Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hogyan készül: Személyre szabott nyaklánc medálok

Hogyan készül: Személyre szabott nyaklánc medálok

Ha szeretnél meglepni valakit vagy szerelmedet egy személyre szabott, gravírozott nyaklánc -medállal, a YourSurprise-nál megtalálod. Különböző formákban és anyagokban kapható, egyszerűen válaszd ki kedvenced, és adj hozzá egy kívánt fényképet, nevet vagy dátumot. Mutatjuk, hogyan készülnek pontosan!


Hogyan készül: Gravírozott nyaklánc medálok

Ebben a blogban megmutatjuk, hogyan készítünk személyre szabott gravírozott nyaklánc medálokat, amelyeken az általad választott fotó vagy név szerepel.



1. lépés: Válaszd ki a medált

Nem kevesebb, mint 24 különböző nyaklánc medált kínálunk választékunk részeként. Arany vagy ezüst színű, kerek, négyzet és szív alakban. A személyre szabási folyamat medálonként eltérő. Ha fotós medált keresel, akkor töltsd fel a fényképet az online szerkesztőben. Ha szöveges medált választasz, megadhatod a kívánt nevet, dátumot vagy szöveget az online szerkesztőben.



...



2. lépés: Előkészítés

Amint megrendelésed bekerül a rendszerünkbe, a gravírozási részlegünkön elkészítjük. Mielőtt elkezdenék, alaposan megnézik a medált, és ellenőrzik, nincs-e hiányosság a lehető legjobb minőség biztosítása érdekében. Ezután medálonként megragadják a megfelelő típusú sablont. Egyszerre akár 24 medál is gravírozható, ahol a lézergravírozó egyszerre 6 darabot tud elkészíteni. Ha egyszerre több darabot gravírozunk, akkor gyorsan és hatékonyan tudunk dolgozni, ami különösen hasznos nagy megrendelések feldolgozásakor.



....



3. lépés: 20 másodperces gravírozás

A formát a megfelelő lézernyomtatóba kerül, a speciálisan készített sablon tetejére. Ez lehetővé teszi, hogy a medál igazodjon a lézerhez. A gravírozás mindössze 20 másodperc alatt elkészül! Minden ajándékot ezután még egyszer ellenőriznek a hiányosságok tekintetében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a kép vagy a betűk helyesen és teljesen be vannak gravírozva.



...



4. lépés: Az utolsó simítás

Mindegyik medált vagy nyaklánccal vagy anélkül egy kis bársonyzacskóba helyeznek, mielőtt továbbjut a csomagoló részleghez. Ez megakadályozza, hogy a medál megsérüljön az utazás során, vagy hogy a lánc összegabalyodjon a megrendelt ajándékokkal.



...



5. lépés: Eljött az átadás ideje!

Az ajándék átadása a címzettnek nagyon különleges pillanat. Megmutathatod szeretteidnek, hogy mennyit jelentenek számodra, és egyértelmű lesz, hogy igazán törődsz velük.



Szeretnéd létrehozni saját, személyre szabott gravírozott medálodat?

Ha inspirációt kaptál saját gravírozott medálod készítéséhez, akkor azt pillanatok alatt megteheted! A szív, kör vagy négyzet alakú medált választod?