Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Édes üzenet hozzáadása a kártyához vagy akár ajándékhoz mindig nagyszerű ötlet. Egy kártya vagy egy kis ajándék küldése tökéletes módja annak, hogy kifejezd háládat, boldog születésnapot kívánj valakinek, vagy tudasd vele, hogy rá gondolsz. Egy nagyszerű üzenet megváltoztathatja a világot, és a címzett különlegesnek érezheti magát. Ha ihletet keresel, olvass tovább!

Gratuláció

Sok különleges pillanat van, amelyet „Gratulálunk!” az életben. Vannak születésnapok, terhességek és új babák, esküvők, házassági évfordulók, vizsga letétele és új otthonba költözés, hogy csak néhányat említsünk! A gratuláló üzenet ereje abban rejlik, hogy a címzett különlegesnek érezze magát.

Születésnap: A virágok illatosak, a nap fényesen ragyog, és az élet fantasztikus, mert ma van a születésnapod!

Újszülött: Üdvözöllek a világon kis [NAME], annyira vártunk már és nagyon szeretünk! Esküvő: Szeretetet és boldogságot kívánok egy életen át, a java még hátravan!

Kártya különleges személy számára

A párod az egyik legfontosabb ember az életedben. Lepd meg őt egy édes emlékeztetővel a szerelmedről egy aranyos kártya formájában! Üzenetednek írásakor gondolj mindarra, ami különlegessé teszi őt számodra; a humorérzéke, a gondoskodó természete vagy több csodálatos tulajdonság kombinációja?

Amikor mosolyogsz, az egész világ mosolyog veled!

Abban a pillanatban, amikor megláttalak, tudtam: Te vagy egy a millióból. Együtt tudunk nevetni és együtt sírni. Örökké veled akarok élni!

Gyönyörű szemed, kedves mosolyod. Te olyan különleges ember vagy, és mindig mellettem állsz. Ismét csodálatos évet töltöttünk együtt, és remélem még sok -sok ilyen lesz!

Szimpátia kártya

Az egyik legnehezebben írható üzenet a szimpátia üzenet. A szavak valóban elhalványulnak, nem tudod hogyan fejezd ki a fájdalmadat. A legfontosabb, hogy tudasd velük, hogy rájuk gondolsz, és ott vgy, ha szükségük van rád. Ha olyan részt adsz hozzá, amely megmutatja, hogy mennyire szeretted az elvesztett személyt, az is kis kényelmet nyújthat.

Ha úgy érzed, hogy nem tudod folytatni, tudd, hogy mindig itt vagyok neked éjjel -nappal. Nagyon sajnálom a veszteséged, kedves [NAME].

Akik a szívünkben vannak, soha nem tűnnek el igazán.

Remélem, megnyugtat a tudat, hogy [NAME] életét ünneplem, és hálás vagyok hogy ismerhettem.

Kártya egy gyermek számára

Unokatestvéreid, unokahúg vagy unokaöccs biztosan örülne, ha kapna egy menő kártyát édes üzenettel! Az egyszerűség megőrzése kulcsfontosságú, hogy megértsék és el tudják olvasni saját kártyájukat. A gyerekek szeretik hallani, hogy remek munkát végeztek, és hogy büszke vagy rájuk!

Tényleg [AGE] vagy már ?! Nagy lettél már és nagyon ügyes! Boldog szülinapot kívánok!

Szia kis hableány! Gratulálunk az úszó diplomádhoz, te vagy a legjobb!

Gyógyulj meg hamarosan kártya

Nincs jobb módja annak, hogy mielőbb meggyógyuljunk, mint egy kártyával! Adj hozzá egy pozitív, édes vagy akár vicces üzenetet, amellyel a címzett, ha akár csak egy pillanatra is jobban fogja érezni magát.

Nagy ölelést küldök, érezd magad hamarosan jobban! Tervezz új kalandokat, amikor újra felépülsz!

A dolgok, amiket a figyelem kedvéért teszel;) Csak vicc - gyógyulj meg hamar!

A nevetés a legjobb gyógyszer, ezért íme egy vicces kártya a gyógyuláshoz!

Sok szeretetet, fényt és gyógyító energiát küldök. Jobbulást!

Fa kárty

Fa kárty

Képeslap

Képeslap

Képeslaptartó mécsessel

Képeslaptartó mécsessel

Blog

Blog