Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Valentin-nap távkapcsolatban

Valentin-nap távkapcsolatban: 6 tipp, hogy meglepd a nagy Őt

A Valentin-nap a szerelmesek napja. Ez az ajándékozás, a romantikus vacsorák és az összebújás ideje. Azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy partnerével töltheti a Valentin-napot, mert dolgozik, tanul vagy távol van az otthonától. A távollét soha nem egyszerű, ezért még fontosabb, hogy váratlan Valentin-napi ajándékkal lepd meg partneredet. Összeállítottunk 6 tippet, hogy akkor is különlegessé váljon az ünnep, ha nem lehettek együtt.

Valentin-napi ajándékodat szinte a világ bármely pontjára – Észak-Amerikába, Dél-Amerikába, Ázsiába, Kelet-Európába vagy Nyugat-Európába is – el tudjuk szállítani kedvesednek.

1. tipp: Elevenítsétek fel legkedvesebb emlékeiteket

A közös emlékeknél nincs jobb, akár nemrég jöttetek össze, akár évek óta együtt vagytok. Biztosan vannak közös fényképeitek, így partneredet személyes fényképalbummal lepheted meg, amit egyenesen a lakhelyére kézbesítünk. Választhatsz akár retro nyomatokat is.

2. tipp: Szervezz online vacsorarandit

Ha személyesen nem találkozhattok, a második legjobb dolog a virtuális randi. Vacsorázzatok együtt a Skype-on vagy a Facetime-on keresztül. Megbeszélhetitek, hogy ugyanazt az ételt készítitek el, így meggyőzőbb lesz az illúzió, hogy közös asztalnál ültök. Ha a tökéletes ajándékot keresed a kedvesed számára, adj neki egy üveg finom bort, amelyet közös fényképpel tehetsz személyessé, vagy válaszd a gyönyörű borospoharakat, amelyekbe mindkettőtök neve bele van gravírozva.

3. tipp: Küldj ölelést

Ha nem lehetsz ott személyesen, hogy megöleld, küldj a kedvesednek egy személyre szabott, bársonyosan puha plüssállatot. Add hozzá kedvenc fényképedet, és az ingyenes kártyán üzenj neki. Válaszd a 96 cm-es nagy macit vagy a 135 cm-es óriásmacit..

Tip 4: say it with chocolate

A csokoládénak mindenki örül, különösen akkor, ha egy kedves üzenetet is melléklesz hozzá, amelyben tudatod kedveseddel, mennyire szereted! Ajándékozz ízletes,szív alakú Milka ajándékcsomagot, vagy írj személyre szabott csokitáviratot. Ezek az ajándékok a postaládába is bedobhatók, így tökéletesek arra, hogy postán kézbesítve küldd el őket partnerednek.

5. tipp: Küldj egyedi, romantikus üdvözlőkártyát

Ha tudatni szeretnéd a kedveseddel, milyen sokat jelent neked, de nem elégszel meg egy egyszerű SMS-sel, küldj neki fából készült kártyát vagy üdvözlőkártyát közös fotóval és személyes üzenettel.

6. tipp: Ajándékozz tartós emléktárgyat

Néha jó olyasmit adni, amit kedvesed hosszú ideig megőrizhet. Mit szólnál egy gyönyörű gravírozott medálhoz, amelyen a neved kezdőbetűi, egy fénykép vagy a neved szerepel? Emellett csodás gravírozott karkötőket is kínálunk, amelyek biztosan elnyerik majd partnered tetszését.

Tippek a távkapcsolathoz

A távkapcsolat nem mindig egyszerű, és nagy a kísértés, hogy az ember csak az árnyoldalait lássa: az elmaradt közös vacsorákat és öleléseket, a közös ágyban alvás hiányát és azt, hogy nem vár senki otthon, akivel megbeszélheted a napodat. De a negatív hozzáállás csak ront a helyzeten, és az, hogy tényleg hiányzik a másik, éppen arról árulkodik, mennyire szereted. Íme néhány tipp, hogy könnyebben elviseld a kényszerű távollétet.

Használd ki a virtuális tér lehetőségeit: Ha munka után általában egy pohár bor mellett beszélitek meg a napot, erről a távkapcsolatban sem kell lemondani! A Skype, a Facetime vagy a Whatsapp videohívásaival szinte úgy beszélgethettek, mintha egy szobában lennétek, és ez a kapcsolatotoknak is jót tesz.
Ne add fel: Rossz napod volt? Nem érzed jól magad? Kicsit magányos vagy? Mondd el a kedvesednek, de ne vedd a szívedre, hogy fizikailag nem lehet ott veled. Csak számolj be a problémáidról, hogy szavakkal bátoríthasson vagy vigasztalhasson.
Közös tevékenységek: Továbbra is játszhattok együtt, habár csak virtuálisan. Ugyanez igaz a filmnézésre vagy az olvasásra. A videohívás segít leküzdeni a távolság jelentette akadályokat. Ha a háttérben aktív a hívás, természetes beszélgetést folytathattok, mintha csak ugyanabban a szobában lennétek.
A szomorúság nem szégyen: Néha a legjobb, ha átéled az érzéseidet, és jól kisírod magadat. Azt tanácsoljuk, hogy néha ezt is engedd meg magadnak, de ne ragadj le itt.
Ne feledkezz meg a Valentin-napról: Amikor távol vagytok egymástól, az ilyen pillanatok a legfontosabbak. Tettekkel és szavakkal is hozd partnered tudomására, hogy szereted és hiányzik. Küldj neki ajándékot vagy levelet. A legfontosabb, hogy tudasd vele: gondolsz rá.


Csodás ajándékaink

Lepd meg partneredet ezekkel a kedves ajándékokkal:

9 kedvenc, postán feladható ajándékunk

Ha nem vagy biztos benne, hogy a címzett otthon lesz, küldj postán feladható ajándékot: