Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Hart onder de riem rouwproces

Mindenki nehéz időket él át, és nehéz lehet azt kezelni. Az életben az egyik legnehezebben kezelhető dolog az, ha elveszítünk valakit, akit szeretünk. Hihetetlenül szomorú, és nagyon nehéz elfogadni.

Hogyan támogassuk a szerettüket gyászolókat


Ajánld fel támogatásod

A szeretett ember bánatának megosztása szinte ugyanolyan nehéz lehet, mint a gyász. Gyakran tehetetlennek érzed magad, és amennyire csak tudsz, ott akarsz lenni mellettük. Sokan nem tudják, hogyan kell ezt csinálni, és ügyfélszolgálatunk rendszeresen kap ehhez hasonló kérdéseket az ügyfelektől, akik ajándékot keresnek, hogy kifejezzék vele részvétüket.


Légy ott velük

Ez valóban egyszerűnek hangzik, mert már csak az ottlét hatalmas változást hozhat. Nem is kell beszélni, csak az hogy van valaki, aki nyugodtan, csendben végig hallgat.


Kérdezd meg mire van szükségük

Mindannyian a magunk módján gyászolunk, ezért fontos tudni, hogy hogyan lehetünk a legjobban ott a kedvesünk mellett. Amiben tudjunk, támogathatjuk őket a számukra megfelelő módon.


Odafigyelni rájuk

Rettenetesen nehéz lehet a veszteségről beszélni. Segíthet, ha megmutatod kedvesednek, hogy őszintén együttérzel és figyelmet fordítasz rá, és meghallgatod igényeit. Egyszerűen csak arra vágyik: hogy ott légy mellette, akkor valóban a támasza légy. Ez lehetővé teszi számára, hogy valóban megnyíljon és megossza az érzéseit.


Nagyszülők támogatása

Sok fiatal számára a nagyszülő elvesztése nagyon fájdalmas. A saját bánatod mellett tanúja vagy annak a hihetetlen veszteségnek, amelyet a hátramaradt nagyszülőd szenved el, amikor alkalmazkodniuk kell a párjuk nélküli élethez és az egyedülléthez. Noha nem tudod elűzni a bánatukat vagy fájdalmukat, de mindenképpen megmutathatod nekik, hogy együttérzel és ott vagy a számára. Kifejezheted együttérzésedet az alábbi emlék tárgyakkal.


kussen met foto

Ötlet #1: Adj egy személyre szóló párnát amit ölelhet

A partner elvesztésének egyik legnehezebb része az, hogy egyedül kell lefeküdni. Azáltal, hogy a nagyszülőnek személyre szabott párnát adsz, amelyen a partnere fényképe látható, amiben meg lehet kapaszkodni , és egy kis kényelmet is nyújt.


Ajándékozz személyre szabott párnát >>mok met foto

Ötlet #2: Személyre szabott emlékbögre

Ha olyan ajándékot szeretnél adni a nagyszülőnek, amely lehetővé teszi számára, hogy minden nap emlékezzen partnerére, akkor a személyre szabott bögre kedves emléktárgy. Valahányszor megisznak egy csésze teát vagy kávét, meglátják a fényképet és emlékeznek a szép időkre.


Ajándékozz személyre szóló bögrét >>kussen met foto

Ötlet #3: Személyre szóló puzzle

A kedvenc fotójukat tartalmazó személyre szabott kirakós nemcsak egy kedves módja annak, hogy emlékezzenek az elveszített partnerre, hanem az is, hogy kitöltsék az idejüket, és talán egy kis időre elvonják a figyelmüket a gyászról.


Személyre szabott képes puzzle >>kaars met foto

Ötlet #4: Személyre szabott gyertya

Gyertyagyújtás az elvesztettek emlékére régóta fennálló hagyomány, amely a mai napig vigaszt jelenthet. Tedd különlegessé ezt az emlék rituálét azáltal, hogy nagymamának vagy nagypapának személyre szabott gyertyát adsz, amelyen társa fényképe látható. Az elhuny emléke tiszteletének tökéletes módja.


Személyre szóló emlék gyertya >>

Szeretnénk neked és szeretteidnek erőt és kitartást kívánni ebben a nehéz időszakban.