Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Kit lepnél meg egy üveg pezsgővel? Szilveszterkor szinte kötelező egy jó üveg pezsgőt behűteni. A YourSurprise -nál saját személyre szabott pezsgőspalack -címkét tervezhetsz, vagy választhatsz egy luxus fadobozt a pezsgőhöz, amelyet az saját mintával nyomtatunk vagy gravírozunk. Bármelyik lehetőség tökéletes szilveszterre! Ha többet szeretnél megtudni az általunk kínált négyféle pezsgőről, olvass tovább. Egészségedre!

Személyre szabott Moët & Chandon pezsgő

A Moët & Chandon (hivatalosan Moët et Chandon) a világ legnagyobb pezsgőgyártó vállalata, és több mint 250 éve létezik. Ez a Moët & Chandon finom buborékos pezsgő. Szőlőfajtái, a Pinot Noir, a Chardonnay és a Pinot Meunier, mind Franciaországból származnak. A Brut Impérial hársfavirágot és friss tésztát tartalmaz, lágy, élénk ízt kölcsönöz neki. Ez az üveg pezsgő jól párosítható osztrigával, és tökéletes bármilyen különleges alkalomra.

Személyre szabott Piper Heidsieck pezsgő

A Piper-Heidsieck Brut a Piper-Heidsieck pezsgő büszkesége, és Pinot Noir szőlőből, valamint Pinot Meunier és Chardonnay szőlőfajtákból készül. A Piper-Heidsieck Maison egyike a 10 legrégebbi pezsgőtársaságnak, és több korszakot, háborút, kormányt és rossz termést is túlélt. A Piper Heidsieck Brut gyümölcsös ízű, alma és körte illatú, lédús, nyitott karaktert kölcsönöz neki.

Személyre szabott Cava Palau Gazo Brut pezsgő

A Palau szőlőültetvények Spanyolország gyönyörű Penedès régiójában találhatók. Az ottani éghajlat tökéletes a három Macabeo, Xarel-lo és Parellada szőlőfajta termesztésére. Ez a cava gazdag, gyümölcsös ízű, zöld alma illatú.

Személyre szabott René Schloesser pezsgő

René Schloesser a híres francia Tribaut-Schloesser pezsgőgyártó cég alapítója. Tinédzserként Svájcban a Reims környéki szőlőültetvényeken kezdett dolgozni, de a gazdasági válság miatt pezsgőre váltott. Ennek nagyon örülünk, mert ez a Pinot Noir, Chardonnay és Pinot Meunier szőlő keveréke nagyon finom. Ez a René Schloesser pezsgő finom illatú alma, sárgabarack és aszalt gyümölcs jegyeket tartalmaz. Tökéletes szilveszterkor!

Moët et Chandon

Moët et Chandon

Cava Palau Gazo

Cava Palau Gazo

Rene Schloesser 750 ml

Rene Schloesser 750 ml

Kidibul

Kidibul

Személyre szabott pezsgő kiegészítők és alkoholmentes pezsgő a gyerekeknek

Nem szabad megfeledkeznünk a tökéletes kiegészítőkről a pezsgő élvezetéhez! Győződj meg arról, hogy behűtötted a pezsgőt szilveszterre, hogy mindenki élvezhesse a csillogó buborékokat. A tökéletes ünnepléshez adj mindenkinek egy saját, személyre szabott pezsgős poharat! Ne feledkezz meg a gyerekekről sem. Kidibul gyerekpezsgő ízletes alma és eper ízű, lágyan buborékos. Adj hozzá néhány ízletes finomságot és a szilvesztereste biztosan sikeres lesz.

Pezsgőspohár

Pezsgőspohár

Borhűtő

Borhűtő

Celebrations mix

Celebrations mix

Blog

Blog