Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A csokoládé világnapját minden évben világszerte ünneplik, és ez a tökéletes nap arra, hogy meglepd szeretteid, akik nagyon szeretik a csokoládét! A csokoládé pörkölt és őrölt kakaóbabból készül, és a Krisztus előtt 19. századból származik.

A csokoládé mindenkié!

Csokoládé, az egyik legnépszerűbb csemege és az egyik legsokoldalúbb étel. Mindenki szereti a csokoládét és jó okkal! E népszerűség miatt a csokoládé mindenféle és ízben és formában megtalálható, így mindenkinek van van kedvence. A YourSurprise csokoládétermékek széles választékát kínálja. Kíváncsi vagy, milyen csokoládét találsz nálunk, és hogyan teheted személyes ajándékká? Olvass tovább!

Személyre szabott csokoládék

Ha szeretnéd meglepni egy szerettedet, aki szereti a szilárd csokoládét vagy a pralinés csokoládét, egy doboz személyre szabott csokoládé tökéletes ajándék. Ezek a finom csokoládék szinte túl jók az ajándékozáshoz! Néhány egyszerű lépésben személyre szabhatod a csokoládét fotókkal és szövegekkel, születésnapra, ünnepekre, köszönetnyilvánításra vagy csak figyelmességből! Nyomtatunk négyzet alakú vagy szív alakú csokoládét is a dizájnnal, vagy személyre szabott doboz luxus bonbon csokoládét vásárolhatsz különböző ízekben.

Luxus bonbonok díszdobozban

Luxus bonbonok díszdobozban

Bonbon

Bonbon

Négyzet alakú praliné

Négyzet alakú praliné

Milka Praliné Szerelem

Milka Praliné Szerelem

A legfinomabb csokoládé ajándékok

A csokoládé tökéletes egy különleges alkalom megünneplésére! Küldj üzenetet csokoládé távirattal, és gratulálj, mondj köszönetet vagy nyilvánítsd ki szerelmed. Saját szöveget választhatsz, és személyre szabhatod. Az ízletes csokoládé drazséval töltött csinos üvegedények is fantasztikus csemegék mindenkinek! Nagyszerű esküvői ajándék a vendégek számára vagy akár más partikra. Akár fiatal, akár idős, ez az ajándék mindenkinek tetszeni fog! Olyan sok csokoládé ajándék áll rendelkezésre,biztosan megtalálod a megfelelőt!.

Egyénileg csomagolt csokoládék

Ha ajándékot szeretnél adni, de egyszerűen nincs sok időd, nézd meg a fotós csokoládékat. Ezek a csokoládék egyedileg vannak csomagolva, így ideálisak kiosztáshoz. Tervezd meg őket egy gyönyörű fotóval, és saját ízletes csokoládé lesz. Ha szeretnél kártyát küldeni valakinek a születésnapjára, vagy köszönetet mondani, akkor tedd ezt egy csokoládé kártyával. Így nemcsak meglephetsz valakit a küldeni kívánt üzenettel, hanem 240 gramm finom csokoládét is ajándékozol! Megnézheted azokat a fotós csokoládékat is, amelyek együttesen alkotják az általános dizájnt. Összekeverheted őket, és megkérheted a címzettet, hogy rakja újra össze, mint egy puzzlet, hogy felfedje az üzenetet. Miért nem ajándékozod igaz szerelmednek a belga Callebaut csokoládéból készült csokis szívet? Hiszen a szívükhöz a hasukon keresztül vezet az út!

Csokoládé rudak és táblák

Ha inkább egy jó régimódi csokoládét szeretnél, akkor válassz egy M&M, Toblerone, Tony Chocolonely vagy Milka csokit. Tedd egyedivé a Verkade csomagolását saját fotóval és szöveggel. Válassz egy csokit köszönetképpen vagy születésnap alkalmából. A Toblerone háromszög alakú csokoládét személyre szabhatod egy fotóval és egy személyes üzenettel is. Egy igazi Tony Chocolonely rajongó számára elkészítheted saját díszdobozát kedvenc fotójával és szövegével. A rudak a következő ízekben kaphatók: tej, ét és tengeri sós karamell. Választhatsz a Milka csokoládék közül is. Egy személyes Milka szív többet mond ezer szónál. Írj egy édes üzenetet, hogy tudasd velük, mennyit jelentenek számodra. A Milka díszdobozt személyre szabhatod saját fotóval és kedvenc dizájnnal.

Celebrations mix

Celebrations mix

Csokoládé telegram

Csokoládé telegram

Drazsé üvegben

Drazsé üvegben

Csokoládészív

Csokoládészív

XXL Csokoládé rúd

Ha nagy meglepetést szeretnél, válassz egy XXL csokoládét. Személyre szabhatod a Côte d'Or -t egy fotóval, névvel és egy vicces üzenettel. Ez az XXL csokitábla 5 táblából áll: 2x Côte d'Or Original Milk, 2x Côte d'Or Milk Pieces Mozelnut and 1x Côte d'Or Original Dark. Te, vagy valamelyik barátod vagy családtagod inkább Milka rajongó? Válaszd a Milka XXL csokoládét. Ez a tábla 6 csokiból áll: 3x Milka Oreo, 3x Milka mogyoró és 3x Milka caramel. Rengeteg megosztani való csokoládé! A híres háromszögletű csokoládé rajongói számára a Toblerone XXL rúd 4,5 kg csokoládét tartalmaz! Ezek a csokik biztosan örömet okoznak azoknak, akik igazi édesszájúak!

Csokoládé szállítás

Ha szeretnéd meglepni szeretteid finom csokoládéval, de nem tudod személyesen átadni nekik, rendeld meg a csokoládét a weboldalunkon, és szállítjuk az általad választott címre! Minden csokoládé ajándékunkat személyre szabhatjuk kedvenc fotóiddal vagy szövegeddel, és elküldhetjük családodnak, barátaidnak vagy kollégáidnak. Függetlenül attól, hogy Toblerone, Milka, Tony Chocolonely, ízletes drazsét vagy csokoládét választasz, bárhova eljuttatjuk. Adj hozzá egy ingyenes üzenetkártyát, hogy tudasd a címzettel, miért lepted meg őt. Nem vagy biztos benne, hogy a megfelelő időben jönnek haza? Válassz csokoládé ajándékot, amely átfér a levélszekrényen! Fontos figyelembe venni a hőmérsékletet. Ha a hőmérséklet 25 Celsius fok felett van, sajnos nem tudjuk garantálni, hogy az ajándék tökéletes állapotban érkezik.

Mega Cote d'Or

Mega Cote d'Or

Mega Milka

Mega Milka

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Blog

Blog