Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

5 unike måter å kunngjøre graviditeten

Bemutatjuk azt az 5 tippet, amivel könnyebbé válhat a bejelentés!

Öt egyedi módja, hogy bejelentsd a terhességed A kisbaba úton van! Ez egy nagyon különleges és egyedülálló tapasztalat, főleg ha az az első terhesség. Ilyenkor mihamarabb tudatni szeretnénk mindenkivel az örömhírt, de mi a legjobb módja a bejelentésnek? összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy a bejelentés is emlékezetes maradjon.

Ötlet #1: Adj egy baba termékhez üzenetet

HHa olyan embereket mész meglátogatni, akiket szeretnél meglepni az örömhírrel, rendelj egy baba ruhadarabot, például egy rugdalózót személyre szabott szöveggel, mint: ‘Szeretlek Nagymama és Nagypapa’, ‘Szeretlek apa’ vagy ‘Viszlát novemberben’. Add át az ajándékot szép csomagolásban és dőlj hátra, már csak a reakciót kell várnod! Személyre szabhatsz plüss állatokat, babasapkát vagy cumit is a különleges alkalomra.

Ötlet #2: Készíts egy baba ajándékdobozt

Ha szeretnéd, hogy a bejelentés különleges emlék maradjon, válogass össze egy baba ajándékcsomagot, amely cumit, rugdalózót és etetőt tartalmaz. Mindent össze válogathatsz egy aranyos kis baba bőröndbe, ami majd később jól jön majd a babaszobába.

Ötlet #3: Készíts fotókollázst

Ha látogatókat fogadsz abból az alkalomból, hogy bejelentsd az örömhírt, készíts előtte néhány vicces fényképet partnereddel és belőlük egy fotókollázst. Például ahogyan a kezedben tartod az első ultrahang képét. Tedd a kollázst egy jól látható helyre a lakásodban és várd a vendégek reakcióját!

Készíts kollázst >

Ötlet #4: Egy jelzés a pólóra

Ha a családod, szeretteid külföldön élnek, küldhetsz nekik bejelentés ajándékokat. Tervezz magadnak egy pólót, ami utal a kisbaba érkezésére és hívd fel őket videóhívásban, vajon mennyi időbe telik nekik észrevenni a különleges pólódat?

Ötlet #5: Rejtett üzenet egy mágikus bögrén

A rejtett üzenet egy mágikus bögrén nagyszerű ötlet, hogy bejelentsük a terhességet. Tölts fel egy képet az ultrahangról és adj hozzá egy kedves szöveget. Garantáltan nagy lesz a meglepetés és meghatódnak majd az ajándéktól. Tökéletes ajándék szülőknek, nagyszülőknek és dédszülőknek egyaránt, hiszen a bögre sosem megy ki divatból, és még különlegesebb egy ilyen alkalomból. Megható ajándék!


Tervezz varázs bögrét >


Olvassa el az összes blogot