Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A tökéletes ajándékot keresed szeretteidnek anélkül, hogy a gatyádat is ráfizetnéd? Lehetetlen feladatnak tűnhet egy nagyszerű ajándékot találni anélkül, hogy túl sokat költenél. Az eleganciának azonban nem kell nagy árcédulával járnia. Olcsóbb ajándékokat találni, amelyek drágának tűnnek, határozottan lehetséges!

Hogyan tűnjön drágábbának az olcsó ajándékod?

Valószínűleg elgondolkodsz: Hogyan tehetem az ajándékomat egy kicsit előkelőbbé? Van néhány tippünk, hogyan lepheted meg szeretteidet a tökéletes, átgondolt ajándékkal, miközben tartod magad a költségvetésedhez!

  1. A tálalás a minden: Fordíts figyelmet a megjelenés részleteire, hogy a wow-faktort hozza. Tegyél egy kis extra erőfeszítést az ajéndék becsomagolására, így biztosítva a stílusos megjelenést. Válassz például kiváló minőségű csomagolópapírt, ajándéktáskát vagy csinos díszdobozt. A befejező részletek, például egy szalag vagy egy kézzel írt kártya a hab az ajándék tetején.
  2. A minőség a mennyiség helyett: A költségbarát ajándék kiválasztásakor a minőséget helyezd előtérbe a mennyiséggel szemben. Válassz olyan ajándékot, amely prémium minőségű anyagokból készült, amelyek tartósak. Az eldobható ajándékok helyett válassz időtálló darabokat vagy az érzelmi értéket hordozó élményeket. Egy jól elkészített kis ajándékot még jóval a kézhezvétele után is értékelni fognak, ami igazán felbecsülhetetlenné teszi.
  3. Személyre szabás: A személyre szabás azonnal értékesebbé tesz valamit. Fontold meg az ajándék személyre szabását egy egyedi dizájnnal vagy a kedvenc fényképeddel. A személyre szabás azt mutatja, hogy gondoltál rá és erőfeszítéseket tettél érte, ami növeli az érzékelt értékét.

Milyen példák vannak megfizethető ajándékokra, amelyre nem fizeted rá a gatyádat?

Az apró, de átgondolt ajándékok adják a legnagyobb hatást. Azért vagyunk itt, hogy adjunk néhány ajándékötletet, amivel meglepheted életed különleges embereit, úgyhogy nézz szét most, és fedezd fel a legjobb költségbarát ajándékokat!

  • Elegáns ékszerek: A divatos divatékszerek, amelyek stílusosak, de olcsók, ugyanolyan hatásosan kápráztathatnak el, mint a csúcskategóriás ékszerek. Adjon egy csipetnyi kifinomultságot bármilyen hétköznapi öltözékhez.
  • Csokoládés finomságok: A csokoládé minden alkalomra tökéletes az édesszájúak számára. A gyönyörű csomagolással és csodálatos ízekkel a csokoládéajándékok a luxus ízét kínálják.
  • Stílusos íróasztali ajándékok: Adj egy csipetnyi eleganciát szeretteid íróasztalának néhány menő íróasztali kiegészítővel. A tolltól vagy jegyzetfüzettől kezdve az egéralátétig vagy kávésbögréig ezek az ajándékok tökéletesek lehetnek az életedben lévő elfoglalt ember számára. Egyedi minták hozzáadásával olyan egyedi asztali tárgyakat hozhat létre, amelyek sokkal drágábbnak tűnnek, mint amilyenek valójában.
  • Pezsgő vagy bor: Koccints egy különleges alkalomra, és ossz meg a családoddal és/vagy barátaiddal egy finom üveg pezsgőt vagy bort. Válassz minden pillanathoz egy remek italt. Egészítsd ki a legjobb ajándékaidat pohárkészlettel vagy kiegészítővel, hogy extrán különlegessé tedd.
Névtáblás karkötő

Névtáblás karkötő

Bonbon

Bonbon

Parker Jotter toll

Parker Jotter toll

Borok

Borok

Olcsó ajándékok nőknek

Különleges ajándékot keresel egy, az életedben fontos nőnek ? Az ajándékozásnak nem kell kiürítenie a bankszámládat, különösen, hogy annyi átgondolt, megfizethető lehetőség áll rendelkezésre. Akár anyukádnak, nagymamádnak, húgodnak, partnerednek vagy barátnődnek vásárolsz, néhány pénztárca barát ötlet, amely biztosan feldobja a napját: személyre szabott táska, illatos gyertya fotóval, képkeret, gravírozott borospohár vagy színes virágok.

Olcsó ajándékok férfiaknak

Ha ajándékozásról van szó, nem kell, hogy nehéz feladat legyen megtalálni a tökéletes ajándékot az életednek lévő fontos férfinak. Akár apukádnak, testvérednek, partnerednek, nagypapádnak vagy barátaidnak vásárolsz, néhány olcsó ajándékötlet; sörös ajándék készlet, gravírozott pénztárca, személyre szabott kulcstartó vagy gravírozott kártyatartó.

Olcsó ajándékok a csajodnak

A barátnőd meglepése időről időre nagyon fontos, és nem kell mindig drágának lennie! Válassz egyszerű, mégis szentimentális ajándékokat, amelyek minden nap emlékeztetni fogják őt a szerelmedre. Adhatsz neki egy fotóalbumot a legemlékezetesebb pillanataitok fotóival, egy bekeretezett fotót a kedvenc közös képetekkel, egy kávésbögrét a jeges kávéjukhoz vagy a matchához, vagy néhány gyönyörű ékszert, amire egy különleges dátumot gravíroztatsz. Fejezd be egy kézzel írt szerelmes levéllel!

Olcsó ajándékok a pasidnak

Amikor a pasid iránti szereteted kifejezésére kerül sor, nem kell túl sokat költened. Minden a figyelmes gesztusokról szól! Adj neki pénztárcát, söröspoharat, kulcstartót a kedvenc fényképével, vagy egy sörös ajándékcsomagot, hogy együtt vagy a barátaival élvezhessen néhány italt. Adj hozzá egy kedves üzenetet, és máris készen állsz!

Újszerű ajándékok

Az újszerű ajándékok minden ajándékozási pillanathoz egy extra adag mókát és nevetést adnak, így tökéletesek azok számára, akik szeretik kiélni játékos oldalukat. A kütyüktől a kiegészítőkig ezek az ajándékok biztosan mosolyt csalnak bárki arcára. Akár születésnapot, ünnepet vagy más különleges alkalmat ünnepelsz, ezek az ajándékok elragadó módon adnak egy kis személyiséget és nevetést az ajándékozás élményéhez!

Olcsó ajándékcsomagok

Az ajándékcsomagok nagyszerű módja annak, hogy kényeztessük és ünnepeljük szeretteinket. Az ajándékcsomagokat úgy tervezték, hogy bármilyen alkalomra megörvendeztessék és meglepjék a címzetteket. Legyen szó születésnapról, Valentin-napról, karácsonyról vagy más különleges alkalomról, ezek az ajándékok minden ajándékozott számára tökéletesek. És az ajándékcsomagnak nem kell drágának lennie! Itt a YourSurprise-nál ajánlunk pár szettet, amelyekkel úgy ajánédkozhatsz, hogy közben a költségek is alacsonyak maradnak:

  • Tony's Chocolonely: Ez egy tökéletes ajándékcsomag az édesszájúaknak! 6 tábla csokit rejt tejcsokoládéval, tejkaramellás tengeri sóval, mogyorós, fekete, nugátos és fekete mandulás tengeri sós csokival. Tökéletes minden csokoholista számára! Egyszerűen add hozzá a fényképet, a nevet és az általad választott személyes üzenetet az online szerkesztőnkben.
  • Mini prosecco szett: Azok számára, akik megérdemelnek egy üveg finom pezsgőt, a mini prosecco szettünk a legjobb meglepetés! Tartalmaz egy gravírozott poharat, amelyet egyedivé tehetsz a választott neveddel vagy szöveggel a tökéletes személyre szabás érdekében. Nagyszerű választás ballagásra, esküvőre, karácsonyra, évfordulóra vagy születésnapra.
  • Sörös ajándékkészlet: Lepd meg szeretteid a legfinomabb sörrel, és szabd személyre a sörkészletet kedvenc fényképeddel és szöveggel. A készletben lévő sörök a Westmalle dubbel, Trappistes Rochefort, La Trappe Quadrupel, La Trappe Isid'or és Achel Blond.
  • Wellness ajándékcsomag: Nagyszerű ajándékot keresel az életében lévő férfiaknak vagy nőknek, de szeretnéd alacsonyan tartani a költségeket? A wellness ajándékcsomag remek ötlet! Ez a szett a kikapcsolódásra és a gondoskodásra szolgál, és tartalmaz egy tusfürdőt és egy kéziszappant. A palackok címkéit személyre szabhatod, hogy igazán egyedi meglepetést szerezz.
  • Bambusz konyhai eszközkészlet: Azoknak, akik imádnak nagyokat főzni, és mindig szívesen állnak a konyhában, hogy a legfinomabb ételeket varázsolják elénk. Egy bambusz konyhai szett tökéletes meglepetés, ha olyasmit szeretnél adni nekik, ami még különlegesebbé teszi a főzős kalandjaikat! A kiváló minőségű bambuszból készült spatulákkal, kanalakkal és fogókkal elkészíthetik kedvenc ételeiket. Graviroztasd bele a nevüket a fába, ezzel téve személyessé a főzőhelyet.
Bőr kulcstartó fotóval

Bőr kulcstartó fotóval

Sör ajándékcsomag

Sör ajándékcsomag

Ajándékok Férfiaknak

Ajándékok Férfiaknak

Ajándékok nőknek

Ajándékok nőknek

Mitől lesz az olcsó ajándék okos választás?

Egy olyan világban, ahol az ajándékok ára gyakran összefügg azzal, hogy mennyire értékeljük őket, könnyű figyelmen kívül hagyni az olcsó ajándékok varázsát és szépségét. Hisszük, hogy a gondoskodás felülmúlja az árcédulát. Íme, miért lehet okos választás az alacsony költségű ajándékok választása:

  1. Az olcsó ajándékok arra ösztönöznek minket, hogy az ár helyett a gesztus mögötti érzelmekre koncentráljunk. Legyen szó akár egy kézzel írt üzenetről, egy házi készítésű finomságról vagy egy apró jelképről, ezek az ajándékok értelmet és jelentőséget hordoznak, és minden alkalomra alkalmasak.
  2. Ha a költségvetés korlátok közé szorul, a kreativitás teret nyer. Az olcsó ajándékok gyakran megkövetelik, hogy a megsozkottol eltérően gondolkodjunk, és új módokat találjunk szeretetünk kimutatására. A házi készítésű projektektől a személyre szabott részletekig a lehetőségek végtelenek.
  3. Nem az ár az, ami maradandó benyomást tesz, hanem az érzelmi hatás, amit a címzettre gyakorol. Az olcsó ajándékok ugyanolyan erővel képesek az öröm, a szépség, a hála és a megbecsülés érzéseit kiváltani, amelyek messze meghaladják a pénzbeli értéküket.
  4. Végtére is a szándék számít. Legyen szó egyszerű vagy nagy gesztusról, a legfontosabb az ajándék mögött rejlő szándék.
  5. Az olcsó ajándékokkal erősíthetjük a kötelékeket és építhetjük a kapcsolatot azokkal, akiket szeretünk. Legyen szó családról, barátokról vagy gyerekekről, ezek az ajándékok lehetőséget nyújtanak arra, hogy mélyebb szinten kapcsolódjunk, megmutatva, hogy megértjük és értékeljük a címzettet.

A drágának tűnő olcsó ajándékok egyedülálló módon képesek boldogságot, szeretetet és figyelmességet terjeszteni, miközben pénzt takaríthatunk meg.

Mennyi pénzt kell költenem egy jó ajándék megvásárlásához?

A tökéletes ajándékra fordítandó összeg nagyban függhet például az alkalomtól, az ajándékozottal való kapcsolatodtól és az anyagi helyzetedtől. Azt azonban mindig szem előtt kell tarts, hogy az értéket nem az árcédula határozza meg.

Amikor arról kell dönteni, hogy mennyi pénzt költs, fontos, hogy a figyelmességet helyezd előtérbe. Bár lehetnek elvárások vagy hagyományok az ajándékozási költségvetésekkel kapcsolatban, a legjelentősebb ajándékok szívből jönnek.

Ahelyett, hogy az elköltött összegre összpontosítanál, vedd figyelembe a mögötte lévő érzelmeket. Egy apró, a címzett érdeklődési körét vagy igényeit tükröző ajándéktárgy sokkal nagyobb jelentőséggel bírhat, mint egy drága, de a személyes jelleget nélkülöző tárgy.

Emellett fontos, hogy figyelembe vedd a saját anyagi helyzeted, és olyan költséget határozz meg, ami kényelmes neked. Így pénzt takaríthatsz meg, miközben tökéletes meglepetést készíthetsz. Rengeteg olcsó ajándék kapható születésnapra, karácsonyra vagy bármilyen más alkalomra, amelyek ugyanolyan hatást gyakorolhatnak, mint a drágább ajándékok.

20 olcsó ajándékötlet, amely drágának tűnik

  1. Gravírozott pezsgőspoharak
  2. Gravírozott ékszerek
  3. Hímzett fürdőköpeny
  4. Koktélkészlet
  5. Gravírozott sajttábla
  6. Gravírozott bőr kulcstartó
  7. Nyomtatott csokoládé
  8. Gravírozott borosüvegtartó
  9. Gravírozott akril lámpa
  10. Gravírozott vágódeszka
  11. Gravírozott bőr alátét
  12. Nyomtatott boros/pezsgős üveg
  13. Gravírozott bőr karkötő
  14. Személyre szabott fotóalbum
  15. Nyomtatott zokni
  16. Gravírozott boros/sörös poharak
  17. Gravírozott bőr kártyatartó
  18. Gravírozott pénztárca
  19. Pezsgő készlet
  20. Nyomtatott gyertya

Meglepetést okozni valakinek igazán nem kell, hogy drága legyen. Ezekkel a megfizethető ajándékötletekkel olyan ajándékokkal nyűgözheted le szeretteid, amelyekkel feldobhatod a napjukat. Tedd még különlegesebbé a személyre szabott csomagolópapírral!

Személyre szabott ajándékok a YourSurprise-nál

Egy ajándék személyre szabása valami igazán különlegessé teheti azt. A YourSurprise-nál igazán egyszerű olyan olcsó tárgyakat készíteni, amelyek drágának és fényűzőnek tűnnek. Hozzáadhatod az általad kiválasztott dizájnt, fényképet és/vagy szöveget, és meglepheted a megajándékozottat a tökéletes ajándékkal!

Gyertya üvegben

Gyertya üvegben

Fény névvel

Fény névvel

Csomagolópapír

Csomagolópapír

Blog

Blog