Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Emlékszel még azokra az időkre, amikor a testvéreddel vagy a testvéreddel visszaszámoltál a szentestéig, és minden nap ehettél egy csokoládét az adventi naptárból? Manapság egyre többféle adventi naptár variációja létezik, amelyek a felnőttek számára is remek szórakozást nyújtanak, például olyan dolgokkal, mint a wellness-termékek vagy a különböző teafajták. Tudtad, hogy elkészítheted a saját adventi naptáradat? Hadd adjunk tippeket és ötleteket.

Adventi naptár szórakozás

Hány nap van még karácsonyig? Az adventi naptár mindig december első napján kezdődik, és a 24. napig, azaz karácsony estéjéig számol vissza. De nem minden adventi naptárban van minden napra ajándék. Ha saját adventi naptárat készítesz, teljesen a kezedben van az irányítás. Olyan személyessé és egyedivé teheted, amennyire csak lehet, attól kezdve, hogy milyen módon jeleníted meg az ajándékokat, például borítékokkal, vagy miniKarácsonyi harisnyák, az ajándékokra és a mögöttük álló gondolatokra. Képzelje csak el, hogy a partnere, a gyermekei vagy önmaga minden egyes nap egy különleges ajándékot nyit ki.

Személyre szabott csokoládé adventi naptárunk

Tudtad, hogy elkészítheted a saját, finom Milka vagy Toblerone csokoládéval töltött csokoládé adventi naptáradat? A karácsonyi visszaszámlálás még sosem volt ilyen édes. Adventi naptárát egyedi módon személyre szabhatja, ha kiválasztja karácsonyi mintáink egyikét, és hozzáad egy fényképet és/vagy egy szabadon választott szöveget. Mire vársz még? Lepjen meg egy különleges személyt egy fantasztikus, személyre szabott adventi naptárral!

Átlátszó karácsonyi gömb

Átlátszó karácsonyi gömb

Mandzsettagombok

Mandzsettagombok

Milka karácsonyi díszdoboz

Milka karácsonyi díszdoboz

Különleges adventi naptár ajándékok

Nem az számít, hogy mekkora az ajándék, a gondolat számít. Megmutatni a körülötted lévőknek, hogy gondolsz rájuk és értékeled őket. Mielőtt elkészítenéd a naptáradat, fontos, hogy átgondold és összeszedd az összes ajándékot. Talán a címzettnek, akire gondolsz, van egy kívánságlistája, amelyet inspirációként használhatsz. Határozza meg előre a költségvetését, és számolja ki, hogy mennyit tud költeni az egyes ajándékokra. Egy apró, kedves, személyre szabott ajándék tökéletes! Nézze meg a következő lehetőségeket:

Bőr kulcstartó fotóval

Bőr kulcstartó fotóval

Toblerone

Toblerone

Poháralátét

Poháralátét

Dugóhúzó

Dugóhúzó

Alternatív adventi naptár ajándékötletek

Tudtad, hogy az adventi naptárban lévő ajándékoknak nem feltétlenül kell mind fizikai ajándékoknak lenniük? Az ajándéknapokat felcserélheti egy-egy utalvánnyal egy olyan helyre szóló egynapos kirándulásra, amelyet a megajándékozott már régóta szeretett volna meglátogatni, vagy készíthet egyfajta ajándékutalványt például egy főzőműhelyre vagy egy finom házi készítésű ételre. Ha a megajándékozottnak főzni fog, személyre szabott olívaolajunk nagyszerű módja annak, hogy ajándékát extra különlegessé tegye, akárcsak személyre szabott só- és borsőrlőink. Alternatívaként egy utalvány egy hangulatos estére a kanapén a finom falatokkal és forró csokoládéval mindig jól fog esni. Pihenjen a saját zománcozott bögréjében és személyre szabott zokniban kínált csokis tejjel. Melyik lehetőséggel fogja meglepni szeretteit?

Olívaolaj

Olívaolaj

Borsőrlő

Borsőrlő

Zománcozott bögre

Zománcozott bögre

Blog

Blog