Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A Valentin-nap a szerelmesek napja. Ez az ajándékozás, a romantikus vacsorák és az összebújás ideje. Azonban nem mindenki olyan szerencsés, hogy partnerével töltheti a Valentin-napot, mert dolgozik, tanul vagy távol van az otthonától. A távollét soha nem egyszerű, ezért még fontosabb, hogy váratlan Valentin-napi ajándékkal lepd meg partneredet. Összeállítottunk 6 tippet, hogy akkor is különlegessé váljon az ünnep, ha nem lehettek együtt.

Valentin-napi ajándékodat szinte a világ bármely pontjára – Észak-Amerikába, Dél-Amerikába, Ázsiába, Kelet-Európába vagy Nyugat-Európába is – el tudjuk szállítani kedvesednek.

1. tipp: Elevenítsétek fel legkedvesebb emlékeiteket

A közös emlékeknél nincs jobb, akár nemrég jöttetek össze, akár évek óta együtt vagytok. Biztosan vannak közös fényképeitek, így partneredet személyes fényképalbummal lepheted meg, amit egyenesen a lakhelyére kézbesítünk. Választhatsz akár retro nyomatokat is.

2. tipp: Szervezz online vacsorarandit

Ha személyesen nem találkozhattok, a második legjobb dolog a virtuális randi. Vacsorázzatok együtt a Skype-on vagy a Facetime-on keresztül. Megbeszélhetitek, hogy ugyanazt az ételt készítitek el, így meggyőzőbb lesz az illúzió, hogy közös asztalnál ültök. Ha a tökéletes ajándékot keresed a kedvesed számára, adj neki egy üveg finom bort, amelyet közös fényképpel tehetsz személyessé, vagy válaszd a gyönyörű borospoharakat, amelyekbe mindkettőtök neve bele van gravírozva.

3. tipp: Küldj ölelést

Ha nem lehetsz ott személyesen, hogy megöleld, küldj a kedvesednek egy személyre szabott, bársonyosan puha plüssállatot. Add hozzá kedvenc fényképedet, és az ingyenes kártyán üzenj neki. Válaszd a 96 cm-es nagy macit vagy a 135 cm-es óriásmacit..

Tip 4: say it with chocolate

A csokoládénak mindenki örül, különösen akkor, ha egy kedves üzenetet is melléklesz hozzá, amelyben tudatod kedveseddel, mennyire szereted! Ajándékozz ízletes,szív alakú Milka ajándékcsomagot, vagy írj személyre szabott csokitáviratot. Ezek az ajándékok a postaládába is bedobhatók, így tökéletesek arra, hogy postán kézbesítve küldd el őket partnerednek.

5. tipp: Küldj egyedi, romantikus üdvözlőkártyát

Ha tudatni szeretnéd a kedveseddel, milyen sokat jelent neked, de nem elégszel meg egy egyszerű SMS-sel, küldj neki fából készült kártyát vagy üdvözlőkártyát közös fotóval és személyes üzenettel.

6. tipp: Ajándékozz tartós emléktárgyat

Néha jó olyasmit adni, amit kedvesed hosszú ideig megőrizhet. Mit szólnál egy gyönyörű gravírozott medálhoz, amelyen a neved kezdőbetűi, egy fénykép vagy a neved szerepel? Emellett csodás gravírozott karkötőket is kínálunk, amelyek biztosan elnyerik majd partnered tetszését.

Tippek a távkapcsolathoz

A távkapcsolat nem mindig egyszerű, és nagy a kísértés, hogy az ember csak az árnyoldalait lássa: az elmaradt közös vacsorákat és öleléseket, a közös ágyban alvás hiányát és azt, hogy nem vár senki otthon, akivel megbeszélheted a napodat. De a negatív hozzáállás csak ront a helyzeten, és az, hogy tényleg hiányzik a másik, éppen arról árulkodik, mennyire szereted. Íme néhány tipp, hogy könnyebben elviseld a kényszerű távollétet.

Használd ki a virtuális tér lehetőségeit: Ha munka után általában egy pohár bor mellett beszélitek meg a napot, erről a távkapcsolatban sem kell lemondani! A Skype, a Facetime vagy a Whatsapp videohívásaival szinte úgy beszélgethettek, mintha egy szobában lennétek, és ez a kapcsolatotoknak is jót tesz. Ne add fel: Rossz napod volt? Nem érzed jól magad? Kicsit magányos vagy? Mondd el a kedvesednek, de ne vedd a szívedre, hogy fizikailag nem lehet ott veled. Csak számolj be a problémáidról, hogy szavakkal bátoríthasson vagy vigasztalhasson. Közös tevékenységek: Továbbra is játszhattok együtt, habár csak virtuálisan. Ugyanez igaz a filmnézésre vagy az olvasásra. A videohívás segít leküzdeni a távolság jelentette akadályokat. Ha a háttérben aktív a hívás, természetes beszélgetést folytathattok, mintha csak ugyanabban a szobában lennétek. A szomorúság nem szégyen: Néha a legjobb, ha átéled az érzéseidet, és jól kisírod magadat. Azt tanácsoljuk, hogy néha ezt is engedd meg magadnak, de ne ragadj le itt. Ne feledkezz meg a Valentin-napról: Amikor távol vagytok egymástól, az ilyen pillanatok a legfontosabbak. Tettekkel és szavakkal is hozd partnered tudomására, hogy szereted és hiányzik. Küldj neki ajándékot vagy levelet. A legfontosabb, hogy tudasd vele: gondolsz rá.

Csodás ajándékaink

Lepd meg partneredet ezekkel a kedves ajándékokkal:

M&M's ajándékdoboz

M&M's ajándékdoboz

Csokoládészív

Csokoládészív

Chupa Chups csokor

Chupa Chups csokor

Valentin-napi Toblerone

Valentin-napi Toblerone

8 kedvenc, postán feladható ajándékunk

Ha nem vagy biztos benne, hogy a címzett otthon lesz, küldj postán feladható ajándékot:

Milka szív

Milka szív

Fa kárty

Fa kárty

Szív alakú bőr kulcstartó

Szív alakú bőr kulcstartó

Szív alakú puzzle

Szív alakú puzzle

Bar nyaklánc

Bar nyaklánc

Ásvány karkötő

Ásvány karkötő

Tanga

Tanga

Boxer

Boxer

Nagy ajándékok

Szeretnéd meglepni párodat egy nagyobb ajándékkal? Akkor itt vannak a tippjeink:

Mega Milka

Mega Milka

Mega Maci

Mega Maci

Moët et Chandon - 1500ml

Moët et Chandon - 1500ml

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Mega Twix

Mega Twix

Celebrations mix

Celebrations mix

Óriás mackó

Óriás mackó

Blog

Blog