Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Őszintén hiszünk abban, hogy ha másokat boldoggá teszünk, az Önt is boldoggá teszi. Nincs is jobb módja annak, hogy szeretteidnek örömet szerezz, mint ha ezt egy különleges, személyes módon, meglepetéssel teszed! A jó, boldog meglepetés megteremtése az apró dolgokban rejlik; egy különleges dátumra való emlékezés, ott lenni, amikor tudod, hogy szükségük van rád. Tudatni a szeretteiddel, hogy gondolsz rájuk, sosem rossz ötlet.

Egy különleges módja annak, hogy megmutasd, hogy gondolsz rájuk

Egyes esetekben nagyon jól, más esetekben kevésbé jól ismeri a címzettet. A partnerének vagy legjobb barátjának megfelelő meglepetést kitalálni gyakran könnyű. Ha azonban a szomszédot vagy a gyermeke tanárát szeretné meglepni, ez már nehezebb feladat lehet. Nem kell aggódni, hiszen lehet, hogy több rálátásod van arra, hogy mit szeretnek és élveznek, mint azt elsőre gondolnád! Talán a szomszédja sok időt tölt a kertjében? Ha igen, akkor több mint valószínű, hogy szeret kertészkedni, és kitalálhatsz egy olyan meglepetést, amelynek köze van ehhez. Ha gyermeke tanára gyakran visel lilát, jó eséllyel örülni fog egy olyan ajándéknak, amely ugyanezt a színt viseli. Az a tény, hogy időt szánsz arra, hogy észreveszed ezeket a dolgokat, már önmagában is ajándék, hiszen a megajándékozott érezni fogja, hogy észreveszik és megbecsülik.

A meglepetés megtervezése

Ha valóban meg akarsz lepni valakit, fontos, hogy a megfelelő pillanatot válaszd; azt a pillanatot, amire a legkevésbé számítana. Egy születésnapi meglepetés mindig nagyszerű, de választhatsz egy kevésbé várt pillanatot is. Lehet, hogy egy barátod például a hétvégén hozza el az új kiskutyáját. Ha így van, küldhetnél nekik egy kis meglepetést nekik és az új legjobb barátjuknak. Ha egy barátjának épp most ért véget a kapcsolata, mutasd meg neki, hogy ott vagy neki, és lepd meg egy olyan ajándékcsomaggal, amely kényelmet és figyelemelterelést nyújt, például csokoládéval, egy kényelmes takaróval és egy személyre szabott borospohárral; tökéletes egy Netflixes estéhez.

A meglepetés pillanatának kiválasztásakor gondoljon arra, hogy milyen események vannak hatással a címzett életére, és onnan induljon ki.

Adja át üzenetét

Egy szép személyes üzenet a kulcs, ha egy nagyszerű meglepetésről van szó. Tudasd a megajándékozottal, miért vagy annyira hálás neki, és miért értékeled ennyire a kapcsolatotokat. Egy kis köszönet, vagy az ok, amiért ők járnak a fejedben. Természetesen mindig dönthetsz úgy, hogy ok nélkül lepsz meg valakit, de még akkor is lesz valami, ami kiváltotta a vágyat, hogy abban a pillanatban meglepd, ezért mondd el neki! Talán csak azért, mert mindig ott van melletted, amikor szükséged van rá, mindig van kedved nevetni, vagy mert a legjobban gondoskodik a növényeidről vagy a háziállataidról, ha neked máshol kell lenned. Bármi legyen is az ok, ossza meg érzéseit!

5 különleges ajándék, amivel meglephetsz valakit

Tipp #1: Mondd valami édességgel!

Egy finomsággal nem lehet melléfogni, különösen, ha egy édes személyes üzenet is jár hozzá. Egy személyre szabott Milka szelet, egy doboz édesség, egy személyre szabott Toblerone szelet vagy egy személyre szabott Tony's Chocolonely csokoládé. Imádni fogják!

Tipp #2: Mondd valami aranyos dologgal!

Néhány pillanathoz egy kis extra szeretet kell. Ha egy jó barát vagy családtag nehéz időszakon megy keresztül, egy aranyos ajándék csodákra képes. Emellett remek módja annak is, hogy megmutasd valakinek, hogy több mint különleges számodra. .

Tipp #3: Mondd ki kártyával!

Egyszerű gesztusnak tűnhet, de ki ne szeretne jó öreg csigapostát kapni? Akár sikeres vizsgát tett, akár előléptették, akár csak szeretné tudatni vele, hogy gondol rá; erre is van képeslap! Adjon hozzá fényképet, hogy igazán személyessé tegye a lapot, és öröm legyen a címzett otthonában elhelyezni.

Tipp #4: Mondj valami romantikusat!

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk a romantikus pillanatok megünnepléséről sem. Talán a legjobb barátnőd 2 éves házassági évfordulójára keresel egy nagyszerű évfordulós ajándékot? Miért ne választana egy párpezsgőspoharak, a nevekkel és a dátummal gravírozva, hogy a boldog pár köszönthesse szerelmét.

Tipp #5: Mondd őszinte gondossággal és odafigyeléssel!

Az, hogy valaki figyelmes, csodálatos, mert ettől úgy érezzük, hogy látnak minket. Éppen ezért egy olyan meglepetés, amely illeszkedik a címzett érdeklődési köréhez, fantasztikus módja annak, hogy megmutasd, szereted őt, és tudod, mi teszi őt boldoggá. Ha a legjobb barátnőd mindig az edzőteremben van, lepd meg egy saját, személyre szabott vizes palackkal. Ha az unokaöccse könyvmoly, lepje meg egy személyre szabott gyermekkönyvvel. Ha a szomszédja imád főzni, lepje meg egy személyre szabott receptkönyvvel. Anyuka imádja a napi csészéjét? Lepje meg egy gravírozott teáspohárral.