Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A saját szoba minden gyerek álma, legyen szó a babaszobából átalakított gyerekkuckóról vagy az új házba költözés után elfoglalt új szobáról. A gyerekszobát számtalan mókás részlettel lehet otthonossá varázsolni, hogy kis tulajdonosa jól érezze magát benne, és örömmel hívja át magához a barátait. Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttünk egy csomó ötletet a gyerekszoba dekorálásához. Olvass tovább és meríts belőlük ihletet!

Személyre szabott menő fali óra

Ha a gyereked most tanulja az órát és az idő mértékegységeit, lepd meg egy saját fali órával, amelyen rajta van a neve és egy jópofa fénykép és/vagy minta! Ha pedig már mindent megtanult az időről, egy ilyen órával remekül megünnepelhetitek, hogy mennyi mindent tud. Az óra személyre szabható a kicsi nevével, így valóban egyedi ajándék lesz belőle. Online szerkesztőnkben sok-sok vicces minta közül választhatsz, többek között van oroszlános, baglyos, pingvines, sünis, szivecskés, lepkés, mókusos és kalózós is. Csak válaszd ki a kedvencét, add hozzá a gyermek nevét, és már készen is van!

Személyre szabott gyerekszék

Tökéletes kiegészítő bármelyik gyerek szobájában: minden gyerkőc boldogan használna egy saját, névre szóló széket. Kétség sem fér hozzá, hogy kinek szabad ráülni! Ez a jópofa szék kék, szürke, rózsaszín és piros színben kapható. Válassz a különböző minták közül, és néhány pillanat alatt már meg is tervezheted ezt a szuper ajándékot. Tökéletes ülőhelyet kínál olvasgatáshoz, filmnézéshez vagy egy gyerekzsúron.Ez a gyerekszék 1-5 éves korú gyerekek számára alkalmas.

Személyre szabott párna

Egy személyre szabott párnával stílusosan feldobhatsz egy gyerekszobát. Tedd ezt a menő kiegészítőt egy székre vagy az ágyra, és már lehet is ráülni. Nagyon kényelmes! Rengeteg mókás minta közül választhatsz, ha egy a párnát szeretnél személyre szabni: kalóz, sündisznó, pillangó, hercegnő, zsiráf, tűzoltóautó - hogy csak néhányat említsünk. A választék fiúk és lányok számára egyaránt hatalmas! A párnák kék, világoskék, fekete, szürke, világosszürke, rózsaszín, piros, bordó és fehér színben kaphatók.

Személyre szabott fajátékok

A gyerekszoba nemcsak alvásra való, hanem a barátokkal közös játszásra is! A játék pedig még szórakoztatóbb a gyönyörű fajátékainkkal, amelyek igazán figyelemfelkeltők. Van cuki babakocsink azok számára, akik babákkal szeretnek játszani. Van teherszállító bicajunk és kézikocsink a játékok szállítására és tárolására: a fakockáktól kezdve a Legón át a plüssfigurákig minden belefér. Ha gyermeked egyensúlyát szeretnéd fejleszteni, válaszd a lábbal hajtható biciklinket.

Fényképes falióra

Fényképes falióra

Gyerekfotel

Gyerekfotel

Gyermek fürdőköpeny

Gyermek fürdőköpeny

Fajátékok

Fajátékok

Hímzett gyerek fürdőköpeny

Melengető és pihe-puha! Simogatóan meleg fürdőköpenyünkkel a fürdés még nagyobb móka. Arról nem is beszélve, ha a kicsi fürdőköpenye pont olyan mint anyué és apué! Aranyos fürdőköpenyünk kék, rózsaszín és fehér színben kapható, a hátuljára pedig ráhímezzük a gyermeked nevét.

Személyre szabott falmatrica

Jópofa falmatricáinkkal eredeti módon díszítheted fel a gyermeked szobáját! Könnyen felragaszthatók bármilyen sima falfelületre és ugyanilyen könnyen lehúzhatók. Ragassz egy falmatricát a kicsi ágya fölé, a játszósarokba vagy az asztalához! Ha fel szeretnéd dobni gyermeked hálószobáját jópofa falmatricáink egyikével, válaszd ki az online szerkesztőnkben az egyik cuki mintát és add meg a kicsi nevét. Van rakéta, lepke, róka, bagoly, szarvas mintánk és sok más is.

Személyre szabott játéktartó zsák

Rendet rakni sokkal könnyebb, ha egy gyereknek saját, névre szóló tárolózsákja van! Remek megoldás a rendre szoktatáshoz és még jól is néz ki. A játéktartó zsák masszív, kétrétegű papírból készült, így bírja a strapát és tökéletesen alkalmas a Barbie-babák, autók, plüssjátékok és fakockák tárolására.

Személyre szabott gyerekkönyvek

Tudtad, hogy az olvasás rendkívül fontos a gyermekek fejlődése szempontjából? Fejleszti a képzelőerejüket és az empátiás készségüket. Csodálatos dolog, ha van egy aranyos könyvekkel teli könyvespolcotok! Olvassatok sokat, hogy gyermeked bővíthesse a szókincsét, miközben minőségi időt töltötök együtt. Rengeteg szórakoztató gyerekkönyvet kínálunk, amelyek mindegyike személyre szabható a gyermek nevével és/vagy fényképével. Segítségükkel a kicsi kalandokra idulhat és főszereplő lehet a saját történetében!

Falimatrica

Falimatrica

Papír játéktároló zsák

Papír játéktároló zsák

A Kis Űrhajós & "Neve" Bolygóközi Utazása - André Kuipers

A Kis Űrhajós & "Neve" Bolygóközi Utazása - André Kuipers

Blog

Blog