Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Hamarosan beköszönt a Valentin-nap, és függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla, a szeretet megünneplésére remek alkalmat kínál. A Valentin-nap kedves ünnep arra, hogy kifejezd az érzéseidet a szeretteid felé. Ők lehetnek a szüleid, a barátaid, a nagyszüleid vagy az életed szerelme. Mutasd meg nekik egy (kis) ajándékkal, hogy gondolsz rájuk, vagy szervezz nekik egy szép napot. Ha szükséged van némi inspirációra a Valentin-napi ajándékokhoz és különleges programokhoz, akkor nálunk jó helyen jársz. Böngészd át alább jópofa javaslatainkat.

Valentin-napi programok

Összeállítottunk egy listát a Valentin-napra szóló tippekből, amelyek között néhány remek ajándékötletet is találsz. A Valentin-nap ezen ötletek bármelyikével biztosan nagy siker lesz!

  • Egy jó programnak nem feltétlenül kell drágának lennie. Remek meglepetés szíved választottja számára, ha arra a helyre szervezel programot, ahol először találkoztatok vagy randiztatok. Tökéletes hely a kezdeti idők emlékeinek felidézésre, és egyben nagyon romantikus.
  • De meglephetsz valakit úgy is, hogy gyertyákkal, finom ételekkel és a kedvenc fotóidból összeállított kedves fotóalbummal meghitt hangulatot teremtesz otthon. Ez az ötlet remek választás a partnered számára, de egy jó baráttal is működik.
  • Tudasd az érzéseidet egy kézzel írott levéllel vagy egy szép verssel.
  • Tölts meg egy üveget vagy egy csinos dobozt kis kártyákkal, amelyekre felírhatod az összes olyan szórakoztató programot, amelyeket a másikkal közösen szeretnél megélni. Ez lehet egy múzeumlátogatás, egy adott film vagy sorozat megnézése, vagy egy háromfogásos ételsor közös elkészítése. Időként húzhattok egy kártyát, és az azon szereplő program keretében élvezhetitek egymás társaságát.
  • Nézzétek meg együtt a naplementét. Vigyetek magatokkal egy üveg finom italt és két névre szóló poharat.. Tökéletes kiegészítése a romantikus kikapcsolódásnak.
  • Ha kreatív vagy, és valami igazán emlékezetes programot akarsz csinálni, szervezz egy kincskereső túrát, amely a számodra különleges helyeken át vezet. Így egyszerre élhetsz át régi emlékeket és teremthetsz újakat.
  • Ha mindig is szerettél volna néhány remek közös fotót magatokról, szervezz egy profi fotóssal egy fotózást az erdőben vagy a tengerparton. Jobb napot elképzelni sem lehet egy romantikus fényképezkedésre.
  • Ha süt a nap, tegyetek egy szép hosszú sétát az erdőben vagy a tengerparton. Élvezzétek, ahogy a szél játszik a hajatokkal, beszélgessetek egy jót, majd fejezzétek be a sétát egy ital mellett a közeli bárban.

Valentin-napi ajándékok

Egy ajándéknak nem kell sem nagynak, sem pedig drágának lennie ahhoz, hogy emlékezetes legyen. Az ajándékozás a gesztusról szól, tehát egy üdvözlőkártya, egy doboz csoki vagy egy kulcstartó tökéletes választás! Az ajándék kicsomagolása és a benne talált fénykép vagy üzenet, mindenkinek mosolyt csal az arcára. Összeállítottunk egy listát a tökéletes romantikus ajándékokból, amelyek inspirációként szolgálhatnak.

  • Téged és a partneredet ábrázoló fénykép személyre szabott kulcstartóban. Veletek tart minden utatokon.
  • A személyre szóló zokni jópofa és eredeti ajándék. Nyomtattass egy vicces fotót vagy szöveget a zoknira, és már készen is van a tökéletes és egyedi Valentin-napi ajándék.
  • Ha csak nemrég ismerkedtetek meg, de szeretnéd meglepni valamivel, ajándékozz neki csokoládét vagy egy személyre szóló üdvözlőkártyát. Ez az ötlet akkor is működik, ha titokban vagy valakibe szerelmes.
  • A személyre szóló hógömb, amelyben a hó helyett egy aranyos fotó előtt szivecskék kavarognak, szintén nagyszerű és romantikus Valentin-napi meglepetés. Ez az ajándék akkor is remek választás, ha a szüleidet vagy egy barátodat szeretnéd meglepni. Kitehetik a lakásukban az egyik polcra, és mindig eszükbe jutsz majd róla.
  • Vagy mit szólnál egy fényképes, szerelmes felirattal ellátott párnához?

A legjobb Valentin-napi ajándékok

Ha eldöntötted, mi lesz a Valentin-napi program, vess egy pillantást az alábbi nagyszerű ajándékokra, amelyekkel meglepheted a kedvesedet. Ha további ajándékokat is meg szeretnél nézni,tekintsd meg az összes Valentin-napi ajándékunkat itt

Moët et Chandon pezsgő ajándékcsomag

Moët et Chandon pezsgő ajándékcsomag

Magikus bögre

Magikus bögre

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Fa kárty

Fa kárty

Hógömb

Hógömb

Valentin-napi pezsgőspohár

Valentin-napi pezsgőspohár

Kulcstartó szív - 2 részes

Kulcstartó szív - 2 részes

Blog

Blog