Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Csokiimádók egyesüljetek! A YourSurprise webáruházában minden édesszájúnak találsz ajándékot, személyre szabható csokoládék széles választékával várunk - a fényképes csokoládéktól kezdve a Toblerone, Kit Kat és Milka márkájú édességekig.

56 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 56 -ból/-ből.

Személyre szabott csokiajándékok bármilyen alkalomra

Mindenki ismer legalább egy csokirajongót a szerettei és a kollégái körében. És lehet, hogy te is az vagy. A csokoládé sok esetben a legjobb választás: a szerelem megünneplésére, szívfájdalom enyhítésére, de vígasztalásként vagy jutalomként is remek egy jó vagy rossz nap végén. Bekuckózni egy bögre forró itallal és egy kis csokival mindig jó ötlet. Lehet fehér, ét- vagy tejcsokoládé – szinte nincs olyan ember, aki ne örülne, amikor csokoládét kap ajándékba. Ha szeretnéd, a csokiajándékainkat díszdobozban és személyes üzenettel kiszállíttathatod a kívánt címre. Ha nem vagy biztos abban, hogy a címzett mikor lesz otthon, rendelj olyan csokoládéajándékot, amely elfér a postaládájában. Minden ajándékhoz mellékelhető egy személyes üzenetkártya, hogy a címzett tudja, kitől kapta a meglepetést.

Csokoládék nőknek, férfiaknak.... mindenkinek!

Olyan sok személyre szabható csokoládéajándékot kínálunk, hogy mindenki számára és minden alkalomra találsz megfelelőt. Csokoládé az apukádnak, az anyukádnak, a testvérednek, esküvői ajándéknak vagy köszönetként a szomszédnak. A legjobb az egészben, hogy minden ajándék személyre szabható az általad választott fényképpel és/vagy szöveggel, hogy igazán egyedi legyen. Nálunk találsz finom csokoládét luxus díszdobozban, de sok más egyedi ajándékunk is van. Nyomtattad már csokoládéra a kedvenc fényképedet? Küldtél már valakinek csokitáviratot? Valószínűleg még nem.

Ajándékozz személyre szabott csokoládét!

A választékunkban megtalálható összes csokoládéajándékot személyre tudjuk szabni, ami azt jelenti, hogy mindig eredeti ajándékot adhatsz. Nem akármilyen egyencsokoládét, hanem az általad választott fényképpel, névvel, felirattal vagy mintával személyre szabott csokoládét. A finom fényképes csokiktól a jópofa csokitáviratokig minden csokoládénkból készíthetsz fotós vagy szöveges ajándékot. A fényképedet vagy a szövegedet nagy gondossággal nyomtatjuk a teljes egészében elfogyasztható, mennyei csokoládéra. Nálunk különböző ízű és formájú csokik közül válogathatsz. Vannak szív alakú Milka bonbonjaink, de kínálunk 4,5 kilós óriás Tobleronét is. Ha olyat keresel, amivel másokat is meg lehet kínálni, válaszd a csomagolt csokikat. Mindegyikre rá tudjuk nyomtatni az általad választott fényképet, így remekül körbe lehet őket kínálni az irodában vagy a partikon. Egy másik eredeti ötlet a fényképes csokoládépuzzle vagy a csokiból készült üdvözlőlap. Ha finom csokoládéajándékot keresel, a YourSurprise oldalán minden pénztárcához megtalálod a tökéletes csokimeglepetést.

Küldj csokitáviratot

Csokoládétáviratunk tökéletes választás édes üzenetek közvetítéséhez. A mondanivalódat 14-60 betűs táviratokkal öntheted csokiba. A legkisebb távirat 14 betűből áll és tökéletes rövid üzenetek küldésére. Hosszabb szöveg esetén válaszd a 60 betűs táviratunkat. A távirat minden betűje csokiból van. Egy csokitávirattal eredeti módon tudathatod a szüleiddel, hogy nagyszülők lesznek! Tipp! Tedd még izgalmasabbá a meglepetést a szüleid számára, és átadás előtt keverd össze a betűket! A csokitáviratot jópofa fémdobozban is megrendelheted, ha úgy jobban tetszik. Ez az ajándék 35 betűt tartalmaz.

Nézd meg a csokitáviratainkat >>>

Fényképes csokoládépuzzle luxus fémdobozban

Fém díszdobozban rendelhető csokiajándékunk nagyszerű ajándék nagyszülőknek, első anyák napjára vagy Valentin napra. A kiválasztott fényképet több csokoládéra nyomtatjuk, egyfajta puzzle-t létrehozva. A csokikat akár össze is keverheted, hogy kihívás és extra meglepetés legyen a megajándékozott számára. Válassz egy szépet a táblás csokik és pralinék közül.

Nézd meg a csokoládépuzzle választékunkat >>>

Személyre szabott üdvözlőlap csokoládéból

Lepd meg valamelyik csokirajongó ismerősödet egy jópofa, csokiból készült üdvözlőlappal. A csokoládé üdvözlőlap egy körülbelül 16x10 cm méretű csokoládétábla. A csokiból készült üdvözlőlapra rányomtattathatsz egy nagy fényképet és egy személyes üzenetet. Az üdvözlőlap tejcsokoládéból készül, fehércsoki-réteggel a tetején. A csokoládé üdvözlőlapra nyomtatott ultrahangfelvétellel jópofa módon tudathatod a családdal és a barátokkal, hogy babát vársz, vagy bejelentheted az eljegyzéseteket. A nagyszülők imádni fogják, ha az unokáik fényképével díszített csokoládé üdvözlőlapot hoz nekik a postás. Tökéletes ajándék, mer a postaládába is befér! Egy csokoládé üdvözlőlappal remekül kifejezheted a beosztottaid felé, hogy nagyra értékeled a szorgalmukat.

Nézd meg a csokoládé üdvözlőlapunkat >>>

Egyenként csomagolt, kínálható csokoládék

Ha olyan kínálható és osztogatható csokoládét keresel, amely személyre szabható és egyenként van becsomagolva, nálunk a legjobb helyen jársz. Tökéletes köszönőajándék esküvőkre. Válogass a táblás csokik és a pralinék között.

Nézd meg az egyenként csomagolt csokoládéinkat >>>

Csokoládé adventi naptár

Október végétől weboldalunkon elérhető a jópofa adventi naptárunk, amely tele van finom csokoládéval. Az adventi naptárt egy általad választott fotóval személyre szólóvá és egyedivé teheted. Örömteli meglepetést okozhatsz vele egy szerettednek December elején!

Nézd meg az adventi naptárunkat >>>

Fényképes négyzet alakú csokoládék

A praliné- vagy csokoládékedvelők számára az általad választott fotóval személyre szabhatsz egy 15, 24 vagy 60 darabos válogatást, amelynél ugyanaz a fénykép kerül mindegyik csokoládéra. Remek ajándék, amellyel megkínálhatod a kollégáidat vagy a közösséged tagjait. Ha eredeti módon szeretnéd bejelenteni a munkatársaidnak, hogy babát vársz, találj ki egy jópofa üzenetet, amelyet rányomtatunk mindegyik csokira!

Nézd meg a fényképes csokoládéinkat >>>

Fényképes csokiszívek

Ha nagyon szeretsz valakit és finom csokival szeretnéd meglepni, nyomtattasd a kedvenc fényképedet kis csokiszívekre vagy egy nagy csokoládészívre. Választhatsz táblás csokit vagy töltött pralinét. Csodálatos ajándék anyák napjára, Valentin-napra vagy csak úgy.

Nézd meg a szív alakú csokoládéinkat >>>

Csokoládék luxus díszdobozban, személyre szabott csomagolással

Ha egy szerettedet különféle ízű és töltelékű csokoládékkal szeretnéd meglepni, válaszd a luxus csokoládédobozt. A gyönyörű csomagolásra nyomtatjuk az általad kért fényképet és egy személyes üzenetet is hozzáadhatsz. A jópofa díszdobozban egzotikus hibiszkusz-narancs ízű csoki és hagyományos praliné található.

Nézd meg a luxus dobozos csokoládéinkat >>>

Fényképes négyzet alakú csokoládék

Ha szeretnéd a fényképedet csokoládéra nyomtatni, a különféle négyzet alakú csokijainkat ajánljuk. Mindegyik tejcsokoládéból készül, fehércsoki-réteggel a tetején. A fotót úgy nyomtatjuk a csokikra, hogy együtt adják ki a fényképet.

Nézd meg a négyzet alakú csokoládéinkat >>>

Személyre szóló Toblerone

Van olyan ember, aki nem szereti a Tobleronét? A klasszikus Toblerone csomagolásra rányomtathatjuk a választott nevet, személyes üzenetet és fényképet, hogy még egyedibb legyen. Csokirajongóknak még 4,5 kilós Tobleronénk is van!

Nézd meg az összes Toblerone ajándékot >>>

Személyre szóló Milka díszdoboz

Ha olyan ajándékot keresel, amely garantáltan örömöt okoz, válaszd a bármilyen alkalomra adható, díszdobozos Milka csokit. Lepd meg az anyukádat egy ajándékdobozos Milka csokival anyák napjára, vagy ajándékozz a kedvesednek szívhez szóló, díszdobozos Milkát. A díszdobozos Milka pralinék mindegyike mennyei mogyorós nugátkrémmel van töltve. Tökéletes és finom ajándék!

Nézd meg a Milka ajándékdobozokat >>>

Küldj csokoládét közvetlenül a megajándékozott személy címére

Ha finom csokival szeretnél valakit meglepni, de nem tudod személyesen átadni, rendeld meg az ajándékodat házhoz szállítással. Bármelyik nálunk kapható ajándékot házhoz szállítunk, legyen az egy finom Toblerone, díszdobozos Milka, Chocolonely ajándékdoboz, személyre szabott csokoládé vagy húsvéti csokitojás. Mindegyikhez mellékelhetsz egy személyes üzenetet is, hogy a megajándékozott tudja, miért és kitől kapja a meglepetést.