Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hú, ez egy fontos esemény! A kicsi betölti az 1 évet, ami rendkívül különleges alkalom, amelyet nagyszerű módon kell megünnepelni. Egy gyönyörű torta és a szép díszek elengedhetetlenek egy fantasztikus szülinapi partihoz és a legaranyosabb fotókhoz. Olvasd el a további tippeket arról, hogyan teheted felejthetetlenné kicsi első születésnapját.

Tipp #1: A megfelelő időpont kiválasztása

Csábító lehet, hogy a buli egész nap tart, és sok családtagot és barátot meghívsz, de a tervezés legfontosabb része az a gyermek számára a legmegfelelőbb idő kiválasztása. A születésnapok szórakoztatóak, de intenzívek lehetnek, és elengedhetetlen annak biztosítása, hogy kicsi jól érezze magát. Tervezd úgy, hogy kiválasztod azt a napszakot, amikor jól kipihent és a legaktívabb, például a délutáni alvás után.Hiszen mindenki akar majd fényképet a babával és megőrizni a jó pillanatokat, de ez csak úgy lehetséges ha a gyerek kipihent és nem alszik el!

Tipp #2: Egy aranyos, babás asztalterítő

Ha szeretnéd elkerülni, hogy egész nap rohangálj a vendégek között, készíts egy asztalt sok finom csemegével és itallal, és közölje vendégeivel, hogy szolgálják ki magukat. Add meg hozzá a tökéletes dizájnt egy személyre szabott abrosszal, amely a születésnapi fiú vagy lány fényképeit tartalmazza; a tökéletes figyelemfelkeltő, beszélgetésindító és ünnepi dekoráció. Online szerkesztőnkben elkészítheted saját, személyre szabott asztalterítődet. Válaszd ki a fényképeket, és szerkeszd rá őket egy gyönyörű pamut terítőre. Az abrosz 40 ° C-on mosható, ami azt jelenti, hogy újra és újra használható.

Tipp #3: Pamut szalvéta

Ha még nagyobbra meglepetést szeretnél a vendégeknek szerezni, tégy szórakoztató, személyre szabott szalvétákat is az asztalra! Ezeket online szerkesztőnkben is létrehozhatod, pillanatok alatt, a választott fotók feltöltésével. Használhatod őket szalvétaként vagy kisebb asztalkák díszítéseként.

A pamut szalvétákat 40 ° C-on lehet mosni.

Tipp #4: Különleges születésnapi tányér

Ha finom születésnapi tortát készítesz vagy rendelsz, nincs jobb módja annak felszolgálására, mint egy speciális születésnapi tányéron! Választhatsz a szórakoztató mintatervek közül, és hozzá adhatod gyermeked nevét vagy fényképét, hogy valóban személyessé váljon. A tányér masszív műanyagból készült, így nagyon sokáig használható. Gyermeke imádni fogja és emlékezni fog a születésnapjára, valahányszor a különleges tányérát használja!

Tipp #5: Születésnapi előke

Valószínűleg egy kis kihívás lesz a kicsi számára, hogy maszat nélkül egye a tortáját, ami azt jelenti, hogy valószínűleg tetőtől talpig tortás lesz a ruhája. Tegyél fel neki egy aranyos, személyre szabott előkét, hogy megvédje születésnapi ruháját!

A vállpántos testreszabható előke választott névvel, kék, világoskék, szürke, fukszia, halvány rózsaszín és fehér színben kapható. Egyszerűen válassza ki a színét, és hozzon létre egy cuki születésnapi előkét gyermekének!

Tipp #6: Egy tartós ajándék

Az első születésnapi ajándék kiválasztása lehet az egyik legfontosabb választás, de az a jó, hogy gyermeked bárminek örülni fog, ami azt jelenti, hogy a neked is tetsző ajándékot választhatod neki! Azt tanácsoljuk, hogy egy olyan ajándékot válassz, amely tartós és időtálló, például tartós, fából készült játékokat, amelyek személyre szabhatók a kicsi nevével. Rengeteg kedves játék közül választhatsz az alábbi linkben.

Szalvéta

Szalvéta

Születésnapi tányér

Születésnapi tányér

Előke

Előke

Blog

Blog