Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mit tegyünk apák napján 2024-ban? Minden tevékenység és kirándulás egy sorban!

Mindjárt itt az apák napja. Amellett, hogy egy szép ajándék apák napjára az is egy szuper mókás ötlet, hogy egy vidám napot töltsön el az apjával, nagyapjával, bónusz apjával, mostohaapjával vagy más apafigurával. Íme 15 tipp a legszórakoztatóbb apák napi tevékenységekhez és kirándulásokhoz!

1. Szervezzünk egy grill délutánt

Élvezzék együtt a finom grillezést a kertben vagy a parkban. Ne felejtsen el rendelni egy személyre szabott grillszerszámkészletet apukája nevével, hogy még különlegesebbé tegye a látványt. További kulináris ajándékokat keres? Akkor nézze meg tippjeinket a kulináris apák napjához.

2. Biciklizzön egyet

Tervezzen egy kellemes biciklitúrát a természetben, és útközben álljon meg piknikezni. Adj apukádnak egy vizes palack a legjobb fotóddal Hogy még szórakoztatóbb legyen a napod.

3. Tartson sörkóstolót otthon

Vásárolja meg apja kedvenc söreit, és szervezzen neki otthon sörkóstolót. Rendeljen egy személyre szabott söröspoharat, amelyben a söröket megkóstolhatja. A személyre szabott pohár egy szuper mókás emlék.

4. A nappali átalakítása mozivá

Először is, alakítsd át a nappalit mozivá az ablakok befedésével, kényelmes párnákkal és pattogatott kukoricával. Ezután bújjatok be együtt a kanapéra, hogy egy hangulatos moziestet töltsetek el apukád kedvenc filmjeivel. Az estét egy személyre szabott, kifejezetten az apukádnak szánt harapnivalóval fejezd be.

5. Horgászni egy napra

Válassz egy szép horgászterületet, és csatlakozz apádhoz egy napra. Élvezzétek a nyugalmat és a csendet, és azt, hogy együtt vagytok a szabadban. Ajándékba vehet egy kenyértároló névvel az ebéd elhozásának sorrendje.

BBQ készlet bőrhuzatban

BBQ készlet bőrhuzatban

Apák napi sörösüveg

Apák napi sörösüveg

Ajándékcsomag - Magvak

Ajándékcsomag - Magvak

Apák napi ajándékok

Apák napi ajándékok

6. Sütés vagy főzés együtt

Válasszon ki egy receptet, amit az apja szeret, és győződjön meg róla, hogy minden hozzávaló megtalálható a házban. Ezután együtt vonulhattok be a konyhába, hogy megfőzzétek vagy megsüssétek a csillagokat az égből. Hogy megvédd apádat és magadat a koszos ruháktól, rendelj két személyes kötényt.

7. Minigolfozás

Hívd ki apukádat egy minigolf meccsre. Persze a legjobb, ha a végén te kerülsz ki győztesként, de talán egyszer ezen a különleges napon hagyhatod, hogy ő nyerjen. Készíttess előre egy trófeát a bajnoknak.

8. Kint a természetben

Válasszatok egy szép sétát, és menjetek együtt a természetbe. Útközben legyen idő egy jó beszélgetésre. Egy szünetben egy padon lepje meg apját egy csésze forró kávéval egy termosz bögre a legjobb fotóddal együtt.

9. Nézz meg egy sportmérkőzést

Vegyen jegyet apukája kedvenc sportjára, és szurkoljanak együtt a csapatának vagy sportolójának. Előre készíttess magadnak és apukádnak egy pólót, hogy stílusosan nézhessétek a sportmérkőzést.

10. Látogasson el egy múzeumba

Vidd el apukádat egy olyan múzeumba, amelyik megfelel neki. Szinte minden témában találhatsz múzeumot. Utána hagyd, hogy kirakós a múzeumban készült legaranyosabb közös képetekről, ami szép emléket állít édesapádnak.

Kötény

Kötény

Apák napi bögre

Apák napi bögre

Apák napi póló

Apák napi póló

Puzzle

Puzzle

11. Kartozás vagy versenyzés egy pályán

A gyors apukák elvisznek a gokartpályára vagy a pályára egy jó kis ripsz-ropszra. Utána pedig egy korty vízzel regenerálódsz a G-erőkből a kifejezetten neki készített vizes palackból.

12. Hajókirándulás

Lepje meg apukáját egy hajókirándulással. Béreljen ki egy sloopot, amelyet saját maga vezethet végig a városközponton, vagy csatlakozzon hozzá egy nagy vitorláshajón, amelynek kapitánya a tengeren van. Annyi lehetőség van! Vegyen egy napkalap készítés az apádnak, hogy ne égjen meg a fedélzeten.

13. Oldjatok meg együtt egy szabadulószobát

Apukád szereti a kihívásokat? Akkor vállalja a kihívást, és szökjetek meg együtt egy szabadulószobából. Előzetesen adj neki olyan "különleges képességekkel" rendelkező zoknikat, amelyeket kifejezetten neki terveztél, így magabiztosabban vág neki a próbának.

14. Vegyenek részt együtt egy workshopon

Apukád titokban szeret fotózni, kertészkedni vagy festeni, de sosem jut hozzá? Jelentkezz be apáddal egy workshopra! Így olyan tevékenységgel tölthetitek együtt az időtöket, amely boldoggá teszi édesapádat, és hidd el nekünk, hogy te is boldog leszel tőle. Előre készíttess egy tanúsítványt, amelyet a workshop után átadhatsz apukádnak.

15. Tartson játékestet

Szervezz egy estét, ahol apád kedvenc játékait játszhatod. Jó móka, ha a család többi tagja is beszáll, így igazi csatározássá válik. Ajándékozz neki saját társasjátéka, így lesz egy szép emléke az apák napjára.

Ezekkel a tippekkel biztosan megtalálod a tökéletes apák napi kiruccanást neked és apukádnak. De azt is megértjük, hogy ennyi szórakoztató ötlet választási stresszt okoz! Szerencsére az apák napja minden évben eljön, és természetesen ezen a különleges napon kívül is tehetsz szórakoztató dolgokat apukáddal.

Zokni

Zokni

Apák napi fa kártya

Apák napi fa kártya

Első Apák Napja

Első Apák Napja

Blog

Blog