Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Jegyezd be a naptáradba november 11-ét, ez az Egyedülállók Napja. A nap, amikor az összes egyedülálló barátodat és magadat is reflektorfénybe állíthatod! Kutatások kimutatták, hogy a szingliknek mélyebb barátságaik vannak, jobb a fizikai kondíciójuk és jobban alszanak. Egészségünkre!

Teljesen olyan hangulatban vagy, hogy rendesen megünnepeld a szingli életedet? Adunk 5 szórakoztató tippet, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a fantasztikus napból!

Lepje meg távoli agglegény barátait egy személyre szabott ajándékkal

A legjobb barátaid távol élnek tőled, vagy más okból nem tudtok találkozni? Tudasd a barátaiddal, hogy gondolsz rájuk, és lepd meg őket egy különleges ajándékkal, amelyen egy különleges szöveg vagy egy közös fotó van rólatok. Szeret futni vagy edzeni? Akkor egy nyomtatott vizes palack vagy egy névvel ellátott vászontáska hatalmas élményt nyújtó ajándék lehet!

Szervezzen filmestet

Ti a csajos filmek igazi rajongói vagytok, vagy mérhetetlenül élvezitek a jó blockbustereket? Egy moziest a legjobb barátnőddel legalább olyan szórakoztató lehet, mint egy este a pároddal. Elevenítsétek fel a régi emlékeket a kedvenc filmjeitekkel a múltból, vagy élvezzetek egy új romantikus komédiát. Természetesen a moziest nem teljes a finomságok nélkül. Ezért lepje meg egyedülálló filmnéző barátját egy finom ajándékkal, például egy személyre szabott Tony´s Chocoloney ajándékdobozzal vagy egy ünnepi üveggel. Szintén mókás: helyezzen el egy óriási, matricás cukorkás üveget, tele mini mackókkal, vegyes édesgyökérrel vagy más, általa kedvelt édességekkel. És persze egy személyre szabott gyapjútakarót, amely alá bebújhatsz! Tony´s chocolony, cukorkásüveg, ünneplés & Mega Milka szelet.

Borok, borok, borok

A szinglik napjának legmókásabb értelmezése? Borok, borok, borok a barátnők klubjával. Szervezz egy vidám videóhívásos estét a lányokkal, hogy igyatok, beszélgessetek és persze élvezzétek! Kevés szórakoztatóbb, mint a személyre szabott bakancslistás könyvben megtervezni a szebbnél szebb közös időket. Szintén mókás: készítsetek közösen egy fotóalbumot az összejöveteleitek és a hétvégékről készült remek fotókkal. Természetesen a legjobb fotóitokat retróra is nyomtathatjátok, vagy strandtörülközőt is tervezhettek, ha ismét nyaralni mentek.

Szervezz egy társkereső app partit

Akik már nem akarnak szinglik lenni, azoknak indulniuk kell; de főleg más agglegényekkel kell szórakozniuk. Szervezz tehát egy online randi estét a szingli legjobb barátnőidnek. Élvezzétek a közös bírálgatást, swipelést és vihogást, miközben élvezitek a barátságot és a társaságot. A swipe-parti díszletének teljessé tételéhez természetesen nagyon vicces, ha megfelelő dekorációval lepitek meg barátnőiteket. Gondolj például egy párnára vagy csokoládéra, amire a legjobb barátnőd híres gyerekkori szerelmének fotója van nyomtatva, vagy egy borospohárra, amire a legjobb barátnők nevei vannak nyomtatva, hogy megalapozd a hangulatot!

Nyomtatott vizes palack

Nyomtatott vizes palack

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

Blog

Blog