Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Nyűgözz le egy sörrajongót egy saját, személyre szóló söröskészlettel. Választhatsz személyre szabott poharakból álló söröskészletet, egyedi fadobozba csomagolt üveges sört, vagy a legjobb fényképeiddel díszített kóstolószettet is.

21 Ajándékok

Sör ajándékkészlet

Sörkészletek és sör ajándékok névvel

Eredeti ajándékot keresel egy sörkedvelő barátodnak vagy családtagnak? Mit szólnál egy eredeti ajándékhoz, egy személyre szabott sörcsomaghoz? Kínálatunkban különféle söröket találsz: - sörkészlet különféle sörfajtákkal - különböző típusú sörök saját tervezésű fadobozban - különféle sörök ajándékcsomagban, névvel vagy szöveggel gravírozott pohárral - egy sörfőző készlet, saját sörös hordóval és gravírozott söröspoharakkal - készlet különböző típusú gravírozott söröspoharakkal.

Ajándékozz egy sörkészletet

Kínálatunkban különféle sörcsomagokat találsz. Ezek nem akármilyen sörcsomagok. Magad személyre szabhatod saját fotókkal, logóval, szöveggel és/vagy dizájnnal. Ily módon a szokásos sörkészlet egyedi és személyes ajándékká válik, amellyel minden bizonnyal meglepheted bármelyik férfit!

Ajándékozz nemzetközi sörkészletet

Lepd meg barátodat, kollégádat vagy ismerősödet egy menő, személyre szabott sörkészlettel, amely különböző típusú különleges söröket tartalmaz. Választhatsz a holland sörökkel töltött készletet, például Amstel, Heineken, Bavaria, Grolsch és Hertog Jan. Ha a címzett a külföldi söröket részesíti előnyben, adj ajándékba egy belga sörkészletet, amely Tripel Karmeliet, De Koninck, Omer, Gouden Carolus Classic és St. Bernardus Prior tartalmaz. Vagy a német sörök jobban ízlenek? Keresd meg a német sörkészlet, amely Warsteinert, Bitburgert, Krombachert, Franziskaner Hefe Weisse -t és Lowenbrau Hefe Weisse -t tartalmaz. A nemzetközi sörök szerelmeseinek választhat egy különleges nemzetközi sörkészletet is, amely magában foglalja az Asahi (japán sör), a San Miguel (spanyol sör), a Desperados (Tequila-alapú), a Budweiser (amerikai sör) és a Peroni (olasz sör) sörcsomagot. A különféle sörök ilyen széles választékával biztos lehetsz benne, hogy minden alkalomra megfelelő ajándékot találsz.

Más típusú sörcsomagok

A nemzetközi sörök mellett tematikus sörcsomagokat is kínálunk. Például van alkoholmentes sörcsomag azoknak a férfiaknak és nőknek, akik inkább 0,0-t isznak. Ajándékozhatsz még egy kisebb sörfőzdéből származó sörcsomagot, mint például a Texels Skuumkoppe, Lamme Goedzak, Jopen Mooi Nel IPA, Kompaan Bondgenoot vagy 't IJ Zatte.

De választhatsz olyan sörkészletet is, amely csak trappista söröket vagy gyümölcssöröket tartalmaz.

Legjobb ajándék: sör személyre szabott dobozban

A sörkészletek mellett természetesen külön üveg sört is adhatsz, amelyet saját tervezésű fadobozba csomagolunk. Csak tölts fel néhány fotót, válassz ki egyet a mintaterveink közül, és pillanatok alatt egyedi dobozt tervezhetsz. Különféle sörök közül választhatsz, mint például a Duvel Moortgat, a Westmalle Tripel, a La Trappe Isid'or, a La Trappe Quadrupel vagy a Kasteel Cuvée Chateau.

Legjobb ajándék: sörkészlet gravírozott poharakkal

Biztosan nagyon boldoggá fogod tenni az igazi sörkedvelőt egy sörkészlettel, amely nemcsak a kedvenc sört, hanem a saját gravírozott poharat is tartalmaz. A sör és a pohár fényűző fadobozban érkezik, ezért könnyen átadható a címzettnek ajándékba. A söröspohárra bármilyen nevet lehet gravírozni, így egyedi és személyes lesz az ajándékod!

Sörkészletek, a legjobb ajándék férfiaknak

Különleges ajándékokat fejlesztettünk ki férfiaknak, minden alkalomra. A legnépszerűbbek az apák napi sörcsomagok, amelyek nagyszerű ajándékok az apáknak, nagypapáknak, barátnak vagy születésnapi ajándéknak. Minden témán belül különböző szórakoztató mintákat találsz az ajándék testreszabásához. Tölts fel egy fotót, adj hozzá egy üzenetet és a címzett nevét, és garantáltan olyan ajándékot kapsz, amely nagyon boldoggá teszi őt.

Különféle sörös poharak gravírozása

Tudtad, hogy különféle típusú söröspoharakat gravírozunk? Válassz egy talpas söröspoharat egy söröskorsót vagy egy Weizen söröspoharat. Minden változat 1 darabtól rendelhető. Még soha nem volt ilyen egyszerű meglepni valakit a személyre szóló söröspohárral!