Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott otthoni sörfőző készlet

Személyre szabott házi sörfőző készlet - IPA

611 szavazat
Raktáron
Típus
23.690 Ft
Szállítási lehetőségek
  • Szállítás az általad választott szállítási címre
  • Ingyenes ajándékkártya az ajádékozottnak
  • 100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a sörüvegről: 
Szám: 2db 
Márka: Royal Leerdam 
Átmérő: 9,5 cm 
Magasság: 20 cm 
Térfogat: 49 cl 
Testreszabás: Névvel és / vagy szöveggel 
Személyre szabás helye: az üveg egyik oldalán 
Feldolgozás: A kép tökéletes lézeres gravírozása 
Extra: mindegyik sör szemüveget gravírozhatja 

További információ a sörfőzdékről 
Sör típusa: India Pale Ale 
Anyag: alumínium 
Méretek: 26,5 x 18 x 25,3 cm 
Tartalom: sör hordó, minden összetevő 
A sörfőző hordó egy praktikus kézikönyvet tartalmaz
Ingredienser: 1 póz bygg - maltextrakt * (byggmalt, vann, forsurende melkesyre), 1 flaske humlearoma **, 2 flasker naturlig aroma **, 1 pose tørket ølgjær (tørrgjær, sorbitanmonostearat * emulgeálószer * 9 ml * 750

Melyik sört szeretőt fogsz meglepni egy személyes otthoni sörfőzdékkel, szemüveggel?

Ajándékot keres egy igazi sörfutónak? Vagy ha már évekig álmodtál a saját sörtől? Ezután ez a hűvös sörfőző hordó gravírozott szemüveggel tökéletes. A Royal Leerdam sörüvegeket egy névvel vagy más szöveggel tervezed. És személyre szabhatja az összes szemüveget - így két különböző nevet gravírozhat. Nagyszerű szórakozás születésnap, ünnepek, évfordulók, vagy csak azért, mert. És természetesen megrendelheti a sör ajándékot magának.

A sör ajándékkészlet egy luxus alumínium sörfőzdékből és két luxus gravírozott sörüvegből áll. Mindössze annyit kell tennie, hogy összekeveri az összetevőket, és adjon hozzá kevés vizet. Aztán meg kell várnod egy hétet, mielőtt a saját házi sört iszik. A szemüveg személyre szabása egy darab torta. Csak adjon nevet vagy szöveget az egyik tervhez. A sört szemüvegre borotva éles tisztasággal és sok szeretettel fogjuk gravírozni. Készítse el most személyre szabott otthoni sörfőző készletét!

Bier szemüveg logóval? Nagyobb mennyiségek esetén kérjük, forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?