Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Van olyan szeretted akinek szívesen adnál rum ajándék meglepetést? Fedezd fel az egyedi rum ajándékszett választékunkat- Tökéletes rum ajándékcsomag..

6 Ajándékok

Ajándék Rum és személyre szabott ajándék rumkészletek fotóval, névvel és/vagy szöveggel

Ha tökéletes ajándékot keresel az életedben lévő rumrajongónak, vagy szeretnéd meglepni magadat egy elegáns ajándékkal, akkor jó helyen jársz.

A YourSurprise széles választékban kínál ajándék rumokat és ajándék rumkészleteket, mindegyiket személyre szabva, hogy garantáltan egyedi ajándékot biztosítson.

Az elegáns üvegek és luxus készletek alkotják ajándék rumjaink alapját. Válassz egy üveg rumot köszönetképpen, szeretleknek, egy különleges alkalom megünneplésére, vagy gratulálj valakinek egy mérföldkő eléréséért.

Melyik elérhető ajándék rumkészletek a legjobbak?

A kínálatunkban megtalálhatók ajándéknak a legjobb márkák rumjai, és mindegyiket személyre szabhatod ízlésed szerint. Márkaválasztékunk változhat a rendelkezésre állás és az új termékek függvényében. Jelenleg a híres, kedvelt márkák, a Bacardi és az Old Captain szerepelnek benne.

Ajándék rumjaink elérhetők készletként is, elegáns, FSC tanúsítvánnyal rendelkező fa dobozban. A készleteket nyomtatással vagy gravírozással személyre szabhatod.

Hogyan szabhatom személyre az ajándék rumkészletet?

Az ajándék rum személyre szabása plusz gondoskodást ad, amit az ajándékot kapó biztosan értékelni fog. Ajándék rumkészleteink különböző verziókban érhetők el, mindegyik saját módszerrel szabható személyre. Íme három módja az ajándék rum személyre szabásának:

  • Személyre szabott címke a választott szöveggel
  • Nyomtatott ajándék készletként: add hozzá a fotót, a dizájnt, a logót, a nevet és/vagy a szöveget a fa dobozhoz
  • Gravírozott ajándék készletként: add hozzá a nevet és/vagy a szöveget a dobozhoz

Válassz az általunk kínált rumok közül, és kezdd el személyre szabni online szerkesztőnk segítségével. Minden terméknek más személyre szabási módszerei vannak, tehát egyszerűen válaszd ki azt, ami neked a legjobban tetszik.

Milyen típusú rumok szerepelhetnek egy ajándék készletben?

Választhatsz a fehér és barna rumok közül. Márkaválasztékunk tartalmazza a következőket:

  • Bacardi White rum: gravírozott vagy nyomtatott dobozzal vagy személyre szabott címkével elérhető.
  • Bacardi Reserva Diez: ez egy barna rum testes, gazdag karakterrel. Személyre szabott nyomtatott vagy gravírozott dobozzal elérhető. A Bacardi rum Kubából származik.
  • Barna és fehér Old Captain rum: ezek a rumok Jamaikáról származnak, és nyomtatott vagy gravírozott fa dobozzal elérhetők.

Ajándék rumok különleges alkalomra vagy ünnepségre

A rum nagyszerű ajándék ünnepségekre, vagy meglepetés lehet valakinek egy különleges alkalomra.

Ha van rumrajongó az életedben, egy kiváló ajándék rumkészlet még emlékezetesebbé teheti például a születésnapját. Szabj személyre neki egy készletet egy gondosan megfogalmazott születésnapi kívánsággal, és add hozzá egy közös élmény fényképét.

És ne feledkezzünk meg az évfordulókról sem! Minden év egy olyan mérföldkő, amelyet meg kell ünnepelni. Ha a partnered kedveli a rum finom ízét, ajándékozz neki egy üveget, amit közösen megoszthattok, egy gondosan megfogalmazott üzenettel a különleges mérföldkőre.

Miért álljunk meg magán eseményeknél? Üzleti ajándékok, vállalati események és ügyfél találkozók is tökéletes alkalmak egy ajándék rumkészlet bemutatására. Ez egy remek módja annak, hogy kifejezd háládat, különösen, ha az ügyfeled vagy kollégád kedveli a rumot. Nagyszerű választás az év végi ünnepléshez is!

Ne feledd, egy ajándék rum nem mindig igényel különleges alkalmat. Néha a legjobb ajándékok azok, amiket csak úgy adunk. Valódi öröm valakit meglepni egy új keverékkel vagy készlettel hirtelen a derült égből. Biztosan bármelyik napot különlegessé teszi.

Testreszabott rum

A rum ősi eredetű alkoholos ital, amelyet gyakran a karibi kalózok portyáihoz kötnek. Nagy felfedezők és írók beszéltek róla, és ma a rumot világszerte híres, ízletes alkoholos italként ismerik. Akár egy különleges személyt szeretne meglepni, akár magának szeretne egy üveg rumot vásárolni, a személyre szabott csomagolású üveg rum minden alkalomra tökéletes és szórakoztató ajándék. Mitől olyan különleges a személyre szabott rum? Ha személyre szabott palackot ad, akkor nem csupán egy minőségi szeszes italt ad, hanem egy olyan ajándékot, amelyet átgondoltak és a címzettre szabtak.

Személyre szabott rum csomagolás

A YourSurprise weboldalán több üveg rum közül választhat, amelyeket személyre szabott díszdobozban szállítanak. A következő palackok közül választhat: - Old Captain Brown Rum: az Old Captain Brown rum valamivel kevesebb, mint 40 fokos alkoholtartalommal, lágy karakterrel, finom aromával, sárgabarack és szilva gyümölcsös jegyeivel. - Rum Old Captain White: ez a rum édes és gyümölcsös illatú, sima ízű, kellemesen száraz utóízzel. Jamaikából származik, alkoholtartalma 37,5%. - Bacardi White: A Bacardi rum egy aromás fehér rum, mandula és vanília jegyekkel. Fehér tölgyfahordókban tárolják, és titkos faszénkeverékkel formálják, amely jellegzetes simaságot kölcsönöz neki. Ezeknek a rumos üvegeknek a csomagolása testre szabható a szerkesztő által kiválasztott dizájnnal, egy vagy több fotóval és/vagy szöveggel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja kedvenc dizájnját, vagy feltölti az Ön által kiválasztott dizájnt, és mi kinyomtatjuk Önnek a rumosüveg csomagolására. A személyre szabott kialakítás a címzett számára tökéletes ajándék bármilyen különleges alkalomra.

Bacardi Rum személyre szabott címkével

Ismer valakit, aki szereti a Bacardi rumot, de szeretné meglepni valami mással, mint a személyre szabott csomagolással? Választékunkban találhatsz egy személyre szabott üveg rumot, amelytől az ajándékozott szóhoz sem jut! Ezzel a Bacardi rumos üveggel testre szabhatod a címkét, de a híres Bacardi-stílus megmarad. Online szerkesztőnkben a Bacardi márkanév alatt egy név vagy szöveg hozzáadásával adhatja hozzá a személyre szabott címkét. Miután a terméket a kosárba helyezte, egy fadobozt is adhat hozzá extraként. Így máris lesz egy kézbesítésre kész ajándékod! Ez a személyre szabott rumos üveg a szokásosnál nagyobb méretű: 1 literes, hogy minden rumrajongónak megfeleljen!