Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Cava Palau Gazo Brut

Cava Palau Gazo

1,391 szavazat
Raktáron
Testreszabás
7.590 Ft
Szállítási lehetőségek
  • A design színes nyomtatásban, HD fotó minőségben
  • A legkiválóbb borok, amelyeket kifejezetten az Ön számára választottak ki
  • Teljesítsd ajándékodat luxus fából készült bordobozban

Ajándékok leírása

További információ erről a pezsgőről:
Név: Cava Palau Gazo
Ország: Spanyolország
Típus: brut
Szőlő: Parellada, Macabeo, Xarel-Lo

Íz
Finom buborékok, lágy, gyümölcsös ízű zöld alma aromája, sima, lekerekített utóízzel.

Eredet
Penedes Barcelona délnyugati részén található, és Katalónia legnagyobb és legfontosabb bortermelő régiója. A Penedes számos szőlőfajta befogadására alkalmas, és a régió borászai nem szégyenlősek a kísérletek során, ami nagyszabású. Ennek köszönhetően a Penedes borai gyorsan népszerűvé válnak. A fehérborok és a rosados a modern technikák alkalmazásával drámaian megnövekedett a minőség. A leghíresebb Penedes termék azonban még mindig Cava (pezsgő). A Palau, a Mont Marcal készítői bizonyára megtartják a nevüket, hiszen ezek a rangsorban a három legjobb cava-termelők közé tartoznak Spanyolországban. A tulajdonos, Manuel Sancho és leányai a jó szervezés és az új technológiákba történő befektetés révén majdnem évente sikerült javítaniuk a minőséget. Hihetetlen érték ehhez az árhoz: egy bor, amely a palackban a fermentáció valódi „metód hagyományát” követi.

Meglepetés egy finom üveg Cava Palau Gazo pezsgővel, személyre szabott címkével!

Icious Ízletes pezsgő eredeti vagy személyre szabott címkével!
✔ Testreszabása a kívánt fotóval, logóval és / vagy szöveggel
✔ Könnyen használható online fotószerkesztő
✔ Teljes színes nyomtatás
Free Ingyenes személyes ajándék kártyával

Meglepetés egy finom üveg Cava Palau Gazo pezsgővel, személyre szabott címkével. Személyre szabhatja a címkét a saját fotójával, logójával, szövegével vagy személyre szabott tervezésével

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?