Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Peters és a keresztszülőket, más néven keresztszülőket a születés előtt választják ki. Ők azután a szülők mellett a legfontosabb személyek a gyermek nevelésében. Ettől kezdve a keresztszülők minden lépésnél jelen vannak - a szentáldozástól a születésnapokig, a kirándulásoktól a tanácsadás fontos pillanataiig. A páterek és keresztanyák gyakran ajándékot is adnak a gyermeknek, de kit válasszunk keresztszülőnek? Mi a keresztapa és a keresztanya szerepe? És milyen módon kérünk keresztapát és keresztanyát?

A keresztszülők hagyománya

Amikor egy kisbaba megszületett és megkeresztelték a templomban, keresztapát és keresztanyát is kijelöltek. Ők voltak a keresztség tanúi, hasonlóan a házasságkötés tanúihoz. Gyakran a keresztapa és a keresztanya a családból került ki, és a keresztszülők azt a nem kötelező feladatot kapták, hogy segítsenek a megkeresztelt gyermek nevelésében, de arra az esetre is őket nevezték ki, ha a megkeresztelt gyermek szüleivel valaha is történne valami. Ilyenkor átvették a gyermek nevelését.

Mi a keresztapa és a keresztanya szerepe?

Manapság a kijelölt keresztszülők gyakran a szülők legjobb barátai is, akikben a legrosszabb esetben is leginkább megbíznak, hogy felneveljék gyermeküket. A keresztapával és keresztanyával kapcsolatban azonban az a jó, hogy szülőként könnyen megkérheted őket bébiszitterkedésre vagy egyéb szórakoztató kirándulásra, például állatkerti kirándulásra is. Később a gyermek bármikor fordulhat a keresztapához és a keresztanyához tanácsért, ha például nehezen tud például a szüleivel foglalkozni. Ne feledje, hogy a felkérés már önmagában is megtiszteltetés, ezért már az is jó ötlet, ha a nagy kérdést különleges módon teszik fel.

De hogyan kérhetsz keresztapát és keresztanyát a kislányodnak?

Miután eldöntötted, hogy kit szeretnél felkérni keresztapának és keresztanyának a kisgyermeked számára, ideje elgondolkodni azon, hogyan is fogsz eljárni. Keresztapát és keresztanyát felkérni erre a szerepre nem kell, hogy nehéz vagy költséges legyen, de a keresztapa és keresztanya felkérése nagyon személyes ügy. Nagyon szép pillanat lenne, ha ezt egy személyre szabott ajándékkal tehetnéd meg, így egy életre szóló emlék maradna belőle.

Kérdezze meg a keresztapát ezekkel az ajándékokkal

Peters... mindig ott lesznek neked. Keresztapát kérni sokféleképpen lehet. Egy kulcstartó, amelyen a "Pétere" vagy "Keresztapja" felirat szerepel a kisgyermek nevével együtt, egy olyan módja annak, hogy minden nap büszkén emlékezzenek meg a szerepéről. Ez a mega Côte d'Or rúd ideális ajándék arra is, hogy egy barátot kérjen fel keresztapának, mivel a terméket névvel, fényképpel és személyes üzenettel személyre szabhatja. De hogy a keresztapa kiválasztásának valódi aktusát papírra is megörökítse, egy különleges tollat is adhat. Ez a toll ugyanis nagyon elegáns, és személyre szabható, például úgy, hogy a kisfiú nevét gravírozzák bele. Utána mindig jó megünnepelni az új címet, és a belga sörcsomag erre is ideális. Ha a sörcsomagot egy lépéssel tovább szeretné vinni, akkor egy söröspoharat is jó hozzá ajándékozni, mint például ezt.Duvel sörcsomag gravírozott pohárral. Így a keresztapa rögtön kiöntheti a lágert!

Bőr kulcstartó fotóval

Bőr kulcstartó fotóval

Mega Cote d'Or

Mega Cote d'Or

Parker IM toll

Parker IM toll

Sör ajándékcsomag

Sör ajándékcsomag

Tegye fel a kérdését a mérőórára ezekkel az ajándékokkal

Teljesen attól függ, hogy mekkora kérést szeretne intézni a leendő keresztanyjához. Lehet kicsi is, egy aranyos, személyre szabott plüssruhával vagy fából készült szívvel, amelyben megkérdezzük: "Leszel a keresztanyám?", vagy még aranyosabb, mint például "Meter Sofie" vagy "a legédesebb keresztanyának legaranyosabb keresztgyermeke". De a méterkérés nagyszerű móka nagyobb gesztusokkal is, mint a Milka-szív vagy akár egy üveg bor, hogy egy bébiszitterkedéssel töltött nap után kipihenhessük magunkat. Néha egy keresztanya már születésétől kezdve második anyukának érzi magát. Ezért nagyon különleges ezt a kötődést egy különleges ékszerben megörökíteni. Az anya-lánya karkötő nagyon alkalmas erre. A keresztanya büszkén viselheti a karkötőt, míg a kislányra egy szép ajándék vár, amíg elég idős lesz ahhoz, hogy maga is karkötőt viseljen.

Baba body

Baba body

Milka szív

Milka szív

Bor ajándékcsomagok

Bor ajándékcsomagok

Blog

Blog