Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Van olyan szeretted akinek szívesen adnál rum ajándék meglepetést? Fedezd fel az egyedi rum ajándékszett választékunkat- Tökéletes rum ajándékcsomag..

6 Ajándékok

Testreszabott rum

A rum ősi eredetű alkoholos ital, amelyet gyakran a karibi kalózok portyáihoz kötnek. Nagy felfedezők és írók beszéltek róla, és ma a rumot világszerte híres, ízletes alkoholos italként ismerik. Akár egy különleges személyt szeretne meglepni, akár magának szeretne egy üveg rumot vásárolni, a személyre szabott csomagolású üveg rum minden alkalomra tökéletes és szórakoztató ajándék. Mitől olyan különleges a személyre szabott rum? Ha személyre szabott palackot ad, akkor nem csupán egy minőségi szeszes italt ad, hanem egy olyan ajándékot, amelyet átgondoltak és a címzettre szabtak.

Személyre szabott rum csomagolás

A YourSurprise weboldalán több üveg rum közül választhat, amelyeket személyre szabott díszdobozban szállítanak. A következő palackok közül választhat: - Old Captain Brown Rum: az Old Captain Brown rum valamivel kevesebb, mint 40 fokos alkoholtartalommal, lágy karakterrel, finom aromával, sárgabarack és szilva gyümölcsös jegyeivel. - Rum Old Captain White: ez a rum édes és gyümölcsös illatú, sima ízű, kellemesen száraz utóízzel. Jamaikából származik, alkoholtartalma 37,5%. - Bacardi White: A Bacardi rum egy aromás fehér rum, mandula és vanília jegyekkel. Fehér tölgyfahordókban tárolják, és titkos faszénkeverékkel formálják, amely jellegzetes simaságot kölcsönöz neki. Ezeknek a rumos üvegeknek a csomagolása testre szabható a szerkesztő által kiválasztott dizájnnal, egy vagy több fotóval és/vagy szöveggel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja kedvenc dizájnját, vagy feltölti az Ön által kiválasztott dizájnt, és mi kinyomtatjuk Önnek a rumosüveg csomagolására. A személyre szabott kialakítás a címzett számára tökéletes ajándék bármilyen különleges alkalomra.

Személyre szabott Peaky Blinders Rum

Ha igazi Peaky Blinders-rajongó vagy ismer valakit, aki szenvedélyesen rajong a történelemért és a televíziózásért, akkor nem hagyhatja ki a Peaky Blinders Rum ajándékdobozt, amelyet a leghíresebb brit gengsztercsoport ihletett. Ezzel a készlettel szóhoz sem jut az ajándékozott. A rumos üveg finom fűszeres fekete rumot tartalmaz. Az italt valójában illatos fűszerekkel desztillálják. Narancs és szerecsendió, szegfűszeg, vanília és ananász illatát fogja érezni. Kétféle személyre szabott rumos díszdoboz áll rendelkezésre: - Rumos doboz gravírozott üveggel: Egy fadobozban találja a Peaky Blinder palackot és egy üveget, amelybe belegravírozhat egy dizájnt, nevet és/vagy szöveget. - Gravírozott rumcsomag: Egy fadobozban találja a fűszeres fekete rumot. A doboz névvel és/vagy szöveggel testre szabható. Az Ön üzenete lézergravírozással kerül közvetlenül a doboz fedelére. Az összes Peaky Blinders személyre szabott csomag megtekintése>>

Bacardi Rum személyre szabott címkével

Ismer valakit, aki szereti a Bacardi rumot, de szeretné meglepni valami mással, mint a személyre szabott csomagolással? Választékunkban találhatsz egy személyre szabott üveg rumot, amelytől az ajándékozott szóhoz sem jut! Ezzel a Bacardi rumos üveggel testre szabhatod a címkét, de a híres Bacardi-stílus megmarad. Online szerkesztőnkben a Bacardi márkanév alatt egy név vagy szöveg hozzáadásával adhatja hozzá a személyre szabott címkét. Miután a terméket a kosárba helyezte, egy fadobozt is adhat hozzá extraként. Így máris lesz egy kézbesítésre kész ajándékod! Ez a személyre szabott rumos üveg a szokásosnál nagyobb méretű: 1 literes, hogy minden rumrajongónak megfeleljen!