• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Csokoládé ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
10.0
Lásd mind 59 vélemények
Dániel
tovább 05-08-20

"minden tökéletes volt "

10 / 10
Cser-Szabó..
tovább 19-07-20

"Minden szuper volt😊 "

10 / 10
Szilvia
tovább 16-07-20

"Nagyon köszönöm pont olyan terméket kaptam mint amilyet szerettem volna. "

10 / 10

Csokoládé és édesség

A csokoládé és a cukorka oldalain való böngészés a száját vízzel teszi. Minden ízletes csokoládé és cukorka éhes, csak rájuk nézve. Az édességek ónja egy szuper aranyos ajándék, amit személyre szabhat fényképekkel, szöveggel vagy logóval. Azt is kiválaszthatja, hogy melyik cukorkát szeretné belsejében. Minden csokoládét belga Callebaut Chocolate készít, és mindannyian tudjuk, hogy a belga emberek tudják, mit csinálnak a csokoládéval kapcsolatban! A választott fotót finom csokoládéra nyomtatva megoszthatja a barátaival és a családjával. Azonban, amint megkóstolod, meg akarod tartani őket mindenkinek!

Csokoládé szív

Az út a valaki szívébe a gyomrán keresztül történik. Milyen jobb módja annak, hogy megmutassátok valakit, akit szeretsz, mint egy isteni csokoládé szívvel ? Készítsen egy fotót a csokoládé szívére nyomtatva. A fotót hozzáadhatja a szerkesztõ egyik tervéhez, vagy hozzon létre saját egyedi darab csokoládéfényt. Meglepni egy szerettét csokoládé szívvel a születésnapjukon, a Valentin-napon vagy az érettségi ajándékként. Minden csokoládé az intenzív Callebaut csokoládé ízű, kiváló minőségű és rendelésre friss. Ön is hirtelen éhes a csokoládéért?

Csokoládé ajándék doboz

Olyan ajándékot keres, amely elég sok minden alkalomra alkalmas? A csokoládé az út! Valaki gondoskodott a kisállat kecskéből, miközben távol volt? Egy csokoládé díszdobozban, amely a kisállat kecske képével készült, biztosan mosolyog. Vettél egy piros zoknit a mosógépbe a barátai fehér ingével? A csokoládé ajándékdoboz hirtelen megkönnyíti az új rózsaszín pólóikat. Átmentél a legjobb barátaidhoz, és megette az összes csokoládét? A csokoládé díszdobozban meggyőződhet arról, hogy a legjobb barátai még mindig megcsinálják a csokoládéját!

Karácsonyi csokoládé

A karácsony általában a család és a barátok és a jó étel. Minden chocoholics egyetért abban, hogy a csokoládé is jó étel. Nem, várj, csokoládé nem csak jó, félelmetes! Hagyja a tavaszi karácsonyfadíszeket ebben az évben. Díszítse a fát csokoládé karácsonyi golyókkal és csokoládé csillagokkal . Minden karácsonyi csokoládé személyre szabható saját fotójával, szövegével vagy logójával! A fotót a csokoládéra lesz nyomtatva, és még mindig képes lesz arra, hogy mindent enni! A karácsonyi csokoládé és a csillagok segítségével a karácsonyi ünnepek finomak lesznek.