Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Vannak olyan emberek az életedben, akik mindig ott vannak melletted, bármi történjék is? Mindig számíthatsz rájuk, és egyszerűen pótolhatatlanok. Amikor megkérdezed tőlük, hogyan köszönheted meg nekik, mindig azt mondják: ''Nem, nem, nem szükséges megköszönni, örülök, hogy segíthetek!''. És igazuk van; nem szükséges, de jó lehet meglepni őket egy eredeti, átgondolt ajándékkal, hogy megköszönd mindazt, amit érted tesznek és jelentenek neked.

Miért szórakoztató az ajándékozás

A kutatások azt mutatják, hogy az emberek nagyon szeretnek ajándékozni. Ez egy módja annak, hogy megmutasd a környezetednek, hogy szereted őket, vagy törődsz velük. Az ajándékozás emellett erősíti a másokhoz fűződő köteléket is. Tudta, hogy az agyunk valójában reagál, amikor megajándékozunk valakit? Aktiválja az agyunkban lévő jutalomközpontokat, ezért mind az ajándékozás, mind az ajándékozás örömöt okoz.

Eredeti ajándékok

Hogyan mondhatsz köszönetet eredeti módon? Adhatsz nekik egy általános ajándékot, például egy doboz csokoládét vagy virágot bárhonnan, de választhatsz valami személyesebbet is, például egy személyes üzenettel vagy egy fotóval kettőtökről.

Az alábbiakban felsoroltuk a legjobb köszönőajándékokat.

Szárított virágok

Szárított virágok

Bonbon

Bonbon

Borok

Borok

Bögrék

Bögrék

Köszönöm ajándékok, amelyek mindig működnek

Néhány ajándék mindig beválik, például egy üveg bor, egy kártya vagy egy finom doboz csokoládé. De mit szólna egy személyre szabott bögréhez vagy egy személyre szabott cukorkásüveghez? A személyre szabott ajándékok több mint egyszerű ajándékok. Azt mutatják, hogy erőfeszítéseket tettek, és különleges befejezést adnak. Az Ön által kiválasztott fotóval vagy szöveggel személyre szabható ajándékok:

Köszönetet mondani anyukádnak

Valószínűleg meg akarod köszönni anyukádnak mindazt, amit érted tesz. Mindig felajánlja a vállát, amin kisírhatod magad? Jó tanácsokat ad? Soha nem mondja, hogy "én megmondtam", pedig a végén mindig igaza van? Mindig tud vigyázni a gyerekekre? Bármilyen okból kifolyólag a legtöbb ember úgy gondol az anyukájára, mint a világ egyik legfontosabb emberére. Nálunk mindent megtalálsz, amivel köszönetet mondhatsz neki, hiszen rengeteg nagyszerű ajándékunk van, kifejezetten anyukáknak! A legjobb ajándékok, amivel megköszönheted anyukádnak:

Köszönetnyilvánítás a szomszéd(ok)nak

Mindenkinek szüksége van jó szomszédokra. A jó szomszédok aranyat érnek, nem csak azért, mert jó barátságos emberek szomszédságában élni, hanem azért is, mert szükség esetén kisegíthetitek egymást. Talán szeretné megköszönni a szomszédjának, hogy megeteti a macskát és megöntözi a növényt, amikor Ön elutazik, vagy hogy elhozza a bevásárlást, amikor Ön beteg. Egyes szomszédok még sütnek is egymásnak, vagy megosztják egymással az ételeket, hogy segítsenek egymáson. Eredeti ajándékok, amelyekkel megköszönheted a szomszéd(ok)nak:

Kötény

Kötény

Fényképes falióra

Fényképes falióra

Luxus bonbonok díszdobozban

Luxus bonbonok díszdobozban

Kulcstartó - téglalap - nyomtatott

Kulcstartó - téglalap - nyomtatott

Blog - Hogyan készítsünk különleges meglepetést

Blog - Hogyan készítsünk különleges meglepetést

20 legjobb barátnak szóló ajándék

20 legjobb barátnak szóló ajándék

Blog - Ajándék a pasidnak

Blog - Ajándék a pasidnak

Blog

Blog