Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy bókot kapni mindig nagyon szép dolog, hiszen érezzük, hogy megbecsülnek minket, és azonnal feldobja a napunkat! Tudtad, hogy van egy nap, amelyet éppen ennek szentelnek? A bókok világnapja Hollandiából indult a 2000-es évek elején, és ma már világszerte ismert. Mikor van pontosan a bókok napja? Jelöld be a dátumot a naptáradban, és készítsd elő a bókjaidat március 1-jére!

Miért bókolsz valakinek?

A bókolás egy módja annak, hogy a körülötted lévő emberek megbecsülést érezzenek, megmutasd nekik, hogy értékelik őket, és mosolyt csalj az arcukra. A bókoknak számos előnye van! Akik kapják őket, azonnal jóleső állapotot éreznek. Ez az érzés tudományosan is megmagyarázható. Amikor bókot kapunk, az agyban a motivációt és a koncentrációt befolyásoló bizonyos területek aktiválódnak, és egy olyan ciklust hoz létre, amelyben az agy újra át akarja élni ezt az érzést, ezért motivált lesz arra, hogy egyre jobbat és jobbat tegyen. De a tudományt félretéve, a bókolás egyúttal egy módja annak is, hogy erősítsük a köteléket azokkal, akik az életünkben vannak, és hogy valaki, aki fontos számunkra, különlegesnek érezze magát.

Kit bókoljak?

Mindenki megérdemel néha egy bókot! Talán valaki a munkahelyén egy érdekes projektet nyújtott be? Dicsérje meg őket elkötelezettségükért és eredményeikért. Talán a barátod egy nehéz időszakban állt melletted? Dicsérd meg őt, és mondd el neki, milyen nagyszerű ember. Rengeteg lehetőség van arra, hogy bókot mondj valakinek. Csak tartsd szem előtt a következőket:

  • Légy őszinte: Senki sem szereti az őszintétlen bókokat!
  • Maradj stílusos: Nem mindenki szereti, ha bókokat kap a külsejével kapcsolatban. Ha nem vagy biztos benne, hogy a bókodat hogyan fogadják, koncentrálj valami másra.
  • Ne félj: De amíg a bókod szívből jön, addig minden rendben lesz. Ha túl szégyenlős vagy ahhoz, hogy személyesen bókolj valakinek, küldj inkább egy képeslapot.

Küldjön egy bókot tartalmazó kártyát

A kártya nagyszerű módja annak, hogy bókoljunk valakinek. Így a címzett bármikor újraolvashatja, amikor csak akarja, és minden alkalommal különlegesnek érezheti magát!

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Fa kárty

Fa kárty

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Blog

Blog