Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mindannyian tisztában vagyunk a problémákkal, amelyekkel szeretett bolygónk, a Föld szembesül. Néhányan úgy döntenek, hogy fenntarthatóbb életet élnek, különös tekintettel az általuk fogyasztott termékekre, valamint arra, hogy újrahasználható és környezetbarát tárgyakkal takarékoskodnak az erőforrásokkal. Ismersz valakit, aki zöld életet él, és inspirál mindenkit, akit ismersz? Idén Valentin-napon lepd meg a különleges személyt egy fenntartható ajándékkal, amely megmutatja, hogy törődsz a környezettel, és ugyanakkor szóhoz sem jut!

Nagyszerű zöld ajándékok

Tipp #1: Szabadulj meg a műanyagtól!

Néha csak egy kis erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy fenntarthatóbb életet éljünk. A műanyag elhagyása a palackokból vagy poharakból olyan dolog, ami nem igényel sok erőfeszítést, de igazán nagy hatással van! Egy személyre szabott, újrahasználható vizes palack nagyszerű környezetbarát ajándék. Aki környezetbarát stílust alkalmaz, annak valószínűleg már van egy vizes palack a táskájában, de tudta, hogy lehetőség van saját, egyedi, személyre szabott palackot készíteni? A vizes palackra ráírhatja az Ön által választott fényképet és/vagy szöveget, vagy választhat a szórakoztató minták széles választékából.

Hogy tökéletes ajándék legyen Valentin-napra, hozzáadhat egy gyönyörű fényképet a különleges valakiről vagy egy utazáson készült pillanatfelvételt.

Tipp #2: Fenntarthatóság a konyhában!

Tudta, hogy a műanyagot könnyen kiiktathatja a vacsoraasztalnál? A hulladék nagy része a szupermarketben vásárolt palackokból származik, amelyek a szemetesben végzik, amint kiürülnek. Ha ezeket újrahasználható üvegpalackokra cseréli, az gyors megoldás, és a környezet is hálás lesz érte! A YourSurprise weboldalunkon kétféle üvegpalackot talál, amelyek gravírozással személyre szabhatók.

Konyhai kiegészítőink között is találhatók olyanok, amelyek a fenntarthatóságra összpontosítanak, és tökéletesek azok számára, akik szeretnek időt tölteni a konyhában finom ételek elkészítésével. Fából készült vágódeszkáink például FSC tanúsítvánnyal rendelkeznek, így környezetbarátok, mivel támogatják a gazdaságilag és társadalmilag fenntartható erdőgazdálkodást. A konyhában elengedhetetlen a kötény. Nézze meg újrahasznosított bőrkötényünket, amely kiváló minőségű bőrvágásból készül - semmi sem kerül kidobásra!

Kulacs bambusz kupakkal

Kulacs bambusz kupakkal

Fém kulacs

Fém kulacs

Vizeskancsó

Vizeskancsó

Csatosüveg

Csatosüveg

Tipp #3: Környezetbarát útközben!

Az elviteles kávé ideális megoldás azok számára, akiknek nincs idejük otthon kávézni, de nem nélkülözhetik a napi koffeinadagjukat. Ha a különleges személy mindig egy papírpohárral van tele a kedvenc italával, lepje meg egy szép termopohárral! Praktikus fogantyúja és légmentesen záródó fedele biztosítja, hogy bárhová magával viheti az italát, és csökkentheti a hulladék mennyiségét! A bögre emellett sokáig melegen tartja az italokat.

Tipp #4: Mesésen tartós virágajándékok!

A virágok klasszikusnak számítanak a Valentin-nap alkalmából; színesek és illatosak, és szép módja annak, hogy azt mondjuk, szeretlek valakinek. Ha tavaly egy gyönyörű csokor vörös rózsát választott, de idén egy zöldebb változatra vágyik, akkor mi segítünk. A szárított virágok nagyszerű módja annak, hogy tartós ajándékot adjon. Egy friss virágcsokor, bár gyönyörű, hamar elveszti fényét. Egy csokor szárított virág átlagosan 6 hónapig tart!

Tipp #4: Vegye fel a környezetbarát boltot!

Az eldobható bevásárlótáskák erősen szennyező termékek, amelyek a folyókba és az óceánokba kerülnek, hatalmas környezeti károkat okozva. Ha kedvence környezettudatos, örömmel fogadja majd a személyre szabott bevásárlótáskát, amelyben minden bevásárlást elintézhet. Válassza ki kedvenc dizájnját, adjon hozzá fényképet és/vagy szöveget, hogy most elkészíthesse a sajátját!

Tipp #5: Ragyogó fenntartható szépségápolási ajándékok!

A szépségápolási termékek gyakran használnak olyan anyagokat, amelyeket nem lehet újrahasznosítani, vagy amelyek a környezetszennyezés kockázatát hordozzák magukban. Lepje meg élete szerelmét egy személyre szabott Love, Beauty & Planet ajándékcsomaggal, amely vegán testápolási termékeket tartalmaz, újrahasznosított és újrahasznosítható műanyag csomagolásban.

Még nem találtad meg a Valentin-napi ajándékodat? Nézze meg ajándékválasztékunkat és válassza ki a kedvencét!

Szárított virágcsokor képeslappal

Szárított virágcsokor képeslappal

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágok álvánnyal

Szárított virágcsokor képeslappal

Szárított virágcsokor képeslappal

Love, Beauty & Planet ajándékszett

Love, Beauty & Planet ajándékszett

Vászontáska

Vászontáska

Termosz bögre

Termosz bögre

Blog

Blog