Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Már csak egy kis idő, és újra Valentin-nap van! Mivel lepnéd meg idén a kedvesedet? A YourSurprise felsorolta neked a legszebb valentinos tevékenységeket!

Valentin tevékenységek

Mit tudtok mindannyian tenni Valentin-napon? Ez a kérdés minden évben felmerül néhány héttel (vagy hónappal) február 14-e előtt. Ideális esetben egy eredeti Valentin-napi tevékenységgel szeretnél előállni, hiszen az életed legfontosabb személyéről van szó. De ez elég nehéz, és a léc magasan van.

A YourSurprise ezért segítő kezet nyújt Önnek! Szeretnél kreatív lenni a Valentin-napi ajándékoddal? Akkor vesd bele magad az alábbi valentinos tevékenységek egyikébe. Azzal, hogy mindent egyedül szervezel (titkos) szerelmednek, biztosan pontot fogsz szerezni.

1. Szervezzen borkóstolót

Legyen borkedvelő

Van ideje felkészülni a Valentin napi tevékenységre? És szereti a Valentinod a pohár bort? Akkor bújjon a sommelier bőrébe, és szervezzen borkóstolót kedvesének. Olvasson utána, és válassza ki a kóstolandó borokat. Készüljön fel egy kedves beszélgetésre minden egyes kóstolóra. Így felkészülten várhatja a nagy napot.

Vicces ötlet: rendeljen borokat házi készítésű címkével, amelyet kifejezetten erre az estére tervez. Ez extra különlegessé és személyessé teszi a borkóstolást!

2. Tervezzen kincsvadászatot

Hagyd, hogy a kedvesed keressen tippeket

Ha igazán ki akarsz pakolni, és sok időt szánsz a végső randi megszervezésére, készíts kincsvadászatot a nagy szerelmednek. A kincsvadászatot egy témához, például a szerelmetekhez kössétek, és látogassátok meg azokat a helyeket, amelyek szerepet játszanak a szerelmetek történetében. Hogy ezt pontosan hogyan csináljátok, az csak rajtatok múlik, rengeteg lehetőség van. De maradjon személyes, ettől lesz a kincskeresés a legszórakoztatóbb. Persze érdekes tudni például, hogy egy bizonyos templom milyen régi, de sokkal szórakoztatóbb, ha azt kérdezitek, hogy hol csókoltátok meg egymást először a templomban.

A kincskereséshez szükséges tippeket egy bűvös bögrére lehet nyomtatni. Ezek a tippek csak akkor jelennek meg, ha egy forró italt (ami történetesen nálad van) töltesz a varázsbögrébe.

3. Rakj össze egy puzzle-t

A hiányzó kirakós darab

Valentin-napon inkább otthon maradna, de szeretne valamilyen tevékenységet végezni? Akkor készítsetek együtt kirakót. Lehet, hogy kicsit unalmasnak hangzik, de egy több száz darabból álló kirakós hamarosan sokáig leköti önöket. Azt is tesztelheted, hogy kedvesed hogyan birkózik meg egy ilyen kihívással. Különösen érdekes, ha még nem ismeritek egymást túl régóta!

Szisztematikusan jár el, vagy egyetlen nagy káosz lesz belőle? Csapatként kiegészítik egymást, vagy ellentétes a megközelítésük? A rejtvényfejtés betekintést ad! Mielőtt észrevennéd, a kirakós darabjai összeállnak. Extra móka: rendeljen személyre szabott puzzle-t a legjobb fényképével és egy kedves üzenettel a Valentinjának.

4. Nézz meg egy romantikus vígjátékot

Swoon away együtt

Kicsit közhelyes, de Valentin-napon egyáltalán nincs ezzel semmi baj. Egy romantikus vígjátékot nézni együtt a kanapén egyszerűen imádnivaló. Tegye hangulatossá a házat gyertyákkal és tompítsa le a fényeket. Esetleg vegyél fel valahol egy kivetítőt az igazi biscoop-feelinghez. Legyen ez a Love Actually, az Őrült hülye szerelem, vagy inkább a klasszikus műfaj a Pretty Woman vagy a Szerelmünk lapjai?

Ha minden készen áll, már csak a rágcsálnivalókról kell gondoskodnia, amelyek természetesen nem hiányozhatnak a tökéletes moziestéről. Készíttessen csokoládécsokit a fényképével, hogy extra meglepetést szerezzen kedvesének.

5. Főzzünk a csillagokig

A szerelem átmegy a gyomron

Szeretné igazán meglepni a Valentinját idén? Akkor menj be neki a konyhába, és készíts neki egy Valentin napi vacsorát. Állítson össze előre egy szép menüt kedvesének kedvenc ételeiből. Terítsd meg szépen az asztalt, és gyújts gyertyákat a romantikusság extra fokozása érdekében. Még ha az étel nem is lesz egészen tökéletes, az sem számít. Akárhogy is, a kedvesed le lesz nyűgözve az erőfeszítéstől, amit tettél.

A vacsorát személyre szabott borospoharakkal egészítheti ki. A monogramoddal ellátott poharakkal a legjobban koccinthatsz szerelmedre.

Szív alakú puzzle

Szív alakú puzzle

Bonbon

Bonbon

Fehérboros pohár

Fehérboros pohár

Magikus bögre

Magikus bögre

Benjamin Maci

Benjamin Maci

Kulcstartó szív - 2 részes

Kulcstartó szív - 2 részes

Valenitn-napi fleece takaró

Valenitn-napi fleece takaró

Blog

Blog