• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
italok
Ajándékkereső
Szűrők megjelenítése
Szűrők elrejtése
típus
típus
A bor típusa
A bor típusa
Származási ország
Származási ország
286 ajándékok: italok

italok

Van valami megünnepelni, köszönetet mondani valakinek, vagy csak szeretné megmutatni, hogy megbecsül egy személyt? Meglepni ezt a személyt kedvenc italával! Sok különböző ital közül lehet választani, de csak a YourSurprise-nál fogod őket személyes ajándékba.

Pezsgő

Egyes ünnepek pirítóst igényelnek. Egy pirítós egy személynek, a jövőnek vagy egy üzletnek. Ez igazán különleges alkalom lesz egy jó pezsgővel . A kis ünnepségekre a 375 ml-es Moët és Chandon palackot választjuk, nagyobb ünnepségek esetén a szokásos méretű palackot választjuk, például egy báró Fuenté Rosé-t.

A legnagyobb ünnepségre ajánljuk a fúziós Fuoné bárót . A pezsgő minden ünnepséget szórakoztató és stílusos eseménysé alakít. Nem kell várnia, amíg valaki születésnapja előtt megnyit egy szép üveg pezsgőt, élvezheti ezt a finom italt bármikor!

Sör és bor

Nem titok, hogy a férfiak mindig hideg sört szeretnek. De a nők ugyanúgy szerethetik ezt az italt. Vannak sör ajándékkészletek minden ízléshez, a gyümölcsös sörtől a nemzetközi sörig. Nem sok sörfúvó? Nem probléma! Kínálunk vörös, fehér és rózsa borokat Európából, Afrikából és Dél-Amerikából. A vacsorák és a háziasszonyok nem teljesek a kedvenc bor nélkül. Hozzáadhatja kedvenc fotóját vagy nevét a borcímkéhez, hogy személyes és egyedi ajándék legyen.

Whisky

Ünnepeljen egy teljesítményt, születésnapot vagy évfordulót egy jó üveg whisky-vel. Kíváncsi és ízletes koktélt fog felrázni a whiskyjével, vagy szeretne tiszta italt inni egy pohár vízzel vagy a sziklákon? Könnyebbek és nehezebbek a whiskyek, így mindig megtalálod az Önök számára a tökéleteset! A whisky-t luxus fadobozokban szállítják, amelyekből személyre szabhatja a fedelet. Üzleti ajándékként is adhat egy üveg whiskyt és használhatja a cég logóját az ajándékdoboz fedelén.

Kikötő

A kikötő egy erős bor Portugáliából. Élvezze ezt az italt aperitifként vagy desszertborként. A kikötő két különböző kategóriába osztható. Az első a Ruby, amely gyümölcsös, a második pedig Tawny, melynek több ízű aromája van. A Graham Fine Ruby és Graham's Fine Tawny tökéletes példái a különböző típusú portoknak. Ezen kívül 10 és 20 éves kikötőket is kínálunk. A YourSurprise-nál minden alkalomra megtalálja a legjobb kikötői borokat. Ezt az ajándékot az utolsó cseppig fogják élvezni!
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel