Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Hogyan készül:  gyerekfotel

Hogyan készül: Személyre szabott gyerekfotel

Mindössze 1,5 percben szeretnénk bemutatni, hogy miként készítsük el a gyerekfotelt, miután személyre szabtad azt online szerkesztőnkben. Ha nincs időd vagy kedved megnézni a videót, az alábbiakban részletes leírást találsz, amely bemutatja a gyártási folyamatot.1. Lépés: Hozz létre saját tervet a szerkesztőben

A gyermekszék egy szabványos méretben és négy színben kapható: szürke, sötétkék, piros és rózsaszín. A termékoldalon kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd és csak a nevet kell hozzáadni, választhatod az egyik szórakoztató dizájnt is. Nem kevesebb, mint 17 különböző betűtípus közül lehet választani és 11 mintaterv áll a rendelkezésre, mint például egy medve, villám, korona vagy szív. ! Te melyiket választod?


bewerk je foto in onze editor


2. Lépés: A nyomtatás

Személyre szabjuk a gyerekszéket a Textil részlegünkön. A minta átkerül a szövetre több lépésben. Először eltávolítjuk a fehér részeket a tervről, például az „O” betű belsejét, hogy a tervezés a lehető legtisztább legyen. Ezután ezt hőálló székhuzat anyagra nyomtatjuk. A következő lépés a megfelelő székhuzat szín kiválasztása és továbblépés a lenyomat elkészítéséhez. A mintát a lehető legegyenesebben a textil huzatra helyezik, majd a forró prés alá kerül, hogy néhány másodpercig melegítse a mintát, ami majd a szövet felületéhez tapad.


drukken op de hoes


3. Lépés: Utolsó simítások

A széknek is kényelmesnek kell lennie! Ezért van a székhuzat puha, kényelmes habszivaccsal van megtöltve. A székhuzat és az üléshuzat is levehető, így könnyen tisztítható. A huzatot mosógépben lehet mosni 30 ° C-on. Utolsó lépésben a huzat vasalása az utolsó gyűrődések eltávolításához, hogy a szék tökéletes állapotban legyen szállításkor!


finishing touches voor de kinderfauteuil


Kényeztesd gyereked egy a saját, pihentető, személyre szabott gyermekszékkel, és ezzel saját helyét adod meg neki a nappaliban vagy bármely szobában az otthonodban. Melyik személyre szabási minta nyerte el a tetszésedet?


Tervezz személyre szóló gyerekszéket>>