Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomag
Maison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomagMaison de la Surprise bor csomag

Maison de la Surprise bor csomag

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

A bor típusa
Testreszabás
12.490 Ft
Üzleti rend
Fényes címke a fotóval és a designnal
A legjobb borok, melyeket Önnek választott
A tökéletes ajándék minden borszeretőnek
Teljesítsd ajándékodat luxus fából készült bordobozban

Ajándékok leírása

További információ a személyre szabott címkéről:
Testreszabás: fénykép, név, szöveg és/vagy logó segítségével
Testreszabás helye: teljesen kinyomtatott címke
Nyomtatás: tökéletes és színes 
A címke méretei: 8 x 10 cm
További információk: a luxus fa tok FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fából készült

További információ a borról:
Márka: Maison de la Surprise
Típus: Fehér és Vörös
Űrtartalom: 750 ml
Származási ország: Franciaország
Szőlő: Syrah & Sauvignon Blanc
Karakter: A Maison de la Surprise Sauvignon citrusféléket, pézsmát és zöld ribizlit tartalmaz. Jól illeszkedik salátákhoz, kecskesajthoz és tenger gyümölcseihez. A Maison de la Surprise Syrah piros gyümölcs, málna és vad eper jegyeket tartalmaz. Könnyű ételekkel párosítható.

Lepd meg szeretteid egy Maison de la Surprise, borkészlettel, személyre szabott címkékkel!

Sokoldalú ajándékot keresel személyes érintéssel? Akkor ez az üveg Maison de la Surprise bor fadobozban tökéletes ajándék minden alkalomra! Saját magad is megtervezheted ajándékod, kedvenc fotóval, logóval, nevével vagy szöveggel. Fantasztikus ajándék születésnapra, üzleti ajándéknak, köszönetnyilvánításra vagy évforduló megünneplésére is. Akár Saját magad is kényeztetheted ezzel a finom üveg borral!

A deluxe boros doboz FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fából készül, hozzájárulva a fenntartható és felelős erdőgazdálkodáshoz. Egy finom üveg Maison de la Surprise bort tartalmaz. A saját dizájnnal nyomtatott borosdoboz tervezése egyszerű. Egyszerűen add hozzá kedvenc fotóidat, nevet vagy szöveget a szerkesztőben. Túl sok gyönyörű fotó közül nehéz választani? Hozz létre egyedi kollázst.

A Maison de la Surprise a YourSurprise házi borunk. Ezt a házi bort kifejezetten számunkra Luc Pirlet bortermelő állítja elő a francia Languedoc régióban. Ezzel az ízletes borral ünneplünk, Zierikzee városába, ahol a YourSurprise található, és ahol személyre szabás és a kézművesség remek kombinációjával készítjük el ajándékainkat. Gyűjteményünk 5 ízletes bort tartalmaz, különféle ajándékozási lehetőségekkel, mint például a Maison de la Surprise Merlot személyre szabott címkével, vagy egy fadobozban, személyre szabott gravírozott fedéllel.

Boros doboz logóval? Nagyobb mennyiség rendelése esetén, további információért, lépj kapcsolatba az üzleti osztálunkkal.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?