Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Vannak, akik mindennap kimondják, hogy „szeretlek", másoknak nehezükre esik kifejezni az érzelmeiket. Miért van így? Nos, néha az emberek nehezen engedik meg maguknak, hogy kiszolgáltatottnak tűnjenek, vagy már hosszú ideje vannak egy kapcsolatban és természetesnek veszik a másikat. Ha valakinek először akarod megmondani, hogy „szeretlek”, akkor lehet, hogy emiatt ideges vagy, ezért az alábbiakban felsorolunk néhány tippet, amelyek segíthetnek szerelmet vallani.

„Szeretlek" – fejezd ki különleges módon

Lehet, hogy régóta vagytok együtt és már milliószor elmondtátok egymásnak, vagy olyan hosszú ideje tart a kapcsolat, hogy mostanában erre alig kerül sor. Kár, mert szerintünk különösen fontos vigyázni a közelségre, ha már régóta együtt vagytok. Nagyon könnyű belecsúszni abba a helyzetbe, amikor elkezditek egymást természetesnek venni – ilyenkor beleragadtok a hétköznapokba és nem fejezitek ki, hogy milyen boldogok vagytok a másikkal. Érdemes lenne prioritásként tekinteni a kapcsolat ápolására és rendszeresen kifejezni az érzelmeiteket nemcsak egy „szeretlekkel”, hanem cselekedetekkel is. Főzz a partnerednek egy finom ételt, foglalj le egy romantikus hétvégét, vagy szervezz hangulatos pikniket a parkban; a lényeg, hogy szánjatok időt egymásra!

„Szeretlek" – amikor legelőször mondod

Mi a teendő, ha valakinek először akarod megmondani, hogy szereted? Ilyenkor előfordulhat, hogy a másik nem úgy reagál rá, ahogy szeretnéd. Ez azt jelenti, hogy jobb nem kimondani? Szerintünk egyáltalán nem! Mert nem csak azt jó hallani, hogy valakinek fontosak vagyunk, hanem az érzelmeinket is fontos kifejezni. Ha pedig a másik nem szerelmes beléd, akkor minél korábban tudod meg, annál jobb. Fájni fog, de legalább tudod, hogy hányadán álltok egymással. Remélhetőleg azonban a másik ugyanúgy érez irántad, mint te iránta. Lehet, hogy a szavaid egy kicsit megdöbbentik, ezért ha egy pillanatra elhallgat, ne aggódj, adj neki egy kis időt.

Mikor mondd el neki, hogy szereted?

Nagyon gyakori kérdés, hogy mikor kell szerelmet vallani. Sajnos erre nincs univerzálisan alkalmazható válasz, és a megfelelő időpont személy- és (potenciális) kapcsolatfüggő. Van aki 3 hónapon belül készen áll rá, más 6 hónap után sem. Az is előfordulhat, hogy te és a partnered már heteken vagy akár napokon belül tudni fogjátok, hogy szeretitek egymást. Persze azért van néhány jele annak, hogy eljött az ideje, különösen, ha még nem vagytok túl régóta együtt:

  1. Szerettek egymással időt tölteni.
  2. Mind a való életben, mind pedig digitálisan keresitek egymás társaságát.
  3. Számíthattok a másikra, amikor szükségetek van rá.
  4. Figyeltek egymás igényeire.
  5. Öröm szikrázik a szemetekben, amikor együtt vagytok.
  6. Hosszabb időt is eltöltöttetek együtt, és mindketten nagyszerűen éreztétek magatokat.
  7. Érzed, hogy a másik ugyanolyan komolyan vesz téged, mint te őt.

Jó közöttetek a hangulat

Ha először tervezed kimondani, hogy „szeretlek”, vagy a hosszú távú partneredet szeretnéd biztosítani a szerelmedről, add meg ennek a módját. Hívd meg egy romantikus vacsorára, vagy ami még jobb: főzz neki valami finomat. Menjetek el egy romantikus helyre sétálni vagy piknikezzetek a parkban. Bárhogyan is döntesz, mindenképpen válassz olyan helyet, ahol figyelni tudtok egymásra, és a partnered biztosan hallani fog téged, amikor felfeded előtte az érzéseidet.

A „szeretlek” alternatívái

Ha őrülten szerelmes vagy valakibe, de még nem állsz készen arra, hogy ezt szavakba öntsd, választhatod az alábbi sokatmondó alternatívákat is:

  • Nagyon kedvellek
  • Szeretem a társaságodat
  • Boldog vagyok, amikor veled lehetek
  • Nagyon tetszel
  • Olyan aranyos vagy
  • Szerintem te vagy a legjobb
  • Örülök, hogy megismerhettelek
  • Te vagy a kedvencem
  • Szeretek veled lenni
  • Hálás vagyok érted
  • Fontos vagy számomra

Vallj szerelmet eredeti módon

Ha készen állsz először kimondani, hogy „szeretlek” vagy különlegessé akarod tenni, miután már számtalanszor elmondtad, meríts inspirációt az alábbi ötletekből. És ne aggódj: ha még nem állsz készen szerelmet vallani, választhatsz saját üzenetet.

Puzzle

Puzzle

Magikus bögre

Magikus bögre

Fa képeslapok

Fa képeslapok

Bonbon

Bonbon

1 tipp: tökéletes összeillés

A szerelmi vallomás egyik legeredetibb módja, ha puzzle-lal mondod el. Megkönnyítheted a másik dolgát egy 120 darabos puzzle-lal, de kihívások elé is állíthatod egy 1000 darabossal. Töltsd fel magadról a kedvenc fotódat és adj hozzá egy személyes üzenetet. Kérd meg a szerelmedet, hogy kép nélkül rakja ki a puzzle-t, így a végeredmény meglepetés lesz. A puzzle-t akár közösen is kirakhatjátok, ami remek módja a minőségi időtöltésnek. Ha valakinek eredeti formában szeretnéd elmondani, hogy szereted, a puzzle-t javasoljuk

2. tipp: nem tudok betelni veled

Nők számára remek ajándék egy személyre szóló bögre, amelyet a fényképed és a „szeretlek” felirat tesz egyedivé. Választhatsz hagyományos bögrét, de nálunk pink és pirosbögrét is találsz. Ha valami különlegesebbet keresel, válogass a szív alakú füllel készült változatok közül, vagy rendelj egy fényképes és feliratos varázsbögrét, amelyen csak akkor jelenik meg a minta, amikor a kedvesed forró italt tölt a bele

3. tipp: szeretlek, mint a csokit

Van olyan ember, aki nem szereti a csokoládét? Biztosak vagyunk benne, hogy mindenki kellemesen meglepődik, ha édes csokiüzenetet kap! Készíts csokitáviratot, amelynek minden betűje csokoládéból van. Különböző hosszúságú változatok állnak rendelkezésedre, így választhatsz hosszabb vagy rövidebb szerelmes üzenetet. Ha akarod, ezeket össze is keverheted, hogy a kedvesedet extra meglepetés érje, amikor kitalálja az üzenetedet. Egy másik eredeti ötlet a személyre szabott csokoládékártya, amely fényképet és egy választott szöveget tartalmaz, vagy egy személyre szabott, szerelmet kifejező Milka ajándékdoboz 20 darab szív alakú csokipralinéval. A dobozra nyomtatjuk a kedvenc fényképedet és a szerelmeseknek szóló mintáink egyikét.

4. tipp: fából készült üdvözlőkártya

Küldhetsz klasszikus papír képeslapot is, de mi klassz, fából készült változatot is kínálunk, amelyre rányomtathatjuk a fényképedet. Számos aranyos minta közül választhatsz, például szivecskékkel és „I love you” felirattal. A kártyára természetesen személyes üzenetet is írhatsz. A fa üdvözlőlaphoz jár egy fa tartóállvány is, így a partnered kiteheti a küldeményedet az asztalára.

Mega Maci

Mega Maci

Moët et Chandon - 1500ml

Moët et Chandon - 1500ml

Kulcstartó szív - 2 részes

Kulcstartó szív - 2 részes

Szárított virágok

Szárított virágok

5. tipp: kovácsoljatok közös terveket

Ha nemcsak azt akarod közölni vele, hogy beleszerettél, de közös jövőről is álmodozol, ajándékozz neki egy aranyos, személyre szóló jegyzetfüzetet. Írj az első oldalára egy személyes üzenetet és mondd el, hogy ebbe kerülnek majd a közös terveitek. Ezt a füzetet akár albumként is használhatja és dokumentálhatja benne a közös élményeiteket.

6. tipp: egy aranyos kis ajándék

Ha egy kedves kis ajándék kíséretében szeretnél neki szerelmet vallani, választhatsz egy gravírozott, fényképes kulcstartót vagy egy személyre szabott karácsonyfagömb-készletet. Ezek kedves ajándékok, ha új pár vagytok, és meg akarod ünnepelni a kapcsolatotok kisebb mérföldköveit.

7. tipp. Nagy szerelem

Ha nagyon szerelmes vagy belé, adj neki egy nagy mackót! Válaszd a 60 cm-es nagy macit vagy a 135 cm-es óriásmacit. Mindegyik pólót visel, amelyet egy általad választott névvel és fényképpel személyessé tehetsz. Nálunk emellett számtalan kisebb plüssfigurát is találsz. És ne feledd: amikor szeretsz valakit, a gesztus számít

8. tipp: Ünnepelj pezsgővel

Ha egy romantikus közös estét terveztél, vagy egy kellemes pikniket szerveztél a parkban, még különlegesebbé teheted ezzel a gyönyörű ajándékkal. Az üzenetedet rávésetheted a fadoboz fedelére vagy rendelhetsz mellé egy vésett pezsgőspohár-készletet. Mondd meg neki, hogy szereted, és koccintsatok a szerelmetekre

Blog - Valentin-nap távkapcsolatban

Blog - Valentin-nap távkapcsolatban

Parodat valentin napon

Parodat valentin napon

Blog - Ajándék a pasidnak

Blog - Ajándék a pasidnak

Blog

Blog