különleges személynek, akit meglepnél.

Hogyan ünnepeljük az új otthont?

Bár az új otthon ünneplése nem kötelező, mégis meglehetősen gyakori. Végtére is, az ember szeretné a fontos mérföldkövet szeretteivel ünnepelni, és mi lehetne ennél jobb módja, mint egy vacsora, koccintás vagy buli?

A népszerű lehetőségek közé tartoznak a svédasztal-szerű aperitifek vagy vacsorák otthon. Barátok, családtagok, új szomszédok; mindenkit meghívhatunk.

Mit ajándékozzunk házavatóra?

Egy házavató buli gyakran magával vonja a házavató ajándékokat. Ha nem szeretnél üres kézzel megjelenni, választhatsz valami kis meglepetést az új otthonukba. Azonban ügyelj arra, hogy ne vegyél túl személyes dekorációs tárgyakat. Az ízlésed nem biztos, hogy megegyezik az ajándékozottéval! Íme néhány házavató ajándék, amivel nem tudsz melléfogni:

  • Konyhakészlet: Egy minőségi konyhakészlet elengedhetetlen minden otthonban. Adj egy stílusos és praktikus készletet, hogy szeretteid finom ételeket készíthessenek. Válassz gravírozott fa eszközöket, egy személyre szabott vágódeszkát vagy egy késkészletet.
  • Fürdőszobai termékek: Egy jó minőségű fürdőtermék készlet remek házavató ajándék lehet. Ez tartalmazhat szappanokat, tusfürdőket, samponokat és habfürdőket. Ezenkívül személyre szabhatod a házavató bulijukra a csomagolást egy gratuláló üzenettel az új otthonhoz. Egy másik jó alternatíva az ajándékozott nevét viselő hímzett törölközők vagy fürdőköpenyek.
  • Száraz virágok: Egy csokor száraz virág klasszikus, de mindig nagyra értékelt ajándék. Gyönyörűek, hosszú életűek és bármelyik szobában dekorációként használhatóak. Válassz olyan virágokat, amelyek a legjobban illenek az új otthon dekorációjához. Különböző stílusokban és színekben elérhetők, megtalálhatod a tökéletes csokrot ennek az új kalandnak a megünneplésére.
  • Italok: Egy nagyszerű bor, pezsgő vagy néhány kézműves sör kiváló ajándék lehet. Még jobb ötlet lehet különböző sörök választéka, amelyeket különböző időpontokban élvezhetnek, és személyre szabott ajándékcsomagba csomagolhatóak.
  • Illatos gyertya: Egy illatos gyertya relaxáló hangulatot teremt bármely otthonban. Személyre szabhatod a gyertyádat egy kívánsággal az új otthonhoz, egy fotóval vagy a megajándékozottak nevével.
  • Ajándék készletek: Ezek a személyre szabott készletek egyedi ajándékokat tartalmaznak, például bort poharakkal, nasikkal és konyhai kiegészítőkkel. Ezek egyedi módon mondják el: "Üdvözlünk az új otthonodban."

Személyre szabott házavató ajándékok egy fiatal párnak

Egy fiatal párnak az új otthonban elkezdeni a közös életet felejthetetlen élmény! Ez nagy lépés, különösen, ha ez az első alkalom, hogy együtt élnek. Egy olyan ajándék, amely a új szerelmi fészküket kiegészíti, nagyra lesz értékelve. Íme néhány javaslat:

Főzés rajongók

A házavató ajándék valaki számára, aki imád főzni, pontosan csak az étel elkészítésével vagy felszolgálásával kapcsolatos lehet. Gondolj finoman gravírozott vágódeszkákra, személyre szabott bőrkötényre, tálaló tálcára egy fényképpel az asztali kiszolgáláshoz, vagy gravírozott fa só- és borsszettre.

Bulizók

Egy személyre szabott koktél pohárkészlet nagyszerű házavató ajándék, amely ötvözi a stílust és a funkcionalitást. Választhatsz egy koktélcsomagot is, tökéletes egy koccintás kíséretében való ünnepléshez. A buli szerelmesei értékelhetik a barbecue készletet vagy aranyos személyre szabott pohártartókat.

Stílus szerelmesei

Ha a megajándékozottaknak jó az ízlésük és szeretik a stílust, értékelni fogják a pezsgőt vagy a finom bort egy gravírozott fa tokban. Gravíroztathatod a nevüket vagy egy üzenetet a mérföldkőről. Választhatsz egy olyan készletet is, amely egy palackot és borospoharakat tartalmaz. Ezt egy gravírozott dugóhúzóval vagy egy acél borhűtővel lehet kiegészíteni.

Azoknak, akik otthonról dolgoznak

Azok, akik otthonról dolgoznak, valószínűleg hatékony munkaállomást is kialakítottak az új otthonukban. Miért ne ajándékoznál olyan ajándékot, amely gazdagítja a munkaállomást? Egy illatos gyertya az asztalon, egy személyre szabott termosz pohár a kávé melegen tartásához, egy vizespalack a nevével, egy notesz az összes jegyzet feljegyzéséhez...

Hasznos személyre szabott házavató ajándékok

Amikor házavató ajándékot választasz, fontos olyat választani, ami hasznos. Megkérdezheted a megajándékozottakat, hogy szükségük van-e valamire a házhoz, vagy készítettek-e kívánságlistát. Fontolóra veheted az is, hogy pénzt adsz nekik, és elegáns módon adod át, személyre szabott ajándékkal vagy üdvözlőkártyával együtt egy különleges üzenettel.

Személyre szabott házavató ajándékok, amelyek lenyűgöznek

Vannak ajándékok, amelyek hosszú ideig emlékezetesek maradnak az odaadásuk után. Ha erős benyomást szeretnél kelteni a házavató ajándékoddal, miért ne választanál olyat, ami maradandó nyomot hagy? Gondolj az alapvető ajándékra: egy kulcstartó az új otthonhoz, személyre szabva egy üdvözlő üzenettel vagy fényképpel. Vagy választhatsz egy szép fényképes ajándékot, például személyre szabott vászonképet, fénykép panelt vagy személyre szabott naptárat.

Személyre szabott házavató ajándék nőknek

Van az életedben egy fontos nő, például a nővéred, barátod vagy kollégád, aki éppen átköltözött egy új házba? Micsoda csodálatos mérföldkő! Íme néhány ajándékötlet az ünnepléshez:

  1. Egy borospohár, amibe bele van gravírozva a neve
  2. Egy üveg a kedvenc ginjéből
  3. Egy takaró egy fényképpel rajta
  4. Egy személyre szabott lábtörlő vicces üdvözlő mondatokkal
  5. Egy elegáns gravírozott lámpa
  6. Egy óriás csokoládé tábla
  7. Egy nagy személyre szabott törölköző

Személyre szabott házavató ajándék férfiaknak

Keresel ötleteket, hogy meglepd a barátodat a házavatóján? Íme néhány javaslat:

  1. Egy személyre szabott koktél shaker a bulizó számára
  2. Egy személyre szabott whiskys üveg a whisky szerelmese számára
  3. Egy személyre szabott poszter a kedvenc csapatáról a sportrajongó számára
  4. Elegáns bőr alátétek, hogy megossza a vendégeivel
  5. Egy gravírozott fa vágódeszka a ház séfjének
  6. Egy doboz csokoládé az édesszájúaknak