Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Karácsonyi ajándékok és hagyományok szerte a világon

Karácsonyi ajándékok és hagyományok szerte a világon

Választottál már ajándékot mindenkinek? Biztos nem felejtettél el egyet sem? Ha úgy látod, hogy még nem találtam meg mindenki számára az ajándékot, akkor siess, így biztos lehetsz benne, hogy az ajándékok időben megérkeznek!


Ki lep meg kit karácsonyra?

Kíváncsiak vagyunk, hogy többet tudjunk meg arról, hogy ügyfeleink hogyan vélekednek az ajándékozásról. Mit szeretünk ajándékozni? Van valami, amit nem szívesen adnánk? Mennyit költünk? Mit gondolunk a digitális kívánságlistáról? Megtudtuk, hogy a felmérésünk 2000 résztvevőjének fele havonta legalább egyszer ajándékoz, és a legtöbbet saját családjának, gyermekeinek és szüleinek ajándékozza. Sokan szeretik a tökéletes ajándékot keresni és megtalálni, és sokan szívesen ajándékoznak csak azért, mert meg akarnak lepni valakit.
Karácsonyi ajándék költségvetés

Azt is megtudtuk, hogy ügyfeleink hajlamosak betartani a költségvetést az ajándékozás terén, de karácsonyra gyakran nagyobb a költségvetés, beleértve azt is, hogy mindenkinek ajándékot kell vásárolni. A karácsonyfákat gyönyörű díszekkel és koszorúkkal díszítik, gyönyörű gyertyákat adnak hozzá, hogy hangulatos légkört teremtsenek, és gyakran különleges asztalterítővel rendelkeznek a karácsonyi vacsorához. Összességében úgy tűnik, szeretjük megmutatni szeretteinknek, mennyire sokat jelentenek számunkra gondosan kiválasztott, valóban személyes ajándékokkal.
Népszerű karácsonyi ajándékok szerte a világon

Világszerte sokféle karácsonyi hagyomány létezik. Az amerikaiak szeretik ajándékukat karácsonyi zokniba helyezni, sok holland és belga ember szívesen jár éjféli misére, az angolok pedig mindig karácsonyi pudingot és pitét készítenek. Nézzünk még néhány országot!


Karácsony Olaszországban

Olaszországban a karácsony háromnapos ünnep. Olasz kollégánk, Feliscia elmondta nekünk, hogy Olaszországban a családok hagyományosan karácsony estéjén a tengeri gyümölcsöket fogyasztanak, "La vigilia di Natale" néven. Az egyik család karácsony estéjén bontja fel az ajándékokat, míg a másik karácsony napján. Mivel Olaszország katolikus ország, sok család elmegy a templomba, majd összegyűlnek egy finom ebédre, amely előételt, két főételt és egy ízletes desszertet tartalmaz. A karácsonykor felszolgált hagyományos desszertek a "Pandoro", a karácsonyfa torta és a "Panettone", egy luxus olasz kenyér, cukrozott dióval és néha csokoládé darabokkal. Micsoda lakoma!


Karácsony Franciaországban

Maxence francia kollégánk elmondta nekünk, hogy az Adventi naptárak nagyon népszerűek Franciaországban. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kedvenc időtöltés a saját adventi naptár készítése. Maxence és családja karácsonykor együtt ünnepelnek, és élvezik a „Le Réveillon” nevű vacsorát. A név a réveiller igéből származik, ami azt jelenti, hogy felébred. Karácsonykor sokat esznek, de Maxence elmesélte, hogy nagyon lassan esznek, így a lehető legtöbb időt tölthetik együtt az asztalnál. Tudtad, hogy Dél -Franciaországban hagyománya van annak, hogy nem kevesebb, mint tizenhárom desszertet esznek? Nyam!


Karácsony Finnországban

Finn kollégánk, Jessica szerint Finnországban a karácsony a kényelemről, a fényről, a szeretetről, a családról és az örömről szól. Sok család elmegy a templomba karácsonykor, még akkor is, ha nem vallásos, hogy karácsonyi hangulatba merüljön, és a közösség részének érezze magát. Finnországban a mézeskalács házak nagyon hagyományosak, a családok összegyűlnek, hogy cukormázzal díszítsék fel a mézeskalács házikót. A karácsony nagyon fontos, mert azt jelenti, hogy a nappalok egyre hosszabbak és könnyebbek. Tudtad, hogy az igazi Télapó Finnországból származik? A manókat, rénszarvasokat és az ajándékgyárat Lappföldön találhatjuk. Van egy nagyon turisztikai karácsonyi város Rovaniemiben, ahol egész évben találkozhatsz a Télapóval, manóival és rénszarvasaival. Milyen szórakoztató!
Te hogyan ünnepled idén a karácsonyt? Figyelj arra, hogy időben rendeld meg ajándékaidat, hogy a családoddal együtt élvezhesd az ajándékozást és az ajándékok kicsomagolását. Nagyon boldog karácsonyt kíván mindenkinek a YourSurprise!


Ha további inspirációra vágysz, nézd meg blogunkat, amely tele van karácsonyi ajándékokkal kapcsolatos tippekkel és ötletekkel.