Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Ajándékok a boldog kezekért

5 Ajándékok a boldog kezekért

Hallottál már a globális kézmosás napjáról? A globális kézmosás napja az UNICEF kezdeményezése, amelyet más szervezetek is támogatnak. Minden évben október 15 -én kerül megrendezésre. Ebben a blogban bemutatjuk szappan adagolóinkat és kézkrémeinket, hogy jól felkészülhess erre a különleges napra!


A kézmosás világnapja

A Kézmosás Világnapja 2008 óta van! Ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a szappannal végzett kézmosás fontosságára, mint a betegségek és vírusok terjedésének megelőzésére. A 2020 -as téma például a „Kézhigiénia mindenkinek” volt. A téma minden évben változik, például 2013 -ban a "hatalom a kezedben" volt - az UNICEF szerint mindenkinek megvan az ereje, hogy kézmosással egészségesebbé tegye a világot.


Hogyan kell megfelelően ápolni a kezet

2020 -ban egy speciális kampányt hoztak létre, amelynek középpontjában a kézmosás módja áll. Ha elég sokáig mosol kezet, és a habbal masszírozod a teljes felületet, akkor jól csinálod. A kézmosás mindenkinek fontos, beleértve a gyerekeket is, de a túlzott kézmosás irritálhatja őket. A személyre szabott kézkrémek segítenek, hogy ez ne történjen meg.The Gift Label handzeep met naam

Személyre szabott folyékony szappan

Egy jó folyékonyszappan mindenhova kell, beleértve a fürdőszobát és a konyhát. A The Gift Label folyékony szappan személyre szabható az általad választott névvel vagy szöveggel, így nagyszerű személyes ajándék. A termék gyengéd a kezekhez, és pompás kumquat és bourbon vanília illatú. Személyre szabhatod a 100% -ban újrahasznosított palackon lévő vízálló matricát névvel vagy szöveggel, és akár gyönyörű formatervezést is választhat szerkesztőnkben.

Készíts egy személyre szabott The Gift Label folyékony szappant >>>
Személyre szabott kézkrém

Személyre szabott kézkrém

Tudtad, hogy van hozzá illő kézápolónk a kumquat és a vanília bourbon illatában is? Ez a tökéletes módja annak, hogy aranyos ajándékot készítsen. A palack vízálló matricáját személyre szabhatod gyönyörű mintákkal, például virág illusztrációkkal, állatnyomatokkal vagy vonalrajzokkal, valamint a választott névvel vagy szöveggel. Csodálatos házavató ajándékba is!

Készíts személyre szabott The Gift Label kézkrémet >>>

Személyre szabott ajándékcsomag=

Een uniek verzorgingspakket van The Gift Label

Ajándékot keresel a világ legjobb anyukájának, vagy barátjának, aki megérdemel egy kis pihenést? Akkor ez a wellness ajándékkészlet tökéletes! Az ajándékcsomag személyre szabott palackokkal tusfürdőt és folyékony szappant tartalmaz (egyenként 250 ml). A termékek nagyon kellemes, mandarin és pézsma illatúak. A palackok címkéit személyre szabhatod! Kit lepnél meg ezzel az egyedi ajándékcsomaggal?

Hozz létre személyre szabott The Gift Label ajándékcsomagot >>>
YourSurprise személyre szabott kézápoló

YourSurprise személyre szabott kézápoló

Jól ápolod a kezed? Ezzel a különleges kézápolóval, beviheted az otthonodba a napsütést. A kézápoló pompás kumquat és bourbon vanília illatú, és gyengéd a kezéhez. Ennek a kézápoló palacknak ​​pillanatok alatt egyedi megjelenést kölcsönözhetsz! Egyszerűen válassz az online szerkesztőnk gyönyörű tervei közül, és adj hozzá egy kívánt nevet vagy szöveget.

Készíts személyre szabott YourSurprise kézápolót >>>

Személyre szabott YourSurprise wellness ajándékcsomag

Személyre szabott YourSurprise wellness ajándékcsomag

Ajándékkészlet kellemes őszi illatokat tartalmaz. Az ajándékcsomag személyre szabott palackokkal tusfürdőt és folyékony szappant tartalmaz (mindkettő 250 ml). A termékek kellemes cédrus- és fenyőtű illatúak. Mint az erdei séta, ez nagyszerű hangulatos élményt nyújtanak. Megtervezheted a palackok címkéit, hogy valóban egyedi meglepetést hozz létre.

Hozz létre személyre szabott YourSurprise wellness ajándékcsomagot >>>