Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Babbo Natale segreto


Titkos Mikulás: Ajándékötletek és szervezés

Karácsony körül minden varázslatosabb, minden dekorációval, fényekkel, finom ételekkel és ajándékokkal elhalmozott. A karácsony a közös időtöltés és szórakozás, a családdal vagy barátokkal közös tevékenységek megszervezésének és a karácsonyi hangulat teremtésnek az ideje is. Az egyik ilyen tevékenység, amely világszerte népszerű, a Titkos Mikulás, amely tökéletes lehetőség a közös szórakozásra és az ajándékozásra.

Mi a titkos Mikulás?

A titkos Mikulás megszervezése azt jelenti, hogy minden résztvevő személy ajándékot kap a csoport egy másik tagjától, gyakran névtelenül. Mindenkinek ajándékot kell adnia a kijelölt személynek, anélkül, hogy előtte elárulná saját nevét. A neveket klasszikus módon, egy papírra írva, kalapból vagy tálból kihúzva lehet választani, vagy online is el lehet intézni. Sok ingyenes webhely kínál ehhez hasonló szolgáltatást.

Tippek a Titkos Mikulás megszervezéséhez

A Titkos Mikulás szórakoztató tevékenység minden korosztály számára, és könnyen megszervezhető, bár jó, ha néhány óvintézkedést végezz, hogy minden zökkenőmentesen működjön. Van néhány tippünk a számodra:

1. Határozd meg a költségvetést: Nyilvánvalóan nem szeretnéd, ha bárki zavarban vagy kényelmetlenül érezné magát az eseményen. A maximális költségvetés előzetes meghatározása megakadályozhatja, hogy az emberek túlzásokba essenek, és lehetővé tegye mindenki számára, hogy lehetőségeihez mérten találjon ajándékot.

2. Javaslatok beillesztése: Előfordulhat, hogy nem mindenki ismer mindenkit nagyon jól a csoporton belül. Az ajándék kiválasztása soha nem könnyű, különösen, ha fogalmad sincs valakinek a preferenciáiról. Kérd meg a résztvevőket, hogy a nevükkel együtt tegyenek javaslatokat az ajándék típusára vonatkozóan.

3. Szervezz eseményt az ajándékok közös átadására: A szórakoztató rész természetesen az ajándékok megnyitása. Gyűjtsd össze a résztvevőket egy esti mikulás partihoz vagy közös karácsonyi koccintáshoz. Ha nincs lehetőséged élőben szervezni az eseményt, lehet online is!

4. Vásárold meg az ajándékot időben: Annak biztosítása érdekében, hogy mindenki időben megkapja ajándékát, határozd meg világosan a dátumot, ameddig az ajándékot át kell adni a kisorsolt személynek.

5. Jó szórakozást! Ne felejtsd el, hogy a szórakozás a legfontosabb. Ne vedd túl komolyan, és ne stresszelj a tökéletes ajándék megtalálását.

Költségkímélő ajándékötletek

Kisebb költségvetéssel bonyolult lehet egy nagy titkos Mikulás -ajándékot találni. Az alábbiakban bemutatunk néhány ajándékötletet, amelyek segíthetnek. A YourSurprise ajándékai személyre szabottak, vagyis személyre szabottak a címzett számára, lehetővé téve, hogy megmutasd nekik, hogy időt és erőfeszítést fektettél az ajándékba.[productbox? &artikelcode=`165005` ]]

Lásd az összes Karácsonyi ajándékot >>

Titkos Mikulás az irodában

A Titkos Mikulás olyan tevékenység, amely nagyon jól illik a munkahelyen való szervezéshez, és szórakoztató módon boldog karácsonyt kívánhatnak egymásnak. A titkos Mikulás szabályai az irodában ugyanazok, bár variációkat hozhatsz létre, hogy még szórakoztatóbb legyen az esemény. Például megkérheti kollégáit, hogy találják ki a titkos Mikulás nevét, miután az ajándékot kicsomagolták, vagy tegyenek hozzá egy kártyát a címzettről szóló verssel.
A Titkos Mikulás tökéletes alkalom a csapatépítésre, hogy összehozzuk a kollégákat és jól érezzük magunkat. Egy kis tipp: ha az irodában sok alkalmazott van, oszd kollégáid kisebb csapatokba, nehogy túl kaotikus legyen a helyzet.