Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Vissza az iskolába: személyre szóló jegyzetfüzet és ceruzatartó és más tanszerek

Vissza az iskolába: személyre szóló jegyzetfüzet és ceruzatartó és más tanszerek

Várod már a szeptembert? Vagy épp nem várod az új iskolaévet? Mi mind szeretjük a szünidőt és elhisszük, hogy ha te is azt szeretnéd, hogy örökké tartson. Ezek a menő tanfelszerelések segítenek majd hogy újra kedvet kapj az iskolához. Hogy az iskolában is vissza emlékezz a csodás szünidőre, használd a nyári, vakációs fényképeket a testreszabáshoz.

Szerkessz egy saját iskolai naplót

Szerkessz egy saját iskolai naplót

Ha szívesen használsz klasszikus tervező iskolai naplót, akkor itt az alkalom, hogy magad tervezd meg a borítóját. Az osztálytársak biztosan le lesznek nyűgözve az új naplódtól. Iskolatáraidnak ajándékként is tökéletes!

Néhány példa a szerkesztőben található mintákra:
  • rózsaszín fehér pöttyös
  • kék virágos
  • világoskék citrommal és a következő idézettel: ‘’Ha citromot kapsz az élettől, csinálj limonádét’’
  • rózsaszín szívekkel
  • rózsaszín tigrissel
Választhatsz puha vagy kemény borítású naplók közül. Feljegyezheted a mindennapi teendőidet, besorolásokat és ütemtervet készíthetsz.

Az alábbiakban láthatsz néhány mintát:

personalised school planner

Készíts saját iskola naplót >>>

Jegyzetfüzet a kedvenc fényképeddel

Jegyzetfüzet a kedvenc fényképeddel

Gondolod hogy ma már mindenki digitálisan jegyzi le teendőt? Mi rengeteg olyan személyt, diákot ismerünk akik a hagyományos jegyzetfüzetet kedvelik és kézzel írják le teendőiket. Az ilyen személyeknek ajánljuk a testreszabott jegyzetfüzeteket. Ha sehova sem mész jegyzetfüzet nélkül, akkor itt a lehetőség, hogy tervezz egyet! Töltsd fel kedvenc képeidet a szerkesztőbe és pillanatok alatt egyedi jegyzetfüzetet tervezhetsz.

Válassz a szórakoztató minták közül, mint a rózsaszín flamingós, kék borító két cicával, zöld botanikus minta párducokkal vagy még sok más vicces képes borító.
Itt találsz néhány példát, hogy könnyebb legyen a választás:

personalised notebook

Tervezz saját jegyzetfüzetet >>>>
Egyedi hátizsák

Egyedi hátizsák

Egyedülálló hátizsákot szeretnél az új tanévre? A hátizsákra nyomtatjuk a saját tervezésű mintát. Van egy jó képed a barátaid, iskolatársaid társaságában? Vagy családi kép a szünidőről? Nagyszerű! Néhány egyszerű lépésben tervezhetsz saját hátizsákot. Válaszd ki a mintát, adj hozzá egy nevet és kész is! Készíthetsz fotokollázst és ha szeretnéd időnként változtatni az iskolatáskát akkor csak rendelj egy extra táska borító fedelet!
Néhány példa a választható minták közül:Szerkessz saját iskolatáskát >>>
Laptop huzat saját névvel

Laptop huzat saját névvel

Meg szeretnéd védeni a laptopod az iskolába és a hazautazás során? Akkor feltétlenül szükséged van egy laptop huzatra. A laptop huzat különböző méretekben rendelhető:
  • S: 34 x 36 cm, maximum a 30 x 23 cm méretű laptophoz használható
  • M: 36.5 x 28 cm, maximum a 33.5 x 26 cm méretű laptophoz használható
  • L: 40 x 30 cm, maximum a 38 x 28 cm méretű laptophoz használható

Itt látható néhány a minták közül:

the best personalised laptop sleeve

Tervezz saját laptop huzatot >>>>

Saját irattartó

Saját irattartó

Ha a jegyzetfüzet nem lenne elég rendelhetsz saját testreszabható A4 méretű irattartót, ami jegyzetfüzetet is tartalmaz! Néhány egyszerű lépésben tervezhetsz saját irattartót. Válaszd ki a mintát, adj hozzá egy nevet és kész is!
Néhány példa a választható minták közül:

personalised writing case

Szerkessz saját irattartót >>> >
Személyre szabott tornazsák

Személyre szabott tornazsák

A tornazsákod nem csak praktikus, hanem vicces és szórakoztató is lehet! Rengeteg minta közül választhatsz a szerkesztőben és saját képed és szöveged feltöltve, megtervezheted a tornazsákod. Mit szólsz a batmanes, focilabdás, dinos vagy egyszarvús kivitelezéshez?

Választhatsz még szivárványos, rókás, panda macis, bálnás vagy szív mintás tornazsákok közül. Minden minta személyre szabható képpel és szöveggel, ajándékként is tökéletes.
Itt találsz néhány példát:

personalised gym bag

Készíts saját tornazsákot >>>>

Minden ami az ebédhez szükséges

Minden ami az iskolai étkezéshez szükséges: uzsonnás doboz gyümölcs doboz, vizes kulacs vagy termosz. Minden, ami a tízóraihoz, vagy az ebédhez szükséges!

Ceruzatartó

A ceruzatartók széles választékát kínáljuk az iskolakezdésre. Régimódi de egyben aranyos és hasznos ajándék a személyre szabható ceruzatartó. A szerkesztőben számtalan minta közül választhatsz és magad tervezheted meg az ajándékot. Tölts fel egy menő képet, adj hozzá szöveget és kész is, egyszerű és nagyszerű.

Itt látható néhány példa a választható mintákra:

Ceruzatartó

Tervezz saját ceruzatartót >>>>Nézd meg az összes iskolai felszerelést >>>>