Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Maison de la Surprise Merlot egyedi bor

Bor személyre szabott címkével - Maison de la Surprise - Merlot

3,908 szavazat
Raktáron
Ajándék
Testreszabás
7.790 Ft
Szállítási lehetőségek
  • A design színes nyomtatásban, HD fotó minőségben
  • A legkiválóbb borok, amelyeket kifejezetten az Ön számára választottak ki
  • Teljesítsd ajándékodat luxus fa díszdobozban

Ajándékok leírása

További információ a személyre szabott címkéről:
Testreszabás: fotóval, névvel, logóval és/vagy szöveggel
Személyre szabott elhelyezés: teljesen kinyomtatott címke
Nyomtatás: tökéletes és színes 
Címke méretei: 8 x 10 cm

További információ a borról:
Márka: Maison de la Surprise
Típus: Vörös
Űrtartalom: 750 ml
Származási ország: Franciaország
Szőlő: Merlot
Karakter:  A Maison de la Surprise Merlot sötét színű bor, gyümölcsös jegyeket és egy kis vaníliával. Sült húsokhoz jól illeszkedik.

Egy finom üveg Maison de la Surprise, Merlot bor egy személyre szabott címkével!

Sokoldalú ajándékot keresel személyes érintéssel? Akkor ez az üveg Maison de la Surprise bor fadobozban tökéletes ajándék minden alkalomra! Saját magad is megtervezheted ajándékod, kedvenc fotóval, logóval, nevével vagy szöveggel. Fantasztikus ajándék születésnapra, üzleti ajándéknak, köszönetnyilvánításra vagy évforduló megünneplésére is. Akár Saját magad is kényeztetheted ezzel a finom üveg borral!

Egy palack finom Maison de la Surprise bor személyre szabott címkével rendelkezik. A címke megtervezése egyszerű! Egyszerűen adj hozzá fotót, nevet vagy szöveget a szerkesztőben. A túl sok gyönyörű fotó közül nehéz választani? Hozz létre egyedi kollázst. Alkotásodat színesben nyomtatjuk a címkére, és a borosüvegre ragasztjuk. Valóban teljessé teheted a meglepetést, ha luxus borosdobozt is rendelsz mellé. Kezdd el most a személyre szabást! A Maison de la Surprise a YourSurprise házi borunk. Ezt a házi bort kifejezetten számunkra Luc Pirlet bortermelő állítja elő a francia Languedoc régióban. Ezzel az ízletes borral ünneplünk, Zierikzee városába, ahol a YourSurprise található, és ahol személyre szabás és a kézművesség remek kombinációjával készítjük el ajándékainkat. Gyűjteményünk 5 ízletes bort tartalmaz, különféle ajándékozási lehetőségekkel, mint például a Maison de la Surprise Merlot személyre szabott címkével, vagy egy fadobozban, személyre szabott gravírozott fedéllel.

Boros doboz logóval? Nagyobb mennyiség rendelése esetén, további információért, lépj kapcsolatba az üzleti osztálunkkal.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?