Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Do's en don'ts als je op kraamvisite gaat

Hogyan szervezzük meg a babalátogatókat, és hogyan szerezzünk örömet a szülőknek és vendégeiknek?

Amikor egy újszülött megérkezik, mindenki meg akarja látogatni. Nagypapák, nagymamák, nagynénik, nagybácsik, barátok, kollégák és néha (távoli) ismerősök is természetesen kíváncsiak és el akarnak jönni, hogy megnézzék az újszülöttet. Néha az a gondolat, hogy ennyien sokan vannak akik látni szeretnék, kissé erőltetett lehet az új szülők számára, bár a látogatók alig várják, hogy átadják ajándékaikat; de ez családonként különbözhet.
Mi a legjobb módszer ennek kezelésére? Vannak-e bizonyos illemszabályok az újszülött látogatásra? Megkérheted látogatóid, hogy ne fotózzanak? Ezek mind, mind fontos kérdések a új szülők számára. Ebben a blogban számos tippet és tanácsot sorolunk fel azoktól a szülőktől, akik már tapasztaltabbak ebben a kérdésben.

Milyen illemszabályok vannak az újszülött meglátogatására?

Az etikett szabályok mindig mindenhol érvényesek, ezek íratlan szabályok, amelyeket (általában) mindenki betart. A legfontosabb előfeltétel, hogy figyelembe vegyétek egymás érzéseit. A baba látogatásával kapcsolatban is vannak illemszabályok. Például gyakran előfordul, hogy a születést bejelentő kártyát kapókat is meghívják látogatásra, bár ezt általában előre meg kell tervezni, ahelyett, hogy csak beugrana a látogató, illik dátumot és időpontot egyeztetni. További példa arra, hogy ne lépjük túl a határokat, ha mégis bejelentés nélkül ellátogatunk. De mit kell tenni a szülőknek, ha a vendégeik nem tudják vagy nem tartják be az ilyen illemszabályokat?

Tippek: így kezelheti a szülési látogatásokat

Néhány hasznos tipp röviden:

Tisztázzuk a feltételeket a születést bejelentő kártyán

Mivel a születési bejelentés meghívást kínál a látogatásra, hozzáadhatsz néhány utasítást, hogy a vendégei megértsék a preferenciáid. Például, hogy a babalátogatót csak előzetes egyeztetés alapján fogadsz.

Légy előrelátó és őszinte a preferenciákkal kapcsolatban

Nincs azzal semmi gond, ha előzetesen őszinték vagyunk a látogatókkal szemben, hogy hogyan szeretnétek támogatásukat és látogatásukat.
  • Ha nehéz volt szülés körülményei, és még nem álltok készen a látogatókra, azzal sincs semmi gond. Szeretteid biztosan megértik egy látogatás megtervezése nem a legmegfelelőbb ebben a pillanatban, és csak egyszerűen tudatni kell velük, ha jobban érzitek magatokat vagy elhalasztjátok a látogatást 2 vagy 3 héttel.
  • Értesíthetitek az embereket arról, hogy a látogatások még fárasztóak az számotokra, és jelezhetitek, hogy például ideális esetben kb. fél órára maximum két - három személy látogatását fogadjátok naponta. Így a látogatók tudják, hogy aludni vagy pihenni szeretnél, a ltogatás ideje után.
  • Tájékoztasd látogatóid, hogy csak akkor látogassanak, ha nincsenek megfázva, vagy ha az időjárás hatása alatt nem érzik jól magukat, inkább mondják le vagy halasszák el a látogatás időpontját.
  • Ha olyan személyeket hívsz meg, akiknek saját gyerekeik vannak, de egyelőre nincs kedved a gyeres látogatókat fogadni, legyél őszinte, hogy ez most túl sok neked. Mondd el nekik, hogy a későbbiekben több mint szívesen fogadjátok őket, de most jobban szeretnéd, ha az emberek egyedül vagy párjukkal jönnének.


Kérjük, mossanak a kezet!

Nagyon gyakran előfordul, hogy a látogatók kezet mosnak, mielőtt megfogják a babát. Ha a látogató nem teszi, egyszerűen csak kérd meg! Egyszerű "Ha kezet mostál, utólag megfoghatod a babát, ha úgy tetszik!" tökéletes. Barátságos és tiszta!

Fotók és közösségi média

Manapság mindannyian kissé ragaszkodunk a telefonjainkhoz és a közösségi médiához, de sok szülő inkább nem szeretnék, ha a kisbabáról készült fotókat megosztani a közösségi médiában, hacsak nem ők maguk döntenek úgy. Légy őszinte a vendégekkel ezzel kapcsolatban.

Röviden összefoglalva

Legyél őszinte a preferenciákkal kapcsolatban. Nem kell szégyellni, amennyiben barátságosan és tisztelettel osztod meg kívánságaidat. Lehetetlen mindenkinek megfelelni, ezért csak győződj meg arról, hogy a saját igényeid szerint történjen. És ne félj megmondani, ha túl fáradtnak vagy túlterheltnek érzed magad egy látogatás során; vendégeid megértik.

A legjobb baba ajándékokMinden blogra