Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Találd meg a tökéletes személyre szabott vőfély ajándékokat, hogy kifejezd a háládat a nagy napon. A gravírozott kiegészítőktől a személyre szabott emléktárgyakig, nagyszerű választékunk időtálló, átgondolt emléktárgyakat kínál vőfélyeinek.

269 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 269 -ból/-ből.

Vőfélyajándékok kiválasztása: egyedi és személyre szabott, olyan ajándékok, amelyekre valóban szükségük lesz

Ha a legközelebbi barátaid iránti megbecsülésedről van szó, semmi sem beszél hangosabban, mint a személyre szabott vőfélyajándékok. Ezek a hála jelképei nem csupán egyszerű ajándékok, hanem életre szóló emléktárgyakká válnak. Nézze meg a vőfély ajándékok választékát, amellyel szívből jövő ajándékkal mondhat köszönetet!

Az esküvői ajándékok fontossága a vőfélyeknek

A vőfélyeknek szánt ajándékok kiválasztásának hagyománya gazdag történelemmel és jelentéssel bír. Ezekkel az ajándékokkal a vőlegény megköszönheti barátainak, hogy élete egyik legfontosabb napján mellette állnak, és támogatják őt az esküvői előkészületek során. Ez nem csak az ajándékozásról szól, hanem a kötelék, a közös nevetések és az évek óta tartó barátságból származó emlékek megünnepléséről.

Mennyit költsünk vőfélyajándékokra?

Annak meghatározásakor, hogy mennyit költsön a vőfélyek ajándékaira, a legjobb, ha figyelembe veszi a teljes esküvői költségvetést és a vőfélyek szerepét a különleges napon. Nincs fix költségvetés, és valószínűleg nem várnak semmit cserébe, de ha úgy döntesz, hogy megleped a vőfélyeidet, megfontolhatod, hogy az esküvőd stílusához kapcsolódó ajándékot válassz. Nagy esküvőt tartasz? Válasszon egy fényűzőbb ajándékot. Ha nem szeretnél túl sokat költeni az esküvődre, fontold meg, hogy egy kis emléktárgyat adsz, amely emléket állít a különleges napnak.

Személyre szabott ajándékok vőfélyajándékként

Milyen klassz lenne, ha a vőfélyed élvezhetné a hideg sört egy egyedi gravírozott söröskorsóból, vagy kinyithatna egy személyre szabott ajándékcsomagot, amely a kedvenc borát és rágcsálnivalókat tartalmazza? A személyre szabott ajándékok lehetőséget nyújtanak arra is, hogy különleges emlékeket és fényképeket adjon az ajándékokhoz. A vőfélyeknek szánt férfi esküvői ajándékoknak hasznosnak, időtállónak és ami a legfontosabb, személyesnek kell lenniük. Beépítheted a hobbijaikat, játszhatsz a nevükkel, vagy akár egy olyan sort is beilleszthetsz, amely egy közös emlékre utal.

Vőfély ajándékok az esküvő napjára

Ha inkább olyan esküvői ajándékokat szeretne választani a vőfélyeknek, amelyeket ténylegesen fel lehet használni a nagy napon, íme néhány ötlet:

  • Egy gravírozott pezsgőspohár a nevükkel az esküvő előtti koccintáshoz.
  • Gravírozott mandzsettagombok a monogramjukkal
  • Egy vicces, személyre szabott nyakkendő az after partyra
  • Egy pár kényelmes papucs és egy fürdőköpeny a nevükkel az esküvői előkészületekhez.
  • Egy gravírozott dögcédula egy különleges üzenettel
  • Gravírozott bőrkarkötő