Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude Kaap
Bor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude KaapBor készlet Oude Kaap

Bor készlet Oude Kaap

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

A bor típusa
Testreszabás
11.790 Ft
Üzleti rend
Fényes címke a fotóval és a designnal
A legjobb borok, melyeket Önnek választott
A tökéletes ajándék minden borszeretőnek
Teljesítsd ajándékodat luxus fából készült bordobozban

Ajándékok leírása


Az Oude Kaap borai a gyönyörű Franschhoek-völgyben találhatók, ahol a meredek Drakestein-hegység 1693 óta fontos szerepet játszik a minőségi borok gyártásában. örökségét a bortermelők új generációja tiszteli.
Mivel a jó bor lényege a gyümölcs, az Oude Kaap borászok csak a régió legjobb gyümölcsét használják. Annak megállapításához, hogy melyik szőlőt választják az Oude Kaap borok számára, az e birtok borászai intenzív kapcsolatot tartanak a termelőkkel, és nagyon szigorú kiválasztási eljárást alkalmaznak.

Az Oude Kaap Redről:
Ez a fiatal és gyümölcsös bor már évek óta népszerű gyümölcsös és egyszerű ízének köszönhetően. Ez egy bor, amit bárki értékelhet. A Cinsaut, a Ruby Cabernet és a Merlot szőlő cseresznye vörös gyümölcsök valóban kiemelkednek. A Cabernet Sauvignon kis része a gerincét adja.

Az Oude Kaap White-ról:
Ez a friss fehérbor főleg Chenin Blanc és Colombar szőlőből készül, amelyet 15% Sauvignon Blanc egészít ki. Szép és gyümölcsös bor, csokor. Gazdag és frissítő íze van.

Tökéletes mindennapi borok az ebéd vagy a könnyű étkezéshez.

Csodálkozz meg valakit egy kedves választékkal a személyes címkével!

Lenyűgözze a legjobb barátait, partnereit, szüleit, kollégáit vagy (üzleti) kapcsolatait két finom borosüveggel egy gyönyörű fadobozban.

Tegye különlegesnek a jelenét, ha egyedi címkét hoz létre saját fotójával, szövegével vagy logójával! A személyes címke tervezése speciális fotószerkesztőnkkel gyors és egyszerű. Ingyenes ajándék kártyát is hozzáadhat a saját szövegéhez. Szállításunk gyors és megbízható.

A borot személyes fotócímkével vagy anélkül is megrendelheti. Fedezze fel a különböző borok élvezetét és minőségét, anélkül, hogy egy teljes doboz megvásárlására lenne szükség. Igazán meglepődj valakit azzal, hogy finom borválasztékot ad neki!

További információ a borokról:

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?