Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Várod már a szeptembert? Vagy épp nem várod az új iskolaévet? Mi mind szeretjük a szünidőt és elhisszük, hogy ha te is azt szeretnéd, hogy örökké tartson. Ezek a menő tanfelszerelések segítenek majd hogy újra kedvet kapj az iskolához. Hogy az iskolában is vissza emlékezz a csodás szünidőre, használd a nyári, vakációs fényképeket a testreszabáshoz.

Szerkessz egy saját iskolai naplót

Ha szívesen használsz klasszikus tervező iskolai naplót, akkor itt az alkalom, hogy magad tervezd meg a borítóját. Az osztálytársak biztosan le lesznek nyűgözve az új naplódtól. Iskolatáraidnak ajándékként is tökéletes!

Néhány példa a szerkesztőben található mintákra:

  • rózsaszín fehér pöttyös
  • kék virágos
  • világoskék citrommal és a következő idézettel: ‘’Ha citromot kapsz az élettől, csinálj limonádét’’
  • rózsaszín szívekkel
  • rózsaszín tigrissel

Választhatsz puha vagy kemény borítású naplók közül. Feljegyezheted a mindennapi teendőidet, besorolásokat és ütemtervet készíthetsz.

Jegyzetfüzet a kedvenc fényképeddel

Gondolod hogy ma már mindenki digitálisan jegyzi le teendőt? Mi rengeteg olyan személyt, diákot ismerünk akik a hagyományos jegyzetfüzetet kedvelik és kézzel írják le teendőiket. Az ilyen személyeknek ajánljuk a testreszabott jegyzetfüzeteket. Ha sehova sem mész jegyzetfüzet nélkül, akkor itt a lehetőség, hogy tervezz egyet! Töltsd fel kedvenc képeidet a szerkesztőbe és pillanatok alatt egyedi jegyzetfüzetet tervezhetsz.

Válassz a szórakoztató minták közül, mint a rózsaszín flamingós, kék borító két cicával, zöld botanikus minta párducokkal vagy még sok más vicces képes borító.

Jegyzetfüzet névvel

Jegyzetfüzet névvel

PU bőr hátizsák

PU bőr hátizsák

Teddy hátizsák

Teddy hátizsák

Egyedi hátizsák

Egyedülálló hátizsákot szeretnél az új tanévre? A hátizsákra nyomtatjuk a saját tervezésű mintát. Van egy jó képed a barátaid, iskolatársaid társaságában? Vagy családi kép a szünidőről? Nagyszerű! Néhány egyszerű lépésben tervezhetsz saját hátizsákot. Válaszd ki a mintát, adj hozzá egy nevet és kész is! Készíthetsz fotokollázst és ha szeretnéd időnként változtatni az iskolatáskát akkor csak rendelj egy extra táska borító fedelet!

Laptop huzat saját névvel

Meg szeretnéd védeni a laptopod az iskolába és a hazautazás során? Akkor feltétlenül szükséged van egy laptop huzatra. A laptop huzat különböző méretekben rendelhető:

  • S: 34 x 36 cm, maximum a 30 x 23 cm méretű laptophoz használható
  • M: 36.5 x 28 cm, maximum a 33.5 x 26 cm méretű laptophoz használható
  • L: 40 x 30 cm, maximum a 38 x 28 cm méretű laptophoz használható

Saját irattartó

Ha a jegyzetfüzet nem lenne elég rendelhetsz saját testreszabható A4 méretű irattartót, ami jegyzetfüzetet is tartalmaz! Néhány egyszerű lépésben tervezhetsz saját irattartót. Válaszd ki a mintát, adj hozzá egy nevet és kész is!

Személyre szabott tornazsák

A tornazsákod nem csak praktikus, hanem vicces és szórakoztató is lehet! Rengeteg minta közül választhatsz a szerkesztőben és saját képed és szöveged feltöltve, megtervezheted a tornazsákod. Mit szólsz a batmanes, focilabdás, dinos vagy egyszarvús kivitelezéshez?

Minden ami az ebédhez szükséges

Minden ami az iskolai étkezéshez szükséges: uzsonnás doboz gyümölcs doboz, vizes kulacs vagy termosz. Minden, ami a tízóraihoz, vagy az ebédhez szükséges!

Ceruzatartó

A ceruzatartók széles választékát kínáljuk az iskolakezdésre. Régimódi de egyben aranyos és hasznos ajándék a személyre szabható ceruzatartó. A szerkesztőben számtalan minta közül választhatsz és magad tervezheted meg az ajándékot. Tölts fel egy menő képet, adj hozzá szöveget és kész is, egyszerű és nagyszerű.

Laptoptáska

Laptoptáska

Trixie tornazsák

Trixie tornazsák

Nyomtatott vizes palack

Nyomtatott vizes palack

Blog

Blog