Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

A ballagás nagyon fontos esemény, amelyet meg kell ünnepelni! Nézd meg az érettségi és ballagási ajándékokat, és készíts személyre szóló meglepetést egy hamarosan leérettségiző diáknak.

66 ajándékokat

Neked van48 tól től66 ajándékok megtekintve

Személyes ajándékok diplomaosztóra

Fából készült gratulálókártya

Ha egy kedves aprósággal szeretnél gratulálni, ajándékozz fából készült üdvözlőkártyát! A fából készült kártya online szerkesztőprogramunkban gyorsan és könnyedén testreszabható. Válaszd ki a dizájnt, majd add hozzá a kívánt fotót és/vagy szöveget. A többit bízd ránk: a kártyát nagy gondossággal készítjük el és határidőre szállítjuk.

Mókás, személyes ajándékok a záróvizsgákhoz

Minden buliba kell egy üveg buborékos ital! A YourSurprise kínálatában különféle pezsgők közül válogathatsz, személyre szabott címkével vagy fadobozzal. Ha fadobozos pezsgőt választasz, a fedélre nyomtatjuk vagy gravírozzuk a személyes fényképet és/vagy szöveget. A tervet online szerkesztőprogramunkban egyszerűen elkészítheted kedvenc fotód feltöltésével vagy a sablonjaink alapján. Utolsó simításként add hozzá személyes üzenetedet, és a többit bízd ránk!

Ha inkább olyan ajándékot szeretnél, amely emléktárgyként is megállja a helyét, válaszd a pezsgő-ajándékszettet, amely 2 vésett pezsgőspoharat tartalmaz. A poharakat személyre szabhatod az általad megadott szöveggel, amelyet gravírozással vésünk az üvegbe, hogy a poharak mosogatógépben is elmoshatók legyenek, és gyönyörű emléket állítsanak egy nagyszerű pillanatnak.

Ha egy édesszájú ismerősödet szeretnéd meglepni diplomaosztója alkalmából, nem tévedhetsz nagyot a Chupa Chups nyalókatoronnyal, amely nem kevesebb mint 200 (!) nyalókát tartalmaz, és fotóval és/vagy szöveggel is személyessé tehető. Gratulálj ajándékkal a diplomaosztóhoz, a sikeres vizsgához vagy akár a jogosítvány megszerzéséhez!

Ha nem ehető ajándékot keresel, a személyre szabott bögrét ajánljuk. Egyszerűen válaszd ki a dizájnt, majd add hozzá a kívánt fotót és/vagy szöveget. Bögréink mosogatógépben moshatók, így tartós emléktárgyként is megállják a helyüket!

Még több ok az ünneplésre

Ajándékainkat nem csupán diplomaosztókhoz ajánljuk: a jogosítvány megszerzéséhez, egy nehéz iskolaév elvégzéséhez vagy egy tanfolyam sikeres teljesítéséhez is gratulálhatsz velük.