• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Csokoládé ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.8
Lásd mind 108 vélemények
Melinda
tovább 26-10-20

"Mindig maximálisan elégedett voltam! "

10 / 10
Erika
tovább 25-10-20

"Gyorsak es precizek. Ajanlom. "

10 / 10
Gyöngyi
tovább 25-10-20

"Minőségi áru és kedves,segítőkész,megoldás orientált ügyfélszolgálat. "

10 / 10

Személyre szabott csokoládé ajándékok minden alkalomra

Mindenki életében vannak olyan személyek akik imádják a csokoládét. Csokoládéval ünnepeljük ha boldogok vagyunk vagy azzal vigasztalódunk ha szomorúak vagyunk. Jó kifejezni vele érzéseket, szerelmet, csalódást, lehet vele köszönetet mondani vagy bocsánatot kérni.

A csokoládé nőknek, férfiaknak és gyerekeknek egyaránt tökéletes!

Nálunk nagyon sok személyre szabott csokoládé érhető el, hogy minden alkalomra megtaláld a megfelelőt. A csokoládé ajándékok anyáknak, apáknak, testvéreknek, nagyszülőknek, akár szerelmeseknek vagy esküvőre is tökéletes. A szomszédodat vagy tanárodat is megajándékozhatod vele. A legjobb pedig az, hogy minden csokoládé személyre szabható, így egyedivé varázsolhatod saját képekkel és szöveggel.

Melyik csokoládé lenne a legjobb ajándék?

Személyre szabható táblás csokoládék, bonbonok, különböző méretű Toblerone rúd vagy Milka ajándékdoboz közül választhatsz. Mindez Belga tejcsokoládé, étcsokoládé vagy fehér csokoládéból készül. Mindenik garantáltan mosolyt csal az ajándékozott arcára. Ha szereted a csokoládét ne tétovázz, rendelj magadnak is!

Képes csokoládé bonbonok

A praliné vagy bonbon szerelmeseinek ajánljuk a 16, 24 vagy 60 darabos kiszerelésű bonbonokat. A te személyes fényképedet és szövegedet nyomtatjuk a díszdobozra. Csak tölts fel egy szép képet és saját magad is megtervezheted! A bonbon díszdobozban érkezik, különböző exotikus ízeket tartalmaz, mint a hibiszkusz és narancs, vagy rendelhetsz hagyományos bonbonokat is.

A te képed a csokoládé kockákon

Ha azt szeretnéd, hogy a saját képed szerepeljen mindenik csokoládé kockán, az is lehetséges. A kockák egy réteg tejcsokoládét és egy réteg fehér csokoládét tartalmaznak. A képes kockák nagyobb mennyiségben is rendelhetők, de mindenik külön külön is megtervezhető.

Hogyan alkossunk egyedi csokoládé ajándékot?

Minden egyedi személyre szabott csokoládé ajándék finom, és ami még jobb, hogy megoszthatók és együtt is élvezhetők. Így egy újabb különleges pillanat amire majd visszatekinthetsz. Nálunk a csokoládé kártyától, csokoládé dobozokon át a táblás csokoládékig minden megtalálható. Nagyszerű, egyedi ajándék amelyet magad tervezhetsz meg lépésről lépésre a szerkesztőben. Nagyon egyszerű!

Csokoládé logóval?

Szeretnéd a kollégákat vagy üzleti partnerek valami különleges finomsággal meglepni? Akkor a csokoládé a legjobb választás. A logóval ellátott csokoládé nagyszerű és egyben finom édesség az üzleti alkalmakhoz, összejövetelekhez, vagy ajándéknak is ötletes a ügyfelek és kollégák számára. Tedd egyedivé a céges bulit vagy a megbeszéléseket. tervezd meg céges logóval a csokoládékat.

A lehetőségek végtelenek, tervezd meg magad a céges logóval, képekkel vagy szöveggel ellátott a csokoládékat!