Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Az életben sok olyan pillanat van, amely megérdemli, hogy megünnepeljük; egy munkahelyi évforduló, eljegyzés, házassági évforduló stb. Évfordulóra keresel ajándékot? Tedd egyedivé fényképpel és/vagy szöveggel!

70 ajándékokat

Neked van48 tól től70 ajándékok megtekintve

A legjobb évfordulós ajándék

A szüleid hamarosan 50 éve lesznek házasok? Vagy egy kollégád közel tíz éve dolgozik a vállalatnál? Ezt feltétlenül meg kell ünnepelni! Az évfordulók nagyszerű alkalmat jelentenek a közös ünneplésre és az elmúlt évek felidézésére. Évforduló közeleg, amit emlékezetessé szeretnél tenni? A legjobb választás a személyes ajándék. A névre szóló ajándékkal igazán különlegessé teheted az évfordulót.

Házassági évforduló

Ha 5, 10 vagy 25 éve vagy házas, azt bizony meg kell ünnepelni! Az 5 éves házassági évforduló az úgynevezett „falakodalom”. A 10 éves évforduló a „rózsalakodalom”, a 25 éves az „ezüstlakodalom”, az 50 éves pedig az „aranylakodalom”. Az ilyen alkalmakkor valami különlegessel szeretnénk meglepni szüleinket, barátainkat vagy ismerőseinket. A legnépszerűbb ajándék a régi fényképeket tartalmazó fotóalbum, de ajánljuk még a névvel gravírozott pezsgőspoharakat is: ezeknek mindenki örülni szokott. Különösen akkor, ha egy üveg pezsgő kíséretében adják át, amelyen a házaspár képe szerepel. A címkére rányomtatható egy eredeti esküvői fotó, és személyre szabott üzenettel is kiegészíthető. Saját házassági évfordulód közeleg? Lepd meg a feleségedet egy gyönyörű vászonnyomattal a legjobb közös fényképetekről.

Házassági évfordulók Hollandiában

Tudtad, hogy a holland statisztikai hivatal nyilvántartja a házassági évfordulók számát Hollandiában? Adataik szerint 2018-ban közel 53 000 pár ünnepelte 50. esküvői évfordulóját. Emellett több mint 13 000 pár 60. évfordulót, 309 boldog pár pedig 70. évfordulót ünnepelt. Ezek az igazán különleges pillanatok!

Munkahelyi évforduló

Ha egy kollégád 5, 7 és fél, 10 vagy 12 és fél éve dolgozik a vállalatnál, akkor ezt természetesen meg kell ünnepelni. Ha szeretnéd megtréfálni, lepd meg egy személyre szóló pólóval, amelyen egy irodai bulin készült kínos fotója szerepel! Vagy válassz egy szép bögrét vicces felirattal. Ha a kollégád édesszájú, akkor biztosan örülni fog egy névre szóló édességnek vagy egy óriás Milka ajándékdoboznak is. Az ünnepelt az italfogyasztásban is élen jár a munka utáni sörözéskor vagy a vállalati bulikon? Lepje meg névre szóló söröspohárral vagy borospohárral.

Ha az egész vállalattal tudatni szeretnéd

Valami feltűnőbbet keresel? Válaszd a személyre szabott felirattal és számmal ellátott útjelzőt, és tedd jól láthatóan az ünnepelt kolléga közelébe. Ez akkor is jó ötlet, ha a kollégád 30., 40. vagy 50. születésnapját ünnepli.

Mit tehetsz munkaadóként?

A munkaadód rád bízta az évfordulós ünneplések intézését? Vedd komolyan: ez fontos feladat. Sok ember számára különleges pillanat, amikor 5 vagy 7 és fél éve dolgozik a vállalatnál. És a legtöbben nagyra értékelik, ha ezzel a munkáltató is tisztában van. Nem kell azonnal drága vacsorára invitálni az ünnepeltet egy Michelin-csillagos étteremben. Elég egy üveg pezsgő a cég logójával, az ünnepelt nevével és egy fényképpel: ezt a gesztust biztosan díjazza majd.

Az odafigyelés számít igazán!

A figyelmes ajándéknak egyáltalán nem kell drágának lennie: a lényeg maga a gesztus. Az emberek szeretik, ha a kollégáik tudják, hogy fontos évfordulót ünnepelnek.