Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Remek ajándékok a gyerekszobába

Remek ajándékok a gyerekszobába

A saját szoba minden gyerek álma, legyen szó a babaszobából átalakított gyerekkuckóról vagy az új házba költözés után elfoglalt új szobáról. A gyerekszobát számtalan mókás részlettel lehet otthonossá varázsolni, hogy kis tulajdonosa jól érezze magát benne, és örömmel hívja át magához a barátait. Ebben a blogbejegyzésben összegyűjtöttünk egy csomó ötletet a gyerekszoba dekorálásához. Olvass tovább és meríts belőlük ihletet!

Személyre szabott menő fali óra

Ha a gyereked most tanulja az órát és az idő mértékegységeit, lepd meg egy saját fali órával, amelyen rajta van a neve és egy jópofa fénykép és/vagy minta! Ha pedig már mindent megtanult az időről, egy ilyen órával remekül megünnepelhetitek, hogy mennyi mindent tud. Az óra személyre szabható a kicsi nevével, így valóban egyedi ajándék lesz belőle. Online szerkesztőnkben sok-sok vicces minta közül választhatsz, többek között van oroszlános, baglyos, pingvines, sünis, szivecskés, lepkés, mókusos és kalózós is. Csak válaszd ki a kedvencét, add hozzá a gyermek nevét, és már készen is van!

Íme néhány a választható minták közül:
óra óvoda rókával óra gyerekszoba kalóz óra gyerekszoba tűzoltóautóval Tervezz személyre szabott fali órát

Tervezz személyre szabott fali órát >

Kinderfauteuil met naam

Személyre szabott gyerekszék

Tökéletes kiegészítő bármelyik gyerek szobájában: minden gyerkőc boldogan használna egy saját, névre szóló széket. Kétség sem fér hozzá, hogy kinek szabad ráülni! Ez a jópofa szék kék, szürke, rózsaszín és piros színben kapható. Válassz a különböző minták közül, és néhány pillanat alatt már meg is tervezheted ezt a szuper ajándékot. Tökéletes ülőhelyet kínál olvasgatáshoz, filmnézéshez vagy egy gyerekzsúron.

Ez a gyerekszék 1-5 éves korú gyerekek számára alkalmas. Tervezz személyre szabott gyerekszéket >>
Személyre szabott párna

Személyre szabott párna

Egy személyre szabott párnával stílusosan feldobhatsz egy gyerekszobát. Tedd ezt a menő kiegészítőt egy székre vagy az ágyra, és már lehet is ráülni. Nagyon kényelmes! Rengeteg mókás minta közül választhatsz, ha egy a párnát szeretnél személyre szabni: kalóz, sündisznó, pillangó, hercegnő, zsiráf, tűzoltóautó - hogy csak néhányat említsünk. A választék fiúk és lányok számára egyaránt hatalmas! A párnák kék, világoskék, fekete, szürke, világosszürke, rózsaszín, piros, bordó és fehér színben kaphatók.

Tervezz személyre szabott párnát > >

Személyre szabott fajátékok

A gyerekszoba nemcsak alvásra való, hanem a barátokkal közös játszásra is! A játék pedig még szórakoztatóbb a gyönyörű fajátékainkkal, amelyek igazán figyelemfelkeltők. Van cuki babakocsink azok számára, akik babákkal szeretnek játszani. Van teherszállító bicajunk és kézikocsink a játékok szállítására és tárolására: a fakockáktól kezdve a Legón át a plüssfigurákig minden belefér. Ha gyermeked egyensúlyát szeretnéd fejleszteni, válaszd a lábbal hajtható biciklinket.


Nézd meg az összes fajátékunkat >>

Hímzett gyerek fürdőköpeny

Hímzett gyerek fürdőköpeny

Melengető és pihe-puha! Simogatóan meleg fürdőköpenyünkkel a fürdés még nagyobb móka. Arról nem is beszélve, ha a kicsi fürdőköpenye pont olyan mint anyué és apué! Aranyos fürdőköpenyünk kék, rózsaszín és fehér színben kapható, a hátuljára pedig ráhímezzük a gyermeked nevét.

Tervezz személyre szabott fürdőköpenyt >>
Személyre szabott falmatrica

Személyre szabott falmatrica

Jópofa falmatricáinkkal eredeti módon díszítheted fel a gyermeked szobáját! Könnyen felragaszthatók bármilyen sima falfelületre és ugyanilyen könnyen lehúzhatók. Ragassz egy falmatricát a kicsi ágya fölé, a játszósarokba vagy az asztalához! Ha fel szeretnéd dobni gyermeked hálószobáját jópofa falmatricáink egyikével, válaszd ki az online szerkesztőnkben az egyik cuki mintát és add meg a kicsi nevét. Van rakéta, lepke, róka, bagoly, szarvas mintánk és sok más is.

Tervezz személyre szabott falmatricát >>

Személyre szabott játéktartó zsák

Személyre szabott játéktartó zsák

Rendet rakni sokkal könnyebb, ha egy gyereknek saját, névre szóló tárolózsákja van! Remek megoldás a rendre szoktatáshoz és még jól is néz ki. A játéktartó zsák masszív, kétrétegű papírból készült, így bírja a strapát és tökéletesen alkalmas a Barbie-babák, autók, plüssjátékok és fakockák tárolására.

Tervezz személyre szabott játéktartó zsákot >

Személyre szabott gyerekkönyvek

Tudtad, hogy az olvasás rendkívül fontos a gyermekek fejlődése szempontjából? Fejleszti a képzelőerejüket és az empátiás készségüket. Csodálatos dolog, ha van egy aranyos könyvekkel teli könyvespolcotok! Olvassatok sokat, hogy gyermeked bővíthesse a szókincsét, miközben minőségi időt töltötök együtt. Rengeteg szórakoztató gyerekkönyvet kínálunk, amelyek mindegyike személyre szabható a gyermek nevével és/vagy fényképével. Segítségükkel a kicsi kalandokra idulhat és főszereplő lehet a saját történetében!


Tekintsd meg az összes személyre szabható gyerekkönyvet >>