Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy csésze kávé közös elfogyasztása közelebb hozhatja az embereket egymáshoz. Reggeli kávé ébredéskor, délutáni kávé a gyerekek iskolából való elhozása után, vacsora utáni kávé vagy kávé útközben; annyi tökéletes kávés pillanat van! Sok kávérajongó mindent el tud mondani a kávéról, többek között azt is, hogy melyik márka a legjobb, és mi a különbség a különböző márkák és ízek között. Ha tökéletes ajándékkal szeretnél meglepni egy kávérajongót, nézd meg alább a kedvenceinket!

Egy személyre szabott bögre

Egy csésze kávé élvezete a saját, személyre szabott bögréből még jobb ízűvé teszi a kávét! Az Ön által kiválasztott fotóval, névvel és/vagy szöveggel ellátott bögre nem kell többé azon veszekednie, hogy melyik bögre kié, és még gyorsabban élvezheti a csésze kávét.

Egyszerűen add hozzá kedvenc kávérajongód nevét és egy menő fotót, hogy egy szórakoztató, személyre szabott bögrét készíts. A bögrék kiváló minőségű kerámiából készülnek, és az extra kényelem érdekében mosogatógépben moshatók. Rengeteg menő dizájn közül választhatsz, így biztosak vagyunk benne, hogy elkészítheted kávébarátod új kedvenc bögréjét. Kit fogsz meglepni a saját kávésbögréjével?

XXL Bögre

XXL Bögre

Fehér bögre

Fehér bögre

Szív bögre

Szív bögre

Eszpresszó bögre

Eszpresszó bögre

Egy extra különleges, személyre szabott varázsbögre

Ez a bögre egészen addig a pillanatig meglepetést tartogat, amíg a címzett bele nem tölti a kávéját. A fekete felső réteg lassan eltűnik, felfedve a fényképet, nevet és/vagy a kívánt szöveget! Amikor a bögre lehűl, a fekete felső réteg visszatér. Elég menő, nem igaz?!

Mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáadja fényképét és/vagy szövegét valamelyik különleges dizájnunkhoz, vagy legyen kreatív, és töltse fel saját dizájnját. Ezt nagy gondossággal és precizitással nyomtatjuk rá a bögrére, tökéletes képminőségben és teljes színben.

Személyre szabott gravírozott latte macchiato pohár

A kávét bármilyen edényből élvezheted, de még nagyobb élmény, ha van egy saját, különleges poharad a kávékülönlegességedhez! Lepje meg a latte macchiato-t kedvelő szeretteit egy saját, személyre szabott latte macchiato pohárral, melyre az Ön által választott nevet vagy szöveget gravíroztatjuk, és a menő dizájnjaink egyikét. A tejeskávéjuk még sosem ízlett ilyen jól

Egyszerűen csak válassza ki a szerkesztőnkben a kedvenc dizájnját, és adja hozzá a kívánt nevet vagy szöveget, hogy elkészítse ajándékát. Ezután kiváló minőségű lézergravírozási technikával gravírozzuk a tervét az üvegfelületbe, így biztosítva annak tartósságát, és az üveg mosogatógépben moshatóvá válik. A pohár teához, forró csokoládéhoz vagy ír kávéhoz is használható, ha a megajándékozott úgy kívánja.

Magikus bögre

Magikus bögre

Eszpresszó csésze

Eszpresszó csésze

Csésze csészealjjal

Csésze csészealjjal

Latte Macchiato pohár

Latte Macchiato pohár

Személyre szabott Toblerone, a tökéletes kávészünethez

Mindenki szereti a finomságokat a csésze mellé, legyen az keksz, csokoládé vagy sütemény! A Toblerone a csokoládé, a méz és a mandulás nugát tökéletes ízkombinációja, és csodálatosan illik bármilyen kávé mellé, különösen, ha személyre szabott.

Személyre szabott Toblerone szeletünk a klasszikus csomagolást tartalmazza az Ön által választott névvel vagy szöveggel, fotóval és személyes üzenettel ellátott, saját kezűleg kiválasztott csomagolással, amelyet egyszerűen hozzáadhat az online szerkesztőnkben.

Személyre szabott poháralátétek

A tökéletes kávészünet gyakran sok nevetésből és csevegésből áll, ami véletlenül kiömlött vagy karikákhoz vezethet az asztalán. Egy személyre szabott alátétkészlet megoldja ezt a problémát, ráadásul szórakoztató és stílusos színfoltja lesz az asztalának! Kínálatunkban négyzet, hatszögletű és szív alakú fa alátéteket, valamint barna és fekete bőr alátéteket talál.

Saját egyedi poháralátét készleted elkészítése egyszerű! Egyszerűen csak adja hozzá az Ön által kiválasztott fényképet, nevet és/vagy szöveget az online szerkesztőnkben. Rengeteg szórakoztató dizájn közül is választhatsz.

Keverjük össze egy kis likőrrel

Régen elmúltak már azok az idők, amikor a kávét mindig feketén vagy tejjel és cukorral fogyasztották. Manapság egyesek mandulatejet adnak hozzá, mások a sok habot szeretik, vagy egy kanál tejszínhabot adnak hozzá. Még egy kis likőrt is adhatsz a csészédbe! Ez különösen finom a hidegebb hónapokban, belülről kifelé melegít.

A Licor 43 és a Baileys fantasztikus lehetőségek a kávéhoz, és mindegyiket személyre szabott fadobozban kínáljuk, így tökéletes ajándék. A saját, személyre szabott fadoboz elkészítése egyszerű. Egyszerűen csak adja hozzá az Ön által kiválasztott fényképet, nevet és/vagy szöveget online szerkesztőnkben, a többit pedig mi elvégezzük! Ne feledje, hogy az alkoholos ajándékok megrendeléséhez nagykorúnak kell lennie, ami azt jelenti, hogy meg kell adnia az életkorát.

Személyre szabott termosz bögre az útközbeni kávézáshoz

Emlékszel a korábban említett útravaló kávéra? Ha kávét rendel egy kávézóban, akkor az több mint valószínű, hogy eldobható pohárban érkezik. Segíthetsz a környezetünknek és a stílusnak azzal, hogy egy személyre szabott utazóbögrét készítesz az életedben élő kávéimádóknak.

Személyre szabott utazóbögrénk erős, kiváló minőségű alumíniumból készült, és praktikus fedélrendszerrel és fogantyúval rendelkezik. Személyre szabott utazóbögréjének elkészítése egyszerű! Csak adja hozzá a kívánt fényképet, nevet és/vagy szöveget az online szerkesztőnkben, vagy válasszon egyet a menő mintáink közül.

Készítse el személyre szabott utazóbögréjét

Már csak egy kérdés maradt; feketén, tejjel és cukorral vagy jégkávéval fognak-e kávézni? A kávénak annyi finom változata létezik, hogy elkényeztetnek a választékkal. Ön kivel töltené szívesen a kávészünetet?

Termosz bögre

Termosz bögre

Baileys Irish Cream

Baileys Irish Cream

Poháralátét

Poháralátét

Blog

Blog