Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

De leukste kraamcadeaus

Ünnepi dekorációk a gyönyörű vacsoraasztalhoz

A családdal és a barátokkal vacsorázni az egyik legjobb dolog a világon, különösen ha az étel és az ital is kiváló. Akár magad készítetted az ételeket, akár étteremből rendelted, jobban ízlik majd, ha gyönyörűen feldíszített asztalnál eszitek meg. Íme néhány tipp a gyönyörű terítékhez bármilyen alkalomra.

een mooi tafekleed is de basis van een feestelijke tafel

1. lépés: Add meg az alaphangot a terítővel

Az ünnepi asztal a gyönyörű terítővel kezdődik. Ez adja meg az asztal barátságos, csalogató hangulatát. Válassz mosógépben mosható terítőt, hogy könnyen kimoshasd és később újra használhasd. A pamut kiváló ehhez, és gépben is mosható.
Ha valami különlegeset ünnepelsz, például esküvőt vagy születésnapot, vagy vacsorapartit adsz, készítsd el saját, személyre szabott terítődet, amelyen saját fényképeid láthatók. Kellemes meglepetés lesz mindenkinek, és beszélgetésindítónak is kiváló.

Készíts testreszabott asztalterítőt >


mooie glazen voor op de eettafel

2. lépés: Gyönyörű, csillogó poharak

Az ünnepi asztal nem lehet teljes gyönyörű poharak nélkül. A poharak csillogásáról kézi öblítéssel gondoskodhatsz, mivel ez megakadályozza a vízkő lerakodását és az üvegkorróziót. Senki nem szereti a fénytelen poharakat! Ha különleges alkalmat ünnepelsz, az alkalomhoz illő poharakat készíttethetsz, amelyeken az általad megadott szöveg, például nevek és/vagy dátumok láthatók. Ha évfordulót ünnepelsz, használj kecses pezsgőspoharakat, amelyekre a boldog pár neve van felvésve. Emellett csodás vizespoharakat, borospoharakat, söröspoharakat, teáspoharakat és számos egyéb ajándékot is kínálunk!

Készíts személyre szabott poharat >


mooie glazenkaraf en waterglazen

3. lépés: Stílusos kancsó

A gyönyörű kancsó nem hiányozhat az ünnepi asztalról. Töltsd meg borral, vízzel vagy gyümölcslével. A vendégeid nagyra fogják értékelni, hogy tölthetnek maguknak egy pohár vizet, különösen akkor, ha bort fogyasztanak. Adj hozzá néhány mentalevelet és egy gerezd citromot vagy friss gyümölcsöt, hogy még ízletesebb legyen. A kancsót bármikor újra feltöltheted, ha kiürült.
Jobbra egy gyönyörű üvegkancsó látható, amelybe belevéssük a kívánt szöveget és mintát, hogy igazán megkapó látványt nyújtson az ünnepi asztalon. A tökéletes hatás érdekében egészítsd ki gravírozott vizespoharakkal.

Készíts személyre szabott kancsót >
Készíts személyre szabott vizespoharakat >


luxe serveerplanken

4. lépés: Gyönyörű fa tálalótálcák

Ha friss kenyeret, ízletes mártogatóst vagy sajttálat kínálsz vendégeidnek, használd gyönyörű, fából készült tálalóinkat. Választhatsz a kerek, ovális vagy négyszögletes formák közül, és a tálalókat saját szöveggel, valamint látványos mintával láthatod el.
Ezek a gravírozott tálalók ajándéknak is nagyszerűek!

Készíts személyre szabott fa tálalótálcát >


prachtige katoenen servetten met eigen foto

5. lépés: Luxuskivitelű pamutszalvéták

Az ünnepi asztalról nem hiányozhatnak a gyönyörű szalvéták. Válaszhatsz papírszalvétát vagy környezetbarát, mosógépben mosható pamutszalvétát is. Hajtogasd össze a szalvétákat, vagy használj elegáns szalvétagyűrűt, és tegyél egyet mindegyik terítékhez, hogy teljessé váljon az ünnepi hangulat!
A képen egy pamutszalvéta látható, amely az általad választott fényképpel, szöveggel vagy mintával testreszabható, hogy valóban egyedi darabbá váljon. A pamutszalvéták 40 °C-on gépben moshatók, így később könnyen újrahasználhatók.

Készíts személyre szabott pamutszalvétát >


wijnkoeler en heerlijke fles wijn

6. lépés: Gravírozott borhűtő

A vacsora mellé sokan szeretnek finom bort kortyolgatni. Gyönyörű rozsdamentes acél borhűtőnk gondoskodik a bor megfelelő hőmérsékletéről és elegáns elhelyezéséről. Amellett, hogy rendkívül praktikus, az asztali dekoráció részeként is jól mutat. A borhűtőre rágravírozzuk a kért szöveget, hogy igazán egyedivé váljon.

Készíts személyre szabott borhűtőt >
Készíts személyre szabott borosüveget >


mooie kaarsen voor op de eettafel

7. lépés: Gyertyafényes hangulat

Az asztalod most már egészen szemrevaló a gyönyörű terítővel, a szalvétákkal, a poharakkal és a borhűtővel. Elérkezett az ideje, hogy gyertyafényes hangulatot varázsolj hozzá! A gyertyák meleg, barátságos atmoszférát teremtenek. A biztonságról azért ne feledkezz meg: mindig tartsd távol őket a gyúlékony dolgoktól.

Készíts személyre szabott gyertyát >


8. lépés: Ünnepi dekoráció

Az utolsó lépés azoknak szól, akiknek még maradt helyük az asztalon! A terítéket apró dekorációkkal dobhatod fel, ősszel például fenyőtobozokkal, tavasszal virágokkal, karácsonykor pedig karácsonyi díszekkel, például ezzel a hógömbbel, amelyet egy általad választott fotóval tehetsz egyedivé.kinderbordje en kinderbestek voor de kids

Extra tipp: A gyerekekre is gondolj

Ha gyerekek is részt vesznek a vacsorán, lepd meg őket saját ünnepi tányérral, amelyen a nevük vagy a fényképük látható. Ezek a mókás tányérok egy szempillantás alatt elkészíthetők, és később bármikor újrahasználhatók.

Készíts személyre szóló gyerektányért >