Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Babazsúr tippek és ötletek

Babazsúr tippek és ötletek

Ha hamarosan babazsúron veszel részt, vagy testvérednek vagy legjobb barátodnak szervezel baba partyt, akkor sok a megfontolandó dolog. Kit fogsz meghívni? Hol szervezhető meg? Hogyan szervezz biztonságos babazsúrt COVID idején? És melyik ajándékokat válaszd? Mi segítünk a szervezést végigvezetni, itt van minden tipp és ötlet, hogy mindenre felkészült légy!


Miért szervezzünk babazsúrt?

A babazsúr szervezés világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend! Az esemény célja a kismama vagy anya kényeztetése, és olyan ajándékokkal való felhalmozása, amelyekre a mind a mamának, mind a babának szüksége lehet. A babazsúr nem csak az első gyermek születése esetén szervezhető, minden új terhességnél meg lehet szervezni!


Kit hivjunk meg?

Ha meglepetés babavárót vagy babalátogatót szervezel valakinek, akkor nehéz lehet meghatározni, hogy kit hívj meg. Hagyományosan szólva csak nőket szokták meghívni a babaváró buliba, bár a világ folyamatosan változik, és egyszerűen csak szem előtt kell tartani, hogy mely emberek a legfontosabbak a leendő anya számára. Általában a család mindkét fele meghívót kap, beleértve a testvéreket, szülőket, nagyszülőket, unokatestvéreket, nagynéniket és így tovább. Ne felejtsd el meghívni a legjobb barátokat sem, hiszen nélkülük nem az igazi!


Hol szervezzünk babazsúrt?

A babazsúr bárhol megszervezhető! Csak ne feledd a megfelelő dekorációkat és győződj meg arról, hogy a helyszín lehetővé teszi mindezt. Ha a nyári hónapokban kerül megszervezésre a babazsúr, akár a szabadban is kivitelezhető! Győződj meg róla, hogy legyen néhány árnyékos terület, kényelmes ülőgarnitúra és alkalomhoz illő, gyönyörű asztaldíszek. Talán elmehettek egy parkba, vagy valaki kertjébe. Ha teázás vagy ebéd elfogyasztására gondoltál, foglalhatsz egy éttermet, mivel ezek gyakran külön területeket kínálnak az ilyen típusú rendezvényekhez. Tipp: Keress egy helyet, ahová meghívhatod a leendő anyát anélkül, hogy ez túl gyanús lenne!


Babazsúr szervezés COVID idején

A COVID-járvány sok esemény megszervezését megakadályozta, és előfordulhat, hogy a baba zuhany megszervezésekor figyelembe kell vennie az intézkedéseket. A legbiztonságosabb megoldás lehet talán az online babalátogatás. Csald ki egy időre az anyukát a házból, hogy legyen idő feldíszíteni a helyszínt, hogy mégis csak meglepetés legyen. Készíts online találkozót az összes családtaggal és baráttal, és amint hazaérkezik, mindenki kiabálhatja, hogy „Meglepetés!” a képernyőn keresztül. Biztosan örömmel fog látni mindenkit, még akkor is, ha ez nem a hagyományos módon történik. Ha az intézkedések kevésbé szigorúak, talán megszervezhető a babalátogató egy olyan helyen, amely lehetővé válik mindenki számára a részvétel,természetesen szem előtt tartva a biztonsági intézkedéseket és a kellő távolságtartást. Tipp: Előre felhívhatjuk erre a vendégek figyelmét, a jelenlegi intézkedéseket, hogy rendezvény során ne merüljenek fel problémák.Babás ajándék ötletek

Nem akarsz üres kézzel érkezni a babazsúrra. Érdemes eredeti ajándékot adni a kismamának, de mégis minek örülne? Szeretnénk adni 4 egyedi babás ajándékötletet, amelyek inspirálnak és segítenek a választásban.


Személyre szabott rugdalózó

Személyre szabott rugdalózó

EEgy személyes üzenettel ellátott ellátott klasszikus ajándék, az egyik legnépszerűbb a babaruhák közül a személyre szabható rugdalózó. Különböző színű és mintás kezeslábas közül választhatsz, hozzá adva egy nevet, szöveget és / vagy fényképet. A leendő anyukának még biztosan nem lesz ilyenje!

Szerkessz egy rugdalózót ajándékba >>

Személyre szabott Dove zuhany mousse ajándékkészlet

Személyre szabott Dove zuhany mousse ajándékkészlet

A leendő anya általában rengeteg ajándékot kap kicsikéjének a babalátogató alkalmával, így jó ötlet valamit az anyának is ajándékozni. Erre az alkalomra ajánljuk a Személyre szabott Dove zuhany mousse ajándékkészlet, hogy a szülési szabadsága alatt is élvezhesse a kényeztető wellness termékeinket.

Személyre szabott Dove zuhany mousse ajándékkészlet >>


Személyre szabott baba sapka

Személyre szabott baba sapka

A személyre szabott baba sapka tökéletes baba ajándék! Ha a kicsi nevét még nem hozták nyilvánosságra, csak egyszerűen add hozzá a család vezetéknevét vagy más aranyos szöveget. Ha a leendő szülők egy bizonyos témát tartanak szem előtt a baba szobájában, készíts egy ahhoz illő babasapkát, például egy bagoly vagy elefánt mintával.

Személyre szabott baba sapka >>

személyes Miffy

Névvel gravírozott Miffy evőeszközök

A babazsúr alkalmával nem kell ragaszkodni azokhoz a megszokott ajándékokhoz, amelyeket a leendő szülők azonnal felhasználhatnak a kicsi számára. Ilyen alkalmakkor rengeteg ruhát, plüssjátékot és könyvet kapnak, de idővel biztosan nagy hasznát vennék egy aranyos a gyerek nevével gravírozott Miffy evőeszköz készletnek, amelyet gyermekük használhat, ha idősebb lesz? Egyszerűen csak add hozzá a választott nevet, hogy valóban személyes legyen a meglepetés ajándékod..

Ajándékozz személyes Miffy evőeszköz készletet >>