Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A boldogság sokat vitatott téma a pszichológia és a filozófia területén. De mi tesz minket igazán boldoggá? Egy múló pillanat vagy az elégedettség állandó állapota? Nos, a Psychology Today , a boldogság egy sokrétű fogalom.

"A boldogság egy állapot, nem pedig egy tulajdonság; más szóval nem egy tartós, állandó tulajdonság vagy személyiségjegy, hanem egy sokkal múlékonyabb, változékonyabb állapot."

Világos, hogy a boldogság nem egy állandó állapot, hanem egy érzés, amely jön és megy.

Milyen módon lehet növelni a boldogságot?

Miközben az életben és annak minden bonyolultságában eligazodunk, gyakran a boldogságra való törekvés vezérel bennünket. Tudjuk-e növelni a boldogságunkat, és ha igen, hogyan?

A boldogság fokozásának egyik legegyszerűbb módja a kedvesség. Egy kedves szó, egy nagylelkű gesztus vagy akár egy mosoly is mély hatást gyakorolhat mind az adakozóra, mind a címzettre. Ez a karácsonyi időszakban még inkább igaz, hiszen az adakozás szelleme minden interakciónak különleges melegséget kölcsönöz..

A boldogság növelésének módjai

  • _Gyakorold a hálát:_Naponta egy percet szánj arra, hogy felismerd és értékeld a jót az életedben, ami jelentősen növelheti a boldogságszintedet..
  • _Kapcsolódjon szeretteivel:_A családdal és barátokkal töltött minőségi idő, különösen az ünnepi időszakban, nagyban fokozhatja a boldogságot..
  • Adj nagylelkűen: Az adakozás, legyen az ajándék, idő vagy kedvesség, erőteljes lökést adhat a boldogságodnak. A karácsony tökéletes alkalmat kínál arra, hogy ezt megragadjuk.

Tehát, idén karácsonykor miért ne hoznád meg a döntést, hogy növeled a boldogságodat? Nagy hatással lehetsz a saját életedre és a körülötted élők életére.

A boldogság tudománya és hogyan kapcsolódik az ajándékozáshoz

A megszerzett anyagi javak vagy az ápolt kapcsolatok tesznek minket boldoggá? Nagyon sok tanulmányt végeztek már ebben a témában, és a legtöbbször az utóbbi felé mutatnak. Az egyik szempont, amely a kettőt összekapcsolja, az ajándékozás.

Az ajándékozás egyetemes módja a ragaszkodás, a megbecsülés és a szeretet kifejezésének. A kapcsolatok között a másokkal való kapcsolataink erősítésére szolgál. De hogyan hat ez a boldogságunkra?

"A boldogság nem abból fakad, amit kapunk, hanem abból, amit adunk." - Ben Carson

A Harvard Business School által végzett tanulmány szerint a másokra való pénzköltés (proszociális költekezés) magasabb szintű boldogsághoz vezet, mint a saját magunkra való költekezés.

  • Az adakozás aktiválja az agynak azokat a területeit, amelyek az örömhöz, a társas kapcsolatokhoz és a bizalomhoz kapcsolódnak, és ezzel "meleg fényt" kelt.
  • Segít, hogy céltudatosnak érezzük magunkat, és növeli az önértékelés érzését.
  • Az ajándékozás, különösen a személyre szabott ajándékok, lehetővé teszi számunkra, hogy kifejezzük egyéniségünket és kreativitásunkat.

De nem csak az adakozás teszi boldoggá az embert. A címzett reakciójának várakozása, az ajándék kiválasztásának gondolatmenete és az ajándékozás tényleges aktusa mind hozzájárulhat ehhez a boldogsághoz.

Szóval, az ajándékozás boldogabbá tesz? A tudomány szerint igen!

Szeretnél néhány embert boldoggá tenni az életedben az idei karácsonyi szezonban?

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyi ajándékok

Karácsonyfa dísz

Karácsonyfa dísz

Karácsonyi csokoládé ajándékok

Karácsonyi csokoládé ajándékok

Ajándék doboz

Ajándék doboz

Ajándékozás és boldogság: A pszichológiai kapcsolat

"A másoknak való adakozás aktiválja az agynak az örömhöz, a társas kapcsolatokhoz és a bizalomhoz kapcsolódó területeit, ami "meleg ragyogást" eredményez. Kutatások kimutatták, hogy ezek az idegi hatások növelik a jóllétünket és a boldogságunkat." -Forrás

Hogyan működik ez a "meleg fény" hatás?

  1. Az örömközpontokat aktiválja: Amikor megajándékozol valakit, az agyadban beindítja a jutalomközpontokat, endorfinokat szabadít fel, és örömérzetet kelt. Ez hasonlít ahhoz a mámorhoz, amit egy jó edzés után érzel, más néven a "futó mámorához".
  2. Társadalmi kapcsolatot épít: Az ajándékozás társas tevékenység. Erősítheti a kapcsolatokat és elősegítheti a másokhoz való kötődés érzését. Ez a társas kapcsolat pedig összefüggésbe hozható a boldogság fokozódásával.
  3. Bizalmat sugall:Az ajándékozással bizalmat mutatsz a címzettnek, ami növelheti a saját boldogságodat..

Boldogság és karácsonyi ajándékozás

A kutatók szerint a Leideni Egyetem, az adakozás, különösen az ünnepi időszakokban, mint a karácsony, aaz agyunkban lévő boldogsághormonok aktiválásának lehetősége.. És ez még nem minden: ez a tanulmány megállapította, hogy az adakozásból származó boldogság nem csak pillanatnyi. Hosszú időn keresztül fennmaradhat, ami azt jelenti, hogy az öröm, amit az adakozásból érzel, hogytökéletes karácsonyi ajándék Ez azért van, mert az adakozás segít abban, hogy úgy érezzük, kötődünk másokhoz. Elősegíti a közösség és a közös élmény érzését, ami létfontosságú a mentális jólétünk szempontjából. Ha tehát a boldogságot keresed, a válasz egyszerűbb lehet, mint gondolnád. Adakozz! Nem csak vagyontárgyakat, hanem az idődet, a figyelmedet, az együttérzésedet. Ez lehet a kulcs a boldogság egy teljesen új szintjének feloldásához.

Terjessz egy kis boldogságot: A kis kedvesség hatása a boldogságra

Képzelje el a boldogság leírhatatlan pillanatát, közvetlenül azután, hogy valaki kinyitja az ajándékot. A boldogság terjesztése a szenvedélyünk. Ezért teszünk meg mindent, hogy segítsünk Önnek boldoggá tenni valakit.

Ez boldoggá tesz majd másokat?

Ezt kérdezzük magunktól minden nap. A törekvés, hogy valaki mást boldoggá tegyünk, mindenben érződik, amit teszünk. Jelentős változást akarunk elérni azzal, hogy segítünk az embereknek, hogy emlékeikből újakat teremtsenek.

Hogyan csináljuk ezt?

Édesanyja születésnapja, Valentin-napi ajándék kedvesének vagy csak egy köszönet kollégájának; minden pillanat és minden címzett egyedi. Hogy minden ajándékozónak segítsünk megtalálni a megfelelő ajándékot, mi elfogadjuk ezt a sokféleséget. Ez nemcsak nagy ajándékválasztékunkban, hanem az általunk kínált minták sokaságában is tükröződik. Így biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja azt az ajándékot, amely megérinti szerettei szívét.

A kedvesség apró cselekedetei, mint például az ajándékozás, mélyreható hatással lehetnek a boldogságra. Mindez az ajándékozás és az ajándékozás által kialakított kapcsolatra vezethető vissza. Ez az ajándékozás az ajándékozó és a megajándékozott között fennálló szeretet, törődés és tisztelet nem kézzelfogható kötelékének fizikai kifejeződése. Arról van szó, hogy valaki más napját, vagy talán az életét is jobbá tesszük. Az ilyen pillanatokban megtapasztalt boldogság az öröm, a melegség és a szeretet és az értékeltség érzésének keveréke.

Ráadásul a kedvesség apró cselekedeteinek is lehet hullámzó hatása. Ha egy kedves cselekedet boldogsággal tölt el, nagyobb valószínűséggel terjeszted ezt a boldogságot azzal, hogy kedves vagy másokkal. Így a kedvesség megsokszorozza önmagát, messzire és széles körben terjesztve az örömöt és a boldogságot. A te kis kedvességed is sokat változtathat valaki más napján.

Miért ne kezdjen el adakozni még ma?

Egyértelmű, hogy a másoknak való adakozás nemcsak őket teszi boldoggá, hanem a saját boldogságunkat is növeli. De hogyan tudjuk ezt beépíteni a mindennapi életünkbe? Íme néhány módszer, amivel már ma elkezdheted:

  • Adjon személyre szabott ajándékot: Nem lehet jobb érzés, mint egy szerettének ajándékot adni, amikor tudja, hogy időt és energiát fordított arra, hogy valami igazán egyedit és kifejezetten neki szólót készítsen. Garantáltan mindenki mosolyog!
  • Adj egy bókot: Nem kell mindig valami anyagi dolognak lennie. Egy őszinte bók is feldobhatja valakinek a napját, és valószínűleg jól fogod érezni magad, hogy feldobtad a napját..
  • _Adományozz egy olyan ügynek, amelyben hiszel:_A pénzbeli ajándékok is hozzájárulhatnak a boldogságodhoz. Válasszon egy olyan ügyet, amely közel áll a szívéhez, és adományozzon.
  • Adományozd az idődet: Az idő az egyik legértékesebb ajándék, amit adhatsz. Jelentkezz önkéntesnek egy helyi jótékonysági szervezethez, vagy segítsd ki a szomszédodat. Jó érzés lesz tudni, hogy pozitív hatást gyakoroltál.

Rajta, tegye valaki napját egy átgondolt, személyre szabott ajándékkal, és tapasztalja meg a vele járó örömöt. Végül is, a boldogság lényege nem a megosztás egyszerű aktusában rejlik?

Hógömb

Hógömb

Karácsonyi bögrék

Karácsonyi bögrék

Borok

Borok

Blog

Blog