• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Polaroid fotó ajándék

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 269 vélemények
Nikolett
tovább 20-09-21

"Minden tökéletes volt, 3 nappal a várható szállítás előtt megérkezett a csomag, nagyon elégedett voltunk.."

10 / 10
Mirella
tovább 03-09-21

"Everything was perfect, the shipping was so quick. "

10 / 10
Veronika
tovább 30-08-21

"Időben megérkezett az uzsonnásdoboz! Minden a legnagyobb rendben volt! Minőségi termék!! Nagyon jól .."

10 / 10

Polaroid fotó nyomtatás

Néhány fotó olyan szép, klassz vagy vicces, hogy megérdemli, hogy megőrizzük őket! Ha vannak olyan fényképeid egy különleges alkalomról vagy szeretteidről, amelyek minden alkalommal, amikor előkerülnek, mosolyt csalnak az arcodra, őrizd meg őket személyre szabott Polaroid stílusú képekben!
Mindössze csak a fotók feltöltésére van szükség az online szerkesztőnkbe, így gyorsan és egyszerűen, személyre szabott Polaroid stílusú képeket hozhatsz létre.

Retro fotónyomtatás

Néhány dolog soha nem megy ki a divatból. A retro fotónyomtatás mindig menő és tökéletes módja a kedvenc fényképek megjelenítésének.

Létrehozhatsz egy Polaroid fényképsorozatot, amelyet egy zsinórra felaggatva, nagyszerű dísze lesz a nappali, a konyha vagy a saját szobádnak.

Személyre szabott Polaroid képek különleges alkalmakra

Személyre szabott Polaroid stílusú fénykép tökéletes módja annak, hogy személyes és egyedi ajándékot adj, mely tartalmazza a különleges eseményneket.
Csodálatos házavató ajándéknak is készítheted egy új otthon számára, hozzáadhatsz egy fényképalbumot, vagy akár elköltözött vagy otthonról távozó szerettednek is ajándékozható.
A polaroid képeket egyesével is oda ajándékozhatod vagy elhelyezheted őket egy stílusos dobozban egy emlékdobozt létrehozva, hogy szeretteid időről időre elővegyék és újra meg újra megnézhessék őket.
Nagyszerű romantikus ajándékként vagy egy évfordulóra is, mivel lehetővé teszi partnerednek vagy egy különleges személyének, hogy visszatekintsen mindazokra a fantasztikus pillanatokra, amelyeket együtt töltöttetek.

Személyre szabott Polaroid fényképek esküvőhöz

Ezek a fényképek annyira sokoldalúak, hogy sokféle módon felhasználhatók egy esküvő szervezésénél! Íme néhány kedvenc ötletünk:

Tégy egy Polaroid fotót egy üvegedénybe, néhány led fénnyel, virággal vagy más díszítéssel, hogy tökéletes díszt hozzon létre az asztal közepére
Készíts Polaroid fotókból kiállítást csak egy zsinórra van szükség, hogy a helyszínen könnyen felfüggeszthesd, led fényfüzért is hozzáadhatsz, hogy mindenkinek szembetűnő fényképes dekoráció legyen Adj hozzá Polaroid fényképet az esküvői meghívókhoz, hogy szórakoztató, személyes hangulatú legyen, melyet megtarthatnak emlékbe a vendégek
Helyezd a Polaroid fotókat a vendégkönyvbe, hogy eredeti megjelenést kapjon, és inspirálja vendégeket, amikor üzenetet írnak bele
Használj Polaroid fotókat, hogy megköszönd az esküvőn résztvevő vendégeknek a részvételüket; imádni fogják, ha egyedi, személyes fényképet kapnak búcsúzóul a különleges napról

Személyre szabott Polaroid díszdobozok

Polaroid képeink 12 vagy 24 darabos készletben kaphatók, díszdobozzal vagy anélkül is rendelhetők, így bármilyen alkalomra tökéletesek. Egyszerűen csak ki kell választanod a kivitelezés stílusát és mennyiségét, és néhány egyszerű lépésben fel kell töltened a kívánt fényképeket online szerkesztőnkbe. A képeket jó minőségben és színesben nyomtatjuk a polaroidra, sőt, az egyes képek alá szöveget is hozzáadhatsz!