Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hogyan készítjük: Személyre szabott bögréket

Hogyan készül: személyre szabhatod saját bögrédet

Ha személyre szabott bögrét szeretnél rendelni, és kíváncsi vagy arra, hogyan készül, akkor jó helyen jársz! Tudtad, hogy az összes bögrénket kézzel személyre szabjuk a hollandiai gyárunkban Zierikzee-ben ? Az alábbiakban megnézheted hogy, a bögrék hogyan készülnek.

Hogyan készítjük: Személyre szabott bögréket

Ez a videó pontosan megmutatja, hogyan készítjük a bögrét, miután személyre szabtad azt az online szerkesztőnkben. Ha inkább a folyamatról szeretnél olvasni, görgess lefelé.



1. lépés: Tervezd meg a bögrét az online szerkesztőnkben

A bögre személyre szabása egyszerű. Egyszerűen válassza ki a kívánt bögre típusát, például a fehér bögre, zöld bögre, rózsaszín bögre, zománcozott bögre, vagy a mágikus bögre. Miután választottál, válassz egy tervet az online szerkesztőnkből, és adj hozzá saját fotót (fotókat). Ha több fényképed van, amelyet használni szeretnél, akkor létrehozhatsz egy kollázst is, és tetszés szerint elhelyezheted a fényképeket. Hozzáadhatsz egy választott nevet vagy szöveget is. Eszközeink segítségével szerkesztheted a fotókat fekete-fehér vagy szépia színűvé, módosíthatod a méretet vagy elforgathatod.

Tudtad, hogy rengeteg szórakoztató, használatra kész terv áll rendelkezésére? Válassz egyet, és adj hozzá fényképet vagy szöveget.

Válassz egyet, és adj hozzá fényképet vagy szöveget.


2. lépés: A mintaterv kinyomtatása

Miután tökéletesítetted tervet és leadtad a megrendelésed, a megrendelést elküldjük a gyártási részlegünknek. Tervrajzod tükörképként nyomtatjuk ki, így helyesen jelenik meg a bögrén. Speciális, kiváló minőségű tintás nyomtatókat használunk, hogy színes, fényes kivitelben nyomtassuk a mintatervet. Minden rajz egyedi vonalkódot kap, így láthatjuk, melyik minta melyik rendeléshez tartozik. Miután kinyomtattuk, méretre vágjuk.


A mintaterv kinyomtatása


3. lépés: Becsomagoljuk és behelyezzük a bögrét a bögrés sütőnkbe

Miután a tervet kinyomtattuk és méretre vágtuk, kézzel csatoljuk a bögréhez egy folyamat során, amelyet „csomagolásnak” hívunk. Ezt kézzel csináljuk, de remek eszközeink vannak ehhez; a bögrét egy speciális bögretartóba helyezzük, a nyomtatott mintát köré tekerjük, és szorosan lezárjuk a bilincset. Csipeszekkel dolgozunk annak érdekében, hogy a terv egyenes és egyenletes legyen. Ha maradt hely a terv és a bögre között, akkor a bögre mintája nem lesz egyenletesen rányomva.

Miután a bögre becsomagolva és biztonságosan rögzítve van, egy bögre állványra és a bögrekemencénkbe kerül. Bögrés állványainkra egyszerre akár 150 bögre is elfér. A sütőben a bögre körülbelül 10 perc alatt felszívja a tintát a kinyomtatott tervrajzról.

Tudtad, hogy a mágikus bögréket ugyanúgy készítjük el, csak ezeknek a bögréknek van egy további, speciális bevonata? A speciális bevonat a mágikus bögréknek fekete megjelenést kölcsönöz, és forró folyadék öntésekor eltűnik, felfedve az alatta lévő dizájnt.

Becsomagoljuk és behelyezzük a bögrét a bögrés sütőnkbe


4. lépés: A bögrék ellenőrzése

Miután a bögre elkészült, kivehető a bögrés sütőnkből. Hagyjuk kihűlni, és eltávolítjuk a bilincset. Ezután alaposan megvizsgáljuk a bögrét, hogy meggyőződjünk arról, hogy a design megfelel-e az online létrehozott tervnek. Minden bögrének megvan a maga egyedi vonalkódja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a megfelelő bögrét elküldjük a megfelelő vevőnek. A bögre jóváhagyása után a Csomagolási részlegre kerül.

A bögrék ellenőrzése


5. lépés: A bögre kiszállítása

Ideje becsomagolni a bögrét szállításra. Összehajtunk egy speciális bögretartót, és szorosan beletesszük a bögréjét. Hozzáadunk egy rész kartont a bögre körül, hogy megakadályozzuk a szállítás közbeni mozgását, és szükség esetén buborékfóliát adunk a további védelem érdekében.

Ha nemcsak bögrét rendelt, akkor a bögre szállítószalagunkon a csomagolási részlegekre kerül, hogy megvárja a többi megrendelt ajándékot. Számítógépes rendszerünk segít megrendelésenként összegyűjteni az összes megrendelt ajándékot. Extra ellenőrzést hajtunk végre, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy minden megvan-e, és hogy minden ajándék megfelel-e minőségi előírásoknak. Ha igen, gondosan becsomagolunk minden ajándékot, és visszahelyezzük a csomagot a szállítószalagunkra, így a Szállítási osztályhoz kerül, ahol szállítási ügynökeink összegyűjtik és a lehető leghamarabb eljuttatják a csomagot a címzetthez.


A bögre kiszállítása

A saját személyre szabott bögréd

Ha személyre szabott bögrét szeretnél megrendelni, amely tartalmazza a kiválasztott fényképeket vagy szöveget, hozz létre egyet online pár kattintással!

Az összes bögre megtekintése >>>