Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hurrá! Új élet jött a világra. Már indulnál is babanézőbe, de előbb meg kell találnod a tökéletes ajándékot. Ha valóban csodálatos és különleges meglepetést szeretnél adni, válassz személyre szabott ajándékot az újszülött nevével. Ez valóban egyedi, és a szülők biztosan örülni fognak neki. Az ajándékot mi készítjük el, neked csak annyi a dolgod, hogy hozzáadd a baba nevét. Nézz körül, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot, amelyet testre is szabhatsz.

Babafürdetés

A babafürdetés csodás élmény, habár kerülni kell a túl gyakori vagy túl hosszú ideig tartó fürdetést. Mivel ezek a pillanatok igazán különlegesek, érdemes megbecsülni őket. A legtöbb szülő örül, ha olyan babajándékot kap, amelyet használhat a fürdőszobában, például az alábbiakat.

Puha és meleg

Hadd fröcsögjön a víz! A szülők ezzel az aranyos, puha babatörölközővel szárazra törölhetik a kicsit fürdetés után. Anyaga 100% bolyhos pamut, és a kapucnira ráhímezhetjük a baba nevét.

A legjobb kellékek babáknak

A babaruhák és törlőkendők egy szempillantás alatt elfogynak, ezért soha nem lehet elég belőlük. Minden új szülő örömmel fogadja a praktikus babakellékeket. Ha többen adtok egyszerre ajándékot, állítsatok össze sokféle kelléket tartalmazó nagy ajándékkosarat!

Babatakaró

Babatakaró

Babasapka

Babasapka

Cumi

Cumi

Az első anyák napja

Az első anyák napja

Személyre szóló babatakaró

Ez a babatakaró olyan puha, hogy az ember legszívesebben megtartaná magának. Lepd meg a szülőket egy aranyos, személyre szóló babatakaróval, amelyen a kicsi neve látható. Online szerkesztőprogramunkban számos minta közül választhatsz. Egyszerűen add hozzá a baba nevét, és már kész is az egyedi babaajándék.

Aranyos babasapka

Ez egy igazán praktikus ajándék, hiszen a szülőknek szükségük lesz babasapkára, hogy megvédjék a kicsi fejét a hidegtől. Lepd meg őket ezzel az édes kis babasapkával, amelyen a kicsi neve látható. Válassz az online szerkesztőprogramban lévő minták közül, add hozzá a baba nevét, és mi elkészítjük számodra az ajándékot!

Személyre szóló cumi

Nagyszerű ajándék lehet a személyre szóló cumi is, amelyen a baba neve látható. A cumi egy ajándékkosárhoz is hozzáadható. Válassz az aranyos minták közül, és add hozzá a kicsi nevét. Számos különféle betűtípus és szín közül választhatsz, a cukitól kezdve a menőig. A cumik NIP nappali cumik, 0-6 hónapos csecsemőknek. A cumik fedéllel rendelkeznek és 100%-ban BPA-mentesek

Cuki, személyre szóló rugdalózó

Rugdalózóból sosem elég! Az új szülőknél ez mindig fogyóeszköz, ezért nagyszerű, praktikus ajándék lehet. És ami ennél is jobb: egy rugdalózó a baba nevével! Válassz a különféle mókás minták közül online szerkesztőprogramunkban, add hozzá a nevet, és mi egy szempillantás alatt elkészítjük egyedi ajándékodat.

Dekoratív gyermekbőrönd az ajándékcsomaghoz

Dekoratív gyermekbőröndünk csodálatos ajándék, amely igazi dísze lehet a kicsi hálószobájának, miközben rengeteg kisebb ajándék is elfér benne, így valóban egyedi ajándékcsomagot állíthatsz össze.

Pihe-puha plüssjátékok

A plüssjáték soha nem megy ki a divatból! Személyre szóló plüssjátékaink igazán különlegesek, hiszen a baba nevét is hozzájuk adhatod.

Személyre szóló plüssmaci hímzett névvel és születési dátummal

Ennek az aranyos macinak senki nem tud ellenállni. Ha szeretnéd, a lábára ráhímezzük a kicsi nevét és születési dátumát, így igazán egyedi ajándékot adhatsz. Hogy a maci sokáig puha és bolyhos maradjon, csak kézzel mosd.

Gyerek karton bőrönd

Gyerek karton bőrönd

Rabbit Richie szundikendő

Rabbit Richie szundikendő

Benjamin Maci

Benjamin Maci

Blog

Blog